Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

KTM DUKE 390 Geliyor..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    Alanın keyifle bineceği nefis bir motor yapmış gene KTM, fiyatı nedeniyle herkesin ulaşamayacağı doğru ancak kalitede ucuza olmuyor malesef.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KTM 125 DUKE- 200 DUKE
    Kawasaki 300 lukten 7000 ısterken KTM nın 6750 olması bence gayet uygun. Ben 7500 lu bır seyler bekliyordum cunku. Bu arada fiyat gercekten 6750 mı ? Bilginin kaynagı neresı acaba ?

Motosikleti
    KTM Duke 125 ve CBR 250R
    Konuyu hortlakmak gibi algılanacak fakat okuduğumda yapılan yorumları gerçekten kanım dondu. KTM motoru sadece uzaktan görmüş kişiler çeşitli safsatalar yazmışlar buraya onlara cevap vermek isterim. İlk olarak o motora o parayı verecek olan bazı şeylerden yoksundur demek akla ve mantığa aykırı bir söylemdir, herşeyi geçtim insanlar o kadar okusun iş güç sahibi olsun para kazansın sen o kazandıkları parayı nasıl harcamaları gerektiğini söyle akıl ver bu tam bir acizlik örneğidir.

İkinci olarak gittim F700GS, Honda NC700X, Z750 kullandım artık CC büyültme vaktim geldi bir bakıyım dedim ne yapmışlar uygunmudur bana diye hiçkimse kusura bakmasın çokta ağır konuşucam şuan kullandığım Duke 125'İmin gözünün yağını yiyeyim yan aynasını ver F700 vericez deseler alırım o motoru satar 690 Duke R alırım. ( Saydığım motorlar kesinlikle kötü değildir fakat bana uygun değil ) Motor zevk işidir arkadaşlar herkesin bir kişiliği vardır ve benim kşiliğime örtüşen motor KTM. Bununfiziksel olarakta diğer yanlardanda sebepleri var fiziksel sebepleride gayet basit 183 boyum 65 kilom var boyum her motora elverişli fakat inanılmaz kuvvetli bir adam değilim ben İstanbulun canım trafiğinde nasıl 210 kilo motor kullanayım hadi ben her türlü eğitimi gördüm kullanırım fakat artçı arkamda olduğu zaman işte ozaman azda olsa güç devreye giriyor bu sebepler alt alta sıralandığında tabiiki gidip Duke serisi alırım kimseyede hesap vermem. Distribitöre bu kadar söveceğinize devletin ilgili yerlerine benim gibi ÖTV konusunda mail atın kulaklarına karpuz kabuğu kaçsın.

Özellikle son zamanlarda KTM'in yapmış olduğu motorlara bir bakın yeni 1190 ADV'ye falan bütün test edenler övgü dolu sözler söylüyor. Çoğu 600'lük motorda yol bilgisayarı yok adamların en ufak motoru Duke 125'te var çelik fren hortumu brembo fren var kullanılan plastik BMW marka motorda yok gittim gördüm şahit oldum el insaf he fiyat pahalımı pahalı gerçekten alırken 3-4 kere düşünmek lazım ama bu KTM'in değil canım ülkemin ahmakça vergi sistemi yüzünden.

Dünyada tek Türkiye'de KTM bukadar el üstünde diyen arkadaşada söylenecek hiçbirşey yok komedi dizisi çeksin ailecek çekirdekleri alır izleriz gerçekten ekipmanları kamerası, boom, cavalier benden kuruguyuda yapacam valla.
    LeFwicked3, poweranimal ve ducatigt bunu beğendiler.
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Valla vergi dilimine girmese çok rahat değişime girilir. 135kg ve 44bg ile çok daha tatlı bir gidişi olacağı garanti.
    17600 görüntü itibarayle beklenen rakam. ÖTV'nin kurbanı olan bir motor daha
    Heil Spellcheck

E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi devlet vergide almasın hepbir ağızdan çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınsın demiyormuyuz?
    şimdi aranızdan 200 cc ye alınan vergi normal olan bu anormal vergidir, diyen olacaktır ne yapalım yani?
    hiç ağlamaya sızlanmaya gerek yok !
    yoksa yok abi !
    390 lık alamıyorsan 200 lukle takıl.

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı E_N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi devlet vergide almasın hepbir ağızdan çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınsın demiyormuyuz?
    şimdi aranızdan 200 cc ye alınan vergi normal olan bu anormal vergidir, diyen olacaktır ne yapalım yani?
    hiç ağlamaya sızlanmaya gerek yok !
    yoksa yok abi !
    390 lık alamıyorsan 200 lukle takıl.
    Hatta yeri gelir, cebinde epey para taşıyan bakanlar daha da fazla taşımak ister de vergileri arttırırsa, yine uslu vatandaşlar olarak bizlere düşen yutkunup kaderimize razı olmaktır değil mi?
    200 lük de olmazsa 125,50cc , o da olmazsa at eşek diye düşürürüz modelleri
    xawa bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    KTM ile yaklaşık 10 sene önce tanıştım. Kemer' de bir abimde 50 cc krosu vardı ve hp gücünü duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım ve sonrasında kullandım aşık oldum.

