İlk motorumu alacağım arkadaşlar başlangıç motoru olarak CBR 125R 2012 düşünüyorum sıfır alacağım fakat boyum 182 kilo 70 motor altımda küçük kalır mı yada şöyle boyuma göre başlangıç motoru olabilecek motor var mı ?
İlk motorumu alacağım arkadaