Merhaba arkadaslar daha öncede bildiğiniz gibi 1:18 Ölçeklerine son verip 1:12 ye baslamıstım.Yaklasık 3 Haftadır beklediğim YAMAHA YZR-M1 Elime geçti.Olabildiğince resim çekmeye calıstım montaj dahil Fiyatı LS2 gibi kaskları alabiliyor olsada verdiğim paraya değdiğini motora bakınca anladım " YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜYOR " bu herşeye değer.
Grenajları , seleyi , Gidonu "de montajdan" "montajlı" haline getirdikten sonra fotoya basladım.Bundaki fark diğer 1:12 ölçeklerine nazaran
-Şasi tamamen demir
-Lastikler pist lastikleri
-Kaldırma sehpası
-Markalı disk kampanaları
-Demir zincir
-Tamamen gp kadranı
-Tasarım ve boya kalitesi bir nebze üstte
-Demir egzoz
-Bunun dısında bir kaç ufak tefek ayrıntıya da önem verilmiş.Onlarda ufak tefek şeyler. ( Motor Hortumu , Fileli Hava filtresi vs zaten çoğu grenajın içinde kalıyor )
Bunların dısında diğer 1:12 lerle aynı.Diskler pleksi glas türünde birşey ne plastik , ne demir dısındakilerse plastik.
Not:Aksesuar bölümünden frenleri , direksiyonu değişicem ve fren teli bağlanabilen aksesuar seti alıp monta edicem.Onlarında fotosunu yakında koyucam ( Artık yine yeni bir raf sistemi kurup GP leri topluycam Bunlar raflara sığmayan pc üstü yüz güldüren modeller )
1:18 / 1:12 lerin tamamını görmek isterseniz Model motosikelt koleksiyonu konusunu arayın orda bol bol resimli fotolar var.
Grenajları , seleyi , Gidonu "de montajdan" "montajlı" haline getirdikten sonra fotoya basladım
Arka teker montajı
Sallanıyor ve dahada sıkmam gerekiyordu
Onuda hallettik
Sıra geldi ön takıma
Reklam :O
MZ1 / DUCATİ 1198
1:18
Devamı baska konuda
Bakın enduro düşmanı değilim.Onlardan da var