Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İkinci el piyasası hk.

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı onurpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Yamaha Xmax 250 ye geçmeyi düşünüyorum, bunu 2-3 sene sonra rahatlıkla elden çıkarabilir miyim mesela arkadaşlar ne dersiniz ?
    2006 model satıyoruz,bakımları tam,eksiksiz.
    Dört aydır teklifler geliyor ama fiyatı öldürmeye çalışanlar yüzünden satamadık,binmeye devam ediyoruz.
    Daha yeni modellerde nasıldır bilemiyorum.
    Ama hakkaten çok iyi scooter,pişman etmez.
    onurpark bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Halen transalp xl700 bakıyorum, fiyatlar uçuk,15-16 ilan var aylardır dönüp duruyor.Mesaj atıyoruz tenezzül edip cevap veren yok.Arada mantıklı bir fiyata satışa çıkaran oluyor, 2-3 günde biri kapıyor.Almak bir dert, satmak bir dert. Honda 2013 model getirsin diye bekliyoruz.Böyle burnu havada satıcıların 2. eli ile uğraşacağıma, biraz sıkıntıya girer 0 alırım daha iyi.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Hangi markayı alıp 4 yıl sonra değer kaybetmezsinki! O kadar uzun kullanacaksan ben al derim, tabi yine satarken biraz zorlanırsın, valla ben şu anda bile 4000 Tl ye elden çıkarabilirim müşteriler hazır
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi markayı alıp 4 yıl sonra değer kaybetmezsinki! O kadar uzun kullanacaksan ben al derim, tabi yine satarken biraz zorlanırsın, valla ben şu anda bile 4000 Tl ye elden çıkarabilirim müşteriler hazır
    ybr altın gibi deger kaybetmiyor
    4 e aldın bugun
    6 ay sonra 4 e satarsın
    # motosikletle.blogspot

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Valla kışın binemem, yaza da askere gideceğim ama satmaya kıyamıyorum
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Ben çok yanlış anlaşılmışım. Ticari amaç güdüyorum gibi bişey çıkmış ortaya. Bütçem kısıtlı. Öğrenciyim ve aile desteği almıyorum. Motor aldığım zaman değiştirmek istesem aldığım motoru satıp elime geçen motor parasından başka toplu para elime geçmesi imkansız. Bu motoru da kredi çekip almak istiyorum zaten.Part time çalışıyorum 24 ay taksitle ödeme planı oluşturucam. Motor kimisi için hobidir kimisi için ihtiyaç kimisi içinse bi tutkudur yaşam biçimidir. Fakat bu demek değildir ki motor alan adam cebini düşünmesin. Durumu özellikle benim gibi olan adam ya cebini düşünerek hareket edicek yada motora binmiycek. Parası yoksa durumu müsait değilse min. zararla elden çıkarmaya çalışıcaktır ki yeni motora geçebilsin. Bunda ticari bi amaç görülebilicek bişey olduğunu sanmıyorum. Sadece yanlış anlaşılma olabilir diye düşünüyorum.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çok yanlış anlaşılmışım. Ticari amaç güdüyorum gibi bişey çıkmış ortaya. Bütçem kısıtlı. Öğrenciyim ve aile desteği almıyorum. Motor aldığım zaman değiştirmek istesem aldığım motoru satıp elime geçen motor parasından başka toplu para elime geçmesi imkansız. Bu motoru da kredi çekip almak istiyorum zaten.Part time çalışıyorum 24 ay taksitle ödeme planı oluşturucam. Motor kimisi için hobidir kimisi için ihtiyaç kimisi içinse bi tutkudur yaşam biçimidir. Fakat bu demek değildir ki motor alan adam cebini düşünmesin. Durumu özellikle benim gibi olan adam ya cebini düşünerek hareket edicek yada motora binmiycek. Parası yoksa durumu müsait değilse min. zararla elden çıkarmaya çalışıcaktır ki yeni motora geçebilsin. Bunda ticari bi amaç görülebilicek bişey olduğunu sanmıyorum. Sadece yanlış anlaşılma olabilir diye düşünüyorum.
    sen cogunlugu dinle ybr menşei al
    ögrenci adama para lazım olur
    ticari amaç gütmesen bile parcası bol ve ucuz
    tam ögrenci işi
    deprogadias bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    CBF 150 al bence ben plaka dahil 4250 ye aldım artı ustunde çantasıda vardı satarken ilanda 4250den 1 kurus inmedim sonra biri aradı dedi kardeş 4150 olursa hemen gelip alayım il dışındaydı çünkü bnmde o ara para ihtiyacım doğmustu bende ulan 100 tlden ne olucak diyip satmıstım... Gelen kişide güle oynaya almıstı motoru... CBF 150nin her turlu gideri var ustelik ybr ye göre de artıları da oldukca fazla(denge topuzu arka maşa, arka çanta sehbası ve tutamakları, katalizör, daha uzun sele ve en olarak daha kalın ve rahat)...

