Herkese selamlar
Bir arkadaşımla müzik stüdyosu açıyoruz.Ancak birtürlü isim bulamadık.Fikrinize ihtiyacım var.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar
Bir arkadaşımla müzik stüdyosu açıyoruz.Ancak birtürlü isim bulamadık.Fikrinize ihtiyacım var.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
[B][I][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/I][/B]Gelirken Ne Getirilir ki? Giderken Ne Götürülür?
ilk isim önerisi benden olsun bence metronom güzel bir isim olabilir.
stüdyonuz hayırlı ve bereketli olur inş.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
kayıt mı? prova mı ?
Bulmussunuz ya!!
Asian
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Müzik Kutusu
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ismi söylüyorum "stüdyo egsoz"
nasıl
stüdyou
türkçe ingilizce karışımı
aria müzik,sonat müzik,armoni müzik,do re mi müzik,major müzik,diyez müzik aklıma gelenler belki vardır bunlar
isim öneren herkese teşekürler bulduk bi isim ''STUDIO PULP'' ama hala düşünüyoz sayılır isim tam olur olmaz stüdyoyu açtığımızdada burda paylaşcam resimleri teşekkürler tekrardan. tekeriniz düz bassın bu arada unutmadan 'kayıt stüdyosu ama işler yolunda giderse kayıtta eklemeyi düşünüyoruz )''
[B][I][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/I][/B]Gelirken Ne Getirilir ki? Giderken Ne Götürülür?
Hayırlı olsun öncelikle. Ne tür bir stüdyo açıyorsunuz? Home stüdyo mu yoksa ticari amaçlı profesyonel bir stüdyo mu?
Benim de vardı home stüdyom. Fena da sayılmazdı hani ;
MXL 990
E-MU-0404 USB
E-MU X Board 49
Vicoustic Flexi Screen Lite
2x Pioneer Cdj-2000
Denon DN-S 2500F
Pioneer Djm-900 Nexus
Phonic IA231F Dual Channel 31-Band Digital Graphic Eq
MACKIE SRM450
Behringer EUROPOWER EP4000
Pioneer HDJ-1000
Apple Logic Pro 9 (Mixing)
Abletion Live 8 (Performance)
Pro Tools (Mixing and Mastering)
Üsttekiler eski ekipmanlarımdı. Artık farklı işlere yöneleceğimden dolayı çoğunu çıkardım elimden. Fakat hobi amaçlı tekrar bir ekipman almayı düşünüyorum. Yalnız bu sefer her şeyin içinde olduğu fix bir sistem düşünüyorum. Openlabs nexo xxl şu an ki favorilerim arasında .
Genellikle Chill/Out, Progressive Trance, Tribal/Tech House üstüne çalışmalarım oldu . Aklınıza takılan bir şey olursa, yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada, müzik konusun da çok güzel faydalanabileceğiniz bir forum mevcut. Bilmiyorsanız bir ara göz atabilirsiniz.
http://www.muziktek.net/index.php
Önce emniyet, sonra hareket...
mü(rec)kep
ama rec kırmızı daire içerisinde olsun record tuşu gibi
İngilizce - Türkçe - pulp
f. lâpa haline getirmek, püre haline getirmek, kâğıt hamuru yapmak, lâpa gibi olmak, püre haline gelmek, özünü çıkarmak (kahve çekird.)
i. et, etli kısım, ucuz dergi, meyve eti, meyve özü, öz, lapa, kâğıt hamuru, küspe, sulu maden özü, topak (şeker vb.), değersiz şeyler, ucuz roman
Bunların hangisi anlamı yaw?Hem niye ingilterece?
pulp olacağına punk olsa daha güzel olurdu bence hem müzikle alakalı olurdu.
stüdyo akustik koy kardeşim sen... iyi gider...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)