BALIKESİRDEN MOTOR ALACAGIM BUNU ADANA YA NASIL GETİREBİLİRİM KARGO VS .. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM
BALIKESİRDEN MOTOR ALACAGIM BUNU ADANA YA NASIL GETİREBİLİRİM KARGO VS .. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM
Sürerek getir.
pikaba atabilirsin ama bunlar masraflı olaylar
Deposunu boşalt, Mercedes Travego'su olan bir seyahat firması bul, al kendine bir koltuk, üç beş kuruş da muavine ver. Ne yollarda üzülmüş olursun ne de risk almış olursun. Bilmediğin yollarda değişen hava koşullarında risk almaya değmez. Havalar da soğudu, kıyafet de cabası. Ben Çanakkale'den İzmir'e Mart ayında alıp getirdim. Hem hava soğuk ve yağışlıydı hem de gereksiz yere risk aldım. Gerisi senin seçimine kalmış. Kazasız belasız, iyi günlerde kullan.
ben Gaziantep'ten İzmir'e KLR650 getirdim. otobus firmalarıyla konuş mutlaka biri bagaja koymayı kabul edecektir, motora 2koltuk parası ve kendime 1koltuk parasıyla 3te 1benzin fiyatına izmire getirdim. benzini boşat(1litre kadar yanına al), aynaları sök ve gidonu yatır. 5-10metrelik urgan ile ayaklık açıkken sağdan soldan gerdirerek bagajın içindeki demirlere sabitle, garajda in benzini doldur ve eve gazla
Yanında motoru bağlamak için kayış benzeri bir şeyler bulundur. Motor üzerinde bağlayacağın aksama da bez sardın mı sağlam olarak getirirsin diye düşünüyorum. Benim depo 17 litre doluydu. Depoyu boşaltacağıma kullanarak dönerim, tecrübe olur diye düşündüm ama mevsim itibariyle aptallıkmış. Şirketleri bir araştır, otobüslerine bir bak. Benimki XJ6 Diversion S. Travegonun bagajına rahatlıkla giriyordu. Fakat güvene almak için bağlamak şart..
teşkkrlerr
Şimdi KLR 650 de küçük bir makine değil tabi.
Ben de hafta içi Sakarya'dan bi Hyosung GT650R alıcam, Ankara'ye getiricem.
Binerek gelmeyi çok isterdim; ama mevsim çok sıkıntı.
Bolu da buzlanma riski olmasa hiç düşünmem gelirim.
Otobüslerin bagajları o kadar büyük mü bilemedim.
Büyükse bile şimdi Hyosung 230kg motor.
Etli butlu da biraz namussuz :D
Orda "şuna bi el atın yükleyelim" dedim mi küfür yeme ihtimalim çok yüksek.
Aslında Transporter gibi bir araç kiralayıp arkasına yükleyip getireyim dedim.
Onda da içeriye nasıl bağlayabilirim onu çözemedim.
Kasası açık, taşımacılık için hazır bir transporter bulmam lazım.
Çıkamadım ben bu işin içinden bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Otobüsü ilk sırada dene , ikinci sırada Balıkesir de Adana ambarına git orada palet yük taşıyan bir kamyon bul motor zarar görmeden gidebilir mi diye konuş motoru kendi elinle yükle ve bağla , ançak bu şekilde (hesaplı) nakledilebilir .
Sakın kargoya verme motoru paramparça yapabilirler, Özel araçla , nakliye tutman gerekir ki en az 2000 tl ye patlar , en uygunu kamyon !. Beraber gidin.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Bence de otobüsle getir ben dylanı antalyadan erzincan a getirdim hiçbir problem olmadı hemde alçak otobüstü.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Merhaba WAEDER ve arkadaşlar.. 170Kg ağırlığındaki cruiser tipi motorsikletimi çorumdan erzincana nasıl taşıyabilirim .. Otobüs bulamıyorum.. Kargolar çok pahalı.. Tren ise 2012den sonra motor v.b. taşımama kararı ile sonuçlanmış.. ACİLL YARDIM ???
Taşımacılık Hizmetlerinde Bilinmeyenler
Her sektör kendi alanında memnuniyet elde edebilecek hizmetler ortaya çıkarabilmek için çalışmalarında doğru planlamalar yapmak için emek harcamaktadır. Seray trans bu bilinçle taşımacılık sektöründe memnuniyet oluşturacak çalışmalar oluşturmakta, piyasa da verilen her hizmette açık kapı bırakmadan sorunsuz ve kaliteli taşımacılık hizmetleri vermektedir.
Uluslararası taşımacılık, nakliye ve parsiyel taşımacılık hizmetleri ticari alanda genişleyen birçok firma için doğal bir hizmet ihtiyacı olarak ortaya çıkmakta, verilen hizmetlerde elde edilen kalite, firmalara da başarı olarak geri dönebilmektedir. Komşu ülkeler ithalat ve ihracat alanında en yüksek paya sahip olmakta komple ve parsiyel yükleme seçenekleri ile taşımacılık balkan ülkeleri arasında en fazla talep alan hizmetler arasında yer almaktadır.
en mantıklı olanı otobuse at getir bileti alırken fazladan bir 50 lik at sana yardımcı olurlar ruhsatı yanında bulundur ben samsundan kocaeli gebzeye 50 tl verdim bide kendi biletim tabiki NOT konu 2012 KONUSUYMUŞ ŞİMDİ GÖRDÜM
Aynen bende tigeri 50 tl ye Samsun'da n Ankara ya getirmiş tim.Yalniz yazihaneyle degil direk şöförü ile konuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)