7 12 15 17 25 favorilerim yurt disindan gelenler bu karelere cok gulerdir
Daha nelere gorecez
7 12 15 17 25 favorilerim yurt disindan gelenler bu karelere cok gulerdir
Daha nelere gorecez
YAMAHA
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
[/COLOR]kusura bakma ama saçmalıyosun inan kuryelik yapan adamlar sizin gibi zenginlerden bin kat daha motorcu adam evine ekmek götürmek için yağmur çamur demeyip sabah akşam motora biniyor siz 2 damla yağmurda motoru garaja çekerken o adamlar motorun başından inmiyor şimdi söyle onlar mı motorcu siz mi ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır
motorcu olmak için illa yüksek cc pahalı makinalara binmek gerekmez.
kurallara uygun davranış sergileyen canını ve başkalarının canını düşünen trafikte yapılmaması gereken hareketler yapmayan herkes motorcudur.
bu iş gönül işidir cesaret işidir. ayrıca kışın motosikleti garaja kapatan kişiye sen motorcu degilsin demekte yanlıştır.
fotograflar düşündürücücüdür. ama bu fotograflara sebep olan şeyleri düşünmek daha dogrudur. kolaya kaçmak yerine anlayabilmek önemlidir. kimse koyununu o şekilde taşımak istemez. ama yokluk insana bazen böyle şeyler yaptırır. diyeceksinizki koyun almayı biliyorda nakliyesimi agır geliyor. bunlar derin mevzudur.
Türkiyede küçük cc ye binen insanların büyük bir bölümü ya iş amaçlı yada ekonomik olsun saga sola giderken dolmuşa otobüse binmiyeyim diye kullanmakta.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
canım kardeşim eger sen kendıne motorcu dıyosan bıze motorcu olmak yakısmaz.Şunu da hiçbir zaman unutma -sözüm meclisten dışarı- motoru süren eşekse motorun içindeki beygirin önemi yoktur.Enduro - süpersport kavgasını cıkaran konuyu da sen actın. Şimdi de kalkmış motorcu denınce akla 'racing' kullananlar gelıyo diyosun. Senın yaptıgına bızım burda ''suyu bulandırma'' derler.Bunlara motorcu mu diyorlar. Kimlerin eline düşmüş bu kavram elin ybr cisi bugün 1200 gs / yada 1000RR & GSX-R 1000 kullananla aynı lakapta mı anılıyor yapmayın
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Ben kavga çıkarmadım.Kavgayı çıkaran yorumlardı.Ben gerisinde kalmaya calıstım.Sadece merak ettiğim bir sorunun cevabını istediğim onuda 2.sayfada aldım ama bazı arkadaslar olayı tartısmaya çekti.Ben ne kadar gerisinde kalmaya calıssamda konuyu açan ben oldugum için yorumlar direk bana bağlandı.Benim bir suçum yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Niye gidip ford focus aldın o zaman ? Ya bir fark var ki arkadasım aldın.Yeme beni burda yapmayın işte bunu , böyle yaptığınız için tepem atıyor.Madem oda aynı neden 43.000 daha fazla verip gidip ford focus aldın.Zevk mi ? hadi ordan
Bence hatalı bir söz söylediğini kabul et. motorcu denınce akla 'racing' kullananlar gelıyo diyosun.Senın motosikletin var mı? varsa marka modeli ne (sen çok takıyosun cunku bu konuya) ve tecrüben ne düzeyde?Ben kavga çıkarmadım.Kavgayı çıkaran yorumlardın ben gerisinde kalmaya calıstım.Sadece merak ettiğim bir sorunun cevabını istediğim onuda 2.sayfada aldım ama bazı arkadaslar olayı tartısmaya çekti.Ben ne kadar gerisinde kalmaya calıssamda konuyu açan ben oldugum için yorumlar direk bana bağlandı.Benim bir suçum yok...
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
ZX 10 vardı.Sattım R6 aldım , şuan R6 var.Ben endurocuda olabilir diye düzelttim.Sonuçta mondialcide bizden dedim.İyi okursan sevinirim dostum.
Tecrübeyi yaptığım km ye bağlıyorsan bu sohbeti hiç açmıyalım Bilgiye sahip biriyle konusmak lazım bu konuları.Ha dersen yaptığımız km ler bize tecrübe mi kazandırır.Sana özel msj olarak tecrübelerimi aktarmaya calısırım.
Sen hala forumdamısın ya.Aptal aptal yorumların dısında ne faydalı bir bilgin var , nede başka birşey.Anca köstek anca köstek.
Noktalama işaretlerine dahi dikkat etmeyen bir insan , hatta harfleri bile yanlış yazan birisin.Nerede duracağını bilmeyen , ne anlattığını bilmeyen birisin.Hatalı olduğun rumuzundan belli hadi gene yırttın ,125 lik motora ne yapılır konuna buradan yardımcı olayım.Boşver dişliyi falan , git motora rektefiye yap.
E be kardeşim ! Mühendislik ne diye var.XT 125'e YBR motoru İşşizlik böyle birşey demek ki Yamaha mühendislerine ticket at ( Senin elinden yazıyorum.Tabi anlarlarsa | abi bende bir arazi motoru var şekil haa ben buna ybr motoru taktım ybr motoruna neler yapılabilir dişli falan | Ulan tamam düşüncen zayıf.Git bir danış be birine sor.Abi böyle böyle bir durum var , ne yapmalıyım oda yok
Ya hocam takılma bunlara bunlar acemi çırak daha büyük motorlara bindiğinde anlıycaklar kendilerini boşver bakıyorum yorum yapanalra cbf / ybr kullananlar büyüklerden hiçbir takmamıs bunları sen ne anlatçan bırak şuraya fazer yada sağlam enduro kullanan adam bile yorum yapmamıs hatta bunlara motorcu sıfatıyla bile bakmamıs bosver hocam yazma sunlara yorum birşey sanıyorlar kendilerini
Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)