Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motosiklette kalite?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyiyle aynı sadece blok değil.

Buradaki çoğu kuryelerde kd 125 mevcut ve 48000 km yapan gördüm sorunsuz. Mh 125de 30000 km yaptı sorunsuz. O istanbul'a giden kd125 de 26000 kmde ;)

Kd 125de 48000 de aynı temizlikteydi o da 2011 modeldi. Kd 125e binmeden daha hiç yorum yapmayın, ben ikisinide fazlasıyla sürmüş biri olarak söylüyorum ve ikisininde çoğu parçalarını karşılaştırarak söylüyorum.

Aynısı olmasına rağmen biri 3000 tl biri 4400 tl karar sizin gençler
    aynımı gözlerimmi yalıs gördü fotoğraf atmasını bilmiyorum şura 1 ybr ile kadırga fotorğrafı atta karşılaştıralım.jant egzoz kaportadaki malzeme kalitesi sinyallardeki malzeme kalitesi sayamadığım bir çok yerde ybr parçasına benzer 2.kalite malzeme... şimdi ben yada baskaları 3 bin tl buna vericeğine 3bin500 tl ye 10 bin kmyi gecmemiş yeni kasa fıstık gibi tipi olan ybr almazmı??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbr 125 R
    ben 1.5 yılda 3 farklı çinli degiştirdim 3ündede kıçından başından ses gelmeye başlıyor bi süre sonra 125lik hap kadar cbrımın canını alırcasına gazlamama ragmen tek bir arıza dahi çıkarmadı.
    cx571 bunu beğendi.
    motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bende para var huzur var
    ben 2010 yılında mondial aldım eğer şimdi ki aklım olsa onuda almazdım ybr alırdım alım satım ile uğraşmazdım özel plaka yaptırmıştım o gitti
    o zaman yrb alsaydım şimdi plaka fs idi
    en çok ta ona üzülüyorum
    hatalar insanlar için ama insan pişman oluyor gerçekten.
    velasıl kelam ben ybr alırdım parası çok olanlar da gider çin malı alır
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    ybr sinifinin en kaliteli motosikletidir. biz kekomuyuz ki bos yere fazladan 1500 lira verelim. bu marka fanatikligi falan degil. kuryelere bakin cevabi gorun. ben su an 140 000 km yol yaptim yuzkirkbin, sadece rutin bakim masraflari. cin mali da kullandim. kymco, mondial, keeway hicbiri daha 30 000 gormeden sattim kurtuldum. kalite 10 - 20000 km ile anlasilmaz. 100 000 lerden sonra anlasilir

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih bak ben salcano wolf aldım. Ybr kadar konfor ve daha fazlası var. Parça kalitesi fena değil, ama motoru zaten ybr motoru. Senin ybr dede made in channa yazıpduru

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr sinifinin en kaliteli motosikletidir. biz kekomuyuz ki bos yere fazladan 1500 lira verelim. bu marka fanatikligi falan degil. kuryelere bakin cevabi gorun. ben su an 140 000 km yol yaptim yuzkirkbin, sadece rutin bakim masraflari. cin mali da kullandim. kymco, mondial, keeway hicbiri daha 30 000 gormeden sattim kurtuldum. kalite 10 - 20000 km ile anlasilmaz. 100 000 lerden sonra anlasilir
    ooooooo imza dostum at şuraya 100000 km li resimlerden de görelim ben biliyorum da bilmeyenler görsün
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bende Salcano wolf kullanıyorum evet motoru YBR ile aynı (aynı kalite demiyorum aynı) fakat YBR kesinlikle daha kaliteli fakat bu kalite aradaki fiyat farkına değecek kadar değil benim şahsi fikrim
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Egemen06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    Bana göre motorda kalite onun üstüne bindiğim anda beni o anda istediğim yere sorunsuz bir şekilde ulaştırmasıdır.Mesafe 10 km de 1000 km de olsa da.Ne zamana kadar ?Ben istediğim sürece...
    ero__ bunu beğendi.
    Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Günümüz dünyasında iphone bile çinde üretiliyo bırakın bu çinliymiş japonmuş aynı fabrikadaymış. Yamaha senin markan olsa gider o fabrikada salcano, mondial, kanuni vs. ürettirirmisin. Hadi ürettirdin diyelim aynı malzemeden ürettirirmisin. Tartışmaya girilmemesi gereken bir saçma bir konu herkes kaliteliyi ister ama maddi durumun sağladığı kadarına ulaşırsın.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Bakin bu konuya benzer nice konu var kim istemez yahu en iyisini almayi.lutfen mantikli dusunun bm gittim gecen ay mondial aldim neden ? Ybr alacak cbf.alacak param vardida almadim mi sizce ? Tabiki maddi imkanlardan.oturu 2. El bir motor almak istemedim ve gidip 0 bir mondial aldim memlunumda piyasadaki rakiplerinden guclu ve gorunusude bana gore 10 numara geriside onemli degil ;-)