Motosikleti
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 al bence ben plaka dahil 4250 ye aldım artı ustunde çantasıda vardı satarken ilanda 4250den 1 kurus inmedim sonra biri aradı dedi kardeş 4150 olursa hemen gelip alayım il dışındaydı çünkü bnmde o ara para ihtiyacım doğmustu bende ulan 100 tlden ne olucak diyip satmıstım... Gelen kişide güle oynaya almıstı motoru... CBF 150nin her turlu gideri var ustelik ybr ye göre de artıları da oldukca fazla(denge topuzu arka maşa, arka çanta sehbası ve tutamakları, katalizör, daha uzun sele ve en olarak daha kalın ve rahat)...
    Cbf te hoşuma giden motorlar arasında ama şuan sınıfında pahalı. Alabilicek durumum yok açıkçası. Bende bu motor aşkı ilk cbf kullandığımda gelmişti bende yeri ayrı doğrusu ama durumum yok salcano wolf ilk tercihim gibi görünmekte
    2M is my life
    Music & Motorcycle

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sıfır 600 cc motor 20-28 bin tl satmaya kalktığında 20 bin tl elbet bir bedel ödenecek 4300 e aldığın motor bir sene sonra 3500 e veriyorsan zarar değildir sen bu motoru kiralasan 800 tl nin çok üstünde bir rakkam ödeyecen ben aldığı fiyata motor satmaya çalışanı uyanık diye tabir ederim burda benimde arkadaşlarım CBF 150 yi 4200 e aldı altı ay sonra 4500 istemeye başladı ben ahmak mıyım ikinci el motora o parayı vereyim 300 tl dha ekleyip 0 alırım
    Mengu16 bunu beğendi.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Yanlış anlaşılmışım diyorsun ama hala yanlış yazıyorsun iyi madem bütçen kısıtlı ybr 125 alırsın 4-5 yıl binersin niye değiştiresin ki bütçesi dar olan adam zar zor ulaştığı hatta henüz ulaşmayı düşündüğü motora ne demeye değiştirirsem şöyle olur mu satarsam zararedermiyim kaygısına girsin ki.
    Ben de öğrenciyim bütçem geniş değil ybr 125 aldım 2 yıldır biniyorum memnunum değiştiremem çünkü bütçem kısıtlı o nedenle umrumda değil sadece elimde olanla yetinmek ve tadını çıkarmaya bakıyorum.İlerde durumum düzelirse öğrencilikten sonra satarım yükseltirim.3-5 zarar etmiş umrumda olmaz yaptığım mutlu mesut km lere sayarım.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet bir yatırım veya ticaret aracı değil olaya bu şekilde bakıyorsanız galeri açın yok ben motorcuyum derseniz alıp binersiniz kaybınızı da bindiğinize sayarsınız ki mantık olarak 2 liraya aldığınız ürün 1 sene eskittikten sonra tekrar 2 yada üstüne satamassınız düşüş kaçınılmazdır.
    Sırf bu zarar etmeyimciler,kar güdenler yüzünden 2.el ateş pahası ve sahtekar dolu.
    Motosiklet keyif aracıdır hobidir,zevkin de hesabı olmaz,yoksa bu tür kaygılarla yola çıkarsanız felsefesinden koparsınız olayın.
    Bu yorum şahsıma aittir kimseyi bağlamaz alıntı yapmamanızı rica ederim.
    benim alıntı yapmak içimden geldi.Doğru bir tespit.Arabaya benzemez motor.Alıp keyfi bineceksin bu araca.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Adam 4200 tlye satıyor tvsyi zaten sıfırı 4300 herhalde elinde patlar. Az bile olmuş.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Arabaların bile bayiden çıkardığın anda değeri yüzde 15-20 düşüyo. Bu CBF150'leri 10-15 bin km yapıp üzerinde bi çanta bide koruma demiri var diye sıfır fiyatına satmaya çalışıyolar anlamıyorum doğrusu. O fiyatlardan alanlara allah akıl fikir versin. 15 bin km'de arabanın sıfır fiyatına satılabildiği görülmüşmüdür ? hem arabada 10-15 bin km hiç bir şey değildir düzgün kullanılan en basit araba bile 200 bin km'den fazla ekonomik ömre sahiptir. Motosiklette 15 bin km ciddi kullanım demektir sıfır km gibi asla olmaz. Her malın bir fiyatı vardır ancak ne kadar bakımlı olsa da 15 bin km'de motora sıfır fiyatı çekmek doğru değil. CBF150'nin 2.el piyasasını ben Şahin Doğan arabalarla aynı görüyorum doğrusu CBF150 sahiplerinin motorlarına değer biçme yöntemleri kuş serisi arabaların sahipleriyle aynı.

Motosikleti
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılmışım diyorsun ama hala yanlış yazıyorsun iyi madem bütçen kısıtlı ybr 125 alırsın 4-5 yıl binersin niye değiştiresin ki bütçesi dar olan adam zar zor ulaştığı hatta henüz ulaşmayı düşündüğü motora ne demeye değiştirirsem şöyle olur mu satarsam zararedermiyim kaygısına girsin ki.
    Ben de öğrenciyim bütçem geniş değil ybr 125 aldım 2 yıldır biniyorum memnunum değiştiremem çünkü bütçem kısıtlı o nedenle umrumda değil sadece elimde olanla yetinmek ve tadını çıkarmaya bakıyorum.İlerde durumum düzelirse öğrencilikten sonra satarım yükseltirim.3-5 zarar etmiş umrumda olmaz yaptığım mutlu mesut km lere sayarım.
    bu senin düşüncen. ileride askerlik var malum. askere giderken satarım büyük ihtimalle motoru. zaten durumum kısıtlı satmışken büyük bi zarara satmak istemem. askerden gelince tekrar motor alıcam çünkü. belki aynı sınıfta bi motor olur belki daha yüksek cc li motor olur. herkesin kendi düşüncesi kendi bütçesine yapmış olduğu bi plan var. kimsenin durumunu bilmeden ticari düşünüyosun diyosunuz. ben alım satım yapıcam bu işten para kazanıcam demiyorum. durumum kısıtlı olduğu için daha iyi veya daha büyük bi motor alırken zararımı min. seviyede tutmak istiyorum
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen öyle
    cbfte cok rahat satılır parcası biraz pahalı ama servisi iyi
    ögrenci memur işi cbf ybr =)
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    orası öyle de sıfır almayı düşünüyorum cbf in sıfır fiyatı bana çok yüksek gelir
    2M is my life
    Music & Motorcycle

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)