Almanya' dan getirtmeye falan niyetlendim ama yaş daha 19 / 20 olunca gücüm yetmedi. O zamanlar ithalatı yoktu, şimdiki gençler ne kadar şanslı ki artık ithalatı yapılıyor. Artık istesemde KTM kullanamam, fiziksel açıdan bana küçük gelir. Motosiklet bana saplanmış gibi duracağından pek yanına yaklaşmıyorum : ). Ayrıca KTM firması nedense artcı ile gezen, topcase taktıranları pek düşünmüyor olacak ki dizaynlar genelde gençlere yönelik.

50cc, 125cc, 200cc, 390cc, 690cc bütün KTM ler güzel, kaliteli ve sahipleride çok şanslı. Güzel günlerde kullanın ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Live to Ride, Ride to Live...

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Acayip keyifli bir makine olacağı aşikar arkadaşlar aşağıda attığım linkte 0-100 hızlanması var 5 sn civarı. İnanamadım ya hafif olduğu için cbf500 den bile iyi 0-100 ü helal ktm

http://www.youtube.com/watch?v=lNulCfvpujo

poweranimal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Spormoto'da 6500 euro civarı olacağını söylediler, 125 duke alırken de o paraya 15 hp alınır mı dediler ama kalitesinden çok memnun kaldım. Tek sorun Honda gibi hemen parçasını bulamamak diye düşünüyorum.
    I am the Lizard King, i can do anything

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yazık gerçekten

ÖTV'ye takılmasa ninja300 ve duke390'ın oldukça kalabalık kullanıcı ve hayran kitlesi olacaktı. Adamlar 600cc'lere çıkılmadan da oldukça eğlenceli ve tatminkar motorlar ürettiler yıllar sonra....

ÖTV zaten akıllara zarar bir uygulama tamamda, param var alıyorum desen bu + 50cc veya 125 cc den 4000 tl vergi yemekte insana kararınını sorgulatıyor. Oradanda potansiyel müsterilerin çoğunluğu uzaklaşıyor.

25 hp hatta 11-15 hp den 100 hp ye çıkıncada gelsin kazalar. Aslında bu kazlarda vergi oranlarını sadece haraç mantığı ile kasaya girecek paraya bakarak ayarlayan bakanlar büyük pay sahibiler.

Ara cc motor yassah yassah

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bence 6500 € güzel bir fiyat. 15000 TL civarı yapıyor ki bu paraya 400 cc hem de KTM almış oluyorsunuz. Dün sordum SYM'nin yeni 250 cc scooter motoruna (Joymax) 11400 TL dediler.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence 6500 € güzel bir fiyat. 15000 TL civarı yapıyor ki bu paraya 400 cc hem de KTM almış oluyorsunuz. Dün sordum SYM'nin yeni 250 cc scooter motoruna (Joymax) 11400 TL dediler.
    Aynen öyle hocam,KTM nin kaliteside 25 30a satılan motordanda aşşağı değil tamam ülkemize göre pahalı geliyor ancak daha aşşasına verdiklerinde de kendilerinden düşük kalite motorlarla aynı fiyata gelicek neredeyse çin malı 250likler bile artık neredeyse 8 9 bine dayandı dayanıcak.Çin iyidir kötüdür muhabbeti değil olay yanlış anlaşılmasın çindeki adam çalıştırma maliyeti ve ürün standartı ile avusturya menşeili bi malın adam çalıştırma ve avrupa birliğinin getirdiği kalite statüsü aynı değil haliyle avrupaya çinli motorlar giremiyor.

TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O fiyata Kawasaki ER6-N'in 2010-11 modelide düşünülebilir. 650cc ve 2 silindir=ekonomik.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    tası tarağı satıp bundan mı alsak?

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ufak be hacı, bir kaplan sığmaz üstüne yani... Bir "kompak" tasarımdır tutturmuş KTM bu seride... +600 ler gibi değil.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufak be hacı, bir kaplan sığmaz üstüne yani... Bir "kompak" tasarımdır tutturmuş KTM bu seride... +600 ler gibi değil.
    ben de ufağım, boy 1.74
    orta boyluyum sanıyordum ama meteyle, fatihle, yunusla karşılaştığımdan beri camiada kısa boyluyum diye geziniyorum

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de ufağım, boy 1.74
    orta boyluyum sanıyordum ama meteyle, fatihle, yunusla karşılaştığımdan beri camiada kısa boyluyum diye geziniyorum
    Ozaman sana duke diye olur o motor
    #sürenadam

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı sgenjjj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasaki 300 lukten 7000 ısterken KTM nın 6750 olması bence gayet uygun. Ben 7500 lu bır seyler bekliyordum cunku. Bu arada fiyat gercekten 6750 mı ? Bilginin kaynagı neresı acaba ?
    bilginin kaynağı 2013 fuarın altın elbiseli adamın ktm türkiye sorumlusuyla yaptığı röportaj
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı TurboTastic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O fiyata Kawasaki ER6-N'in 2010-11 modelide düşünülebilir. 650cc ve 2 silindir=ekonomik.
    Olabilir tabi ama onların çoğu 8 - 10 bin km'de ve ABS'sizler. Yakıt ekonomisi olarak da KTM 390'dan iyi değildirler. Bence KTM modelleri özellikle çok fazla artçılı ve uzun yol gezmeyen kişiler için mükemmel tercihler. Ayrıca herkesin kullanmadığı farklı bir motoru kullanmak çok güzel bir duygu olsa gerek.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)