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Kusura bakmayında nakit sıkıntı değilse herkes gider japon yada italyan alır. Maddi durum yoksa çinlilere yöneliyoruz zaten. Ha kaliteli olabilir ama ben aldığım malın arkasında duran satıcı,servis,garanti ararım şimdi cbf e 5000lira para veriyoruz bence o parayı haketmez ama neden çoğu kişi alıyor çünkü garantisi lafta değil,servisi merdiven altında değil her problemin çözülüyor. Ama çin malı aldığında ki bırak çini st kanuni alınca hyosong abi kore diyosun kaliteli motoru olabilir ama servisi fiyasko. Tüm bu satış sonrası ve iyi motor kaliteyi tanımlar. Yoksa motor istediği kadar sağlam olsun arkasında garanti yetkili servis olmadıkça benim gözümde 5 para etmez.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Bende YBR alıcak CBF alıcak para vardı fakat ben almadım Salcano aldım ee ben ne oluyorum sizce
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende YBR alıcak CBF alıcak para vardı fakat ben almadım Salcano aldım ee ben ne oluyorum sizce
    Cimri oluyorsun

Motosikleti
    Hayır marka takıntısı olmayan bilinçli bi tüketici oluyorum

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bende ybr ye 4700, cbf ye 5 bin kusur lira para bayılacak kadar aklımı peynir, ekmekle yemedim. 900 lira maaş alıyorum ve aile geçindiriyorum. Motora ne kadarmı masraf ederim? Gerektiği kadar. Yağ, benzin, balata, lastik, zincir vs. Gerektiğinde. Gidipte garantiden garanti kazığı yemem. Bi Parçasınada 100 lerce lira dökmem. Devir tasarruf devri. Sanki benim yaptığım standart bakımları japonlar yapmıyor. Elimde iki motor var. Biri honda. Arıza yapmasın diye dua ediyorum. Silindir 700 tl, üst kapak 700 tl, beyin 700 tl. Krank 1000 kusur tl. Çinlinin motoru komple alırım 700 tl ye be. Atıp sıkması kolay. Kaliteyse bi karşılığı elbet olacak. Herkes aklı kadar motor kullanır vesselam.
    yasin.33 bunu beğendi.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayır aksine bilinçsiz bir tüketici toplumuna dahil oluyorsunuz. Çinliler de buradan parayı kazanıyor.

Motosiklet... Nedir? Taşıt. Ok. Ucuz olsun ? EVEEET 20-30.000 km götürsün? EVEEET sonra? Sonra zaten ya yenisini alırlar ya da üst sınıfa geçerler böylelikle kalitesizlik ortaya çıkmamış olur. Kadırga denen motosiklet piyasada toplamda kaç adet sattı acaba ? Bir de tabi ybr ya da CG nin satış rakamlarına bakmak lazım. 15-20 bin km. gitsin sorunsuz da (ki şu forumda hergün çinli dandikliğinden abuk sabuk o kadar çok başlık açılıyor ki bunları insanlar nasıl görmezden geliyorlar anlayabilmiş değilim!) sonra isterse patlasın.

Şimdi desem ki çinli gördüm ön dişlisi yerinden fırlamış, biri diyecek o denk gelmiştir, biri diyecek benimki fırlamadı bak kaç km oldu, ybr nin de fırlayabilir vs. Yahu 94 model xt şasesi çürümemişken kalkıp bana kimse çinli kaliteli demesin. Bozuk çinli yoktur, bozulacak çinli vardır. Çinli kullanıcıları kendi motosikletlerini ne kadar kaliteli görüyorsa bence (BENCE!) bir o kadar kalitesiz ürünler. Ha keşke kaliteli olsa. Keşke bu paralara çok daha iyilerine binsek! Ama nerdeee!?

