Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ybr125 Motoruna Neler Yapilabilir ?

REKLAM ALANI
    ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacım sabah 9-10 arası sanayiden DAÜ ye doğru kasksız bir şekilde yardıran senmiydin
    Ohoo fena yakalandik desene hacim sorma ya gece bazi olaylar yasadim da alel acele ciktim evden saclar bozulmasin diye takmamistim kaski sen nirde gordun nie seslenmedin :D bu arada kask kolumdaydi unutma apachi damgasi yemiyelim simdi
    ferhatkars bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohoo fena yakalandik desene hacim sorma ya gece bazi olaylar yasadim da alel acele ciktim evden saclar bozulmasin diye takmamistim kaski sen nirde gordun nie seslenmedin :D bu arada kask kolumdaydi unutma apachi damgasi yemiyelim simdi
    o kavşakta kamyonda oturuyordum.... deleceğim (sondajını yapacağım kişiyi) bekliyordum...
    niye mi seslenmedim... sanki 20 km hızla gidiyordun da niye seslenmedin diye soruyorsun...
    yalnız motoruna bir topcase felan tak hacı..
    aynı kuyruksuz itlerin dötüne benziyor...

dünde mormenekşe tuzla-magusa liman sanayi dolaştım geldım lefkoşaya...

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kavşakta kamyonda oturuyordum.... deleceğim (sondajını yapacağım kişiyi) bekliyordum...
    niye mi seslenmedim... sanki 20 km hızla gidiyordun da niye seslenmedin diye soruyorsun...
    yalnız motoruna bir topcase felan tak hacı..
    aynı kuyruksuz itlerin dötüne benziyor...

dünde mormenekşe tuzla-magusa liman sanayi dolaştım geldım lefkoşaya...
    Sondaj isinde staj falan mi yapiyorsun yoksa meslegin mi ? Ya haci oldum olasi sevmiyorum bu topcase olayini zaten uzun yola da cikmiyorum birsey degil itin dotune benzesin nazar falan deger sora bu arada 1 daha gelirsen magosaya burdan seslen olmadi arasalim tanisalim kaynasalim adas
    ferhatkars bunu beğendi.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sondaj isinde staj falan mi yapiyorsun yoksa meslegin mi ? Ya haci oldum olasi sevmiyorum bu topcase olayini zaten uzun yola da cikmiyorum birsey degil itin dotune benzesin nazar falan deger sora bu arada 1 daha gelirsen magosaya burdan seslen olmadi arasalim tanisalim kaynasalim adas
    mesleğim...
    şaunda hala DAÜ ye yakın bir yerde çalışıyorum...yarın akşama işim biter...
    bence tak hacı...içine mangallık ve bilimum alkolsüz içecekler felan koyarsın
    adaşım sen davet et şimdi cıkıp geleyim...
    ben motora binmek için bahane arıyorum...
    evim marmara da ... yanıbaşımda lemar, devpa, demir, metropol, yaman marketler ve ufak tefek bakkallar dururken votkaya katacağım vişne suyunu gidip erülkü den alırım...
    tabi tanışalım kaynaşalım...arkamıza da mormenekşe civarından birer moldovalı alalım tamamdır...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)