Alan motosikleti 1-2 sene içerisinde elden çıkartırım mantığı ile satın aldığı için ucuzuna kaçabiliyor/kaçıyor. Keyif sizin para sizin. 94 model motosikletim dökülmedi, dökülmüyor ve dökülmeyecek. Ama sanayide nedense hep çinli kardeşleri var...
    Egemen06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Satış rakamları motorun kalitesini belirttiği gibi aynı zamanda marka fanatikliğinide gösterir adam diyorki Honda ooo kalitelidir bu yamaha kalitelidir bu sonrasında hop üçüne beşine bakmadan alıp geçiyor benim demek istediğim bu şimdi 4350 TL ye YBR ESD almakmı yoksa 2750 TL ye Salcano wolf almakmı? aralarında tabiki kalite farkı var ama fiyat farkıda var hemde azımsanmayacak kadar işte bilinçli olmak burda başlıyor aradaki kalite farkı 1650 TL vermeye değermi değmezmi BENCE değmez ha bu bütün çinliler için aynı değil örnek kanuni windys s 2450 TL YBR ESD 4350 TL aradaki kalite farkı dağlar kadar fiyat farkıda dağlar kadar (1900TL) değermi bence değer ama Salcano,kanuni bora,kadırga v.s gibi motosikletler varken genede değmez
    Uzun lafın kısası Çininde iyisi artık var ve onlar sayesinde fazla paramız cebimizde kalıyor

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Bir Michelın yetkilisi derki bizim lastiklerimiz Almanya dada üretilse aynı kalite Çin de üretilende aynı kalite
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir Michelın yetkilisi derki bizim lastiklerimiz Almanya dada üretilse aynı kalite Çin de üretilende aynı kalite
    İşte bunu petlas kullanıcısnın anlaması ne yazık ki imkansız.

Ne zaman ki michelin enegery serisi göya en dandik ve ucuz serisi lastiği alıp 40.000 km de artık lastikte diş kalmayasıya kadar kullandığı halde reklamda da söylediği gibi ilk günkü yol tutuşunu verdiğini görecek o zaman anlayacak. Millete sorsan pirelli p3000 süper lastik, hiç bitmiyor. Evet tam 6 sene 80 küsür bin km. kullandı peder bey lastik ilk günki diş derinliğine sahipti ama kauçuk? 20-25 bin km sonra kauçuk iş yapmamaya başlamıştı...

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satış rakamları motorun kalitesini belirttiği gibi aynı zamanda marka fanatikliğinide gösterir adam diyorki Honda ooo kalitelidir bu yamaha kalitelidir bu sonrasında hop üçüne beşine bakmadan alıp geçiyor benim demek istediğim bu şimdi 4350 TL ye YBR ESD almakmı yoksa 2750 TL ye Salcano wolf almakmı? aralarında tabiki kalite farkı var ama fiyat farkıda var hemde azımsanmayacak kadar işte bilinçli olmak burda başlıyor aradaki kalite farkı 1650 TL vermeye değermi değmezmi BENCE değmez ha bu bütün çinliler için aynı değil örnek kanuni windys s 2450 TL YBR ESD 4350 TL aradaki kalite farkı dağlar kadar fiyat farkıda dağlar kadar (1900TL) değermi bence değer ama Salcano,kanuni bora,kadırga v.s gibi motosikletler varken genede değmez
    Uzun lafın kısası Çininde iyisi artık var ve onlar sayesinde fazla paramız cebimizde kalıyor
    Arkadaşımda windy s vardı 2 yıl bindi çocuğu motordan soğutmuştu uzun yolda çekmediği çile kalmamıştı.Ben ybr aldım bak sadece ARKAMA bindi ertesi gün motoru satılığa çıkarttı 1 ay sonra ybr aldı, şu an full koruma döşedi uzun yol yapıyoruz beraber.Kalite sadece parça kalitesi değildir, bunun bir aero dinamiği var oturuş pozisyonu var sağlamlığı var vs. Bu arada salcano wolf' un orijinal gidonu kaç tl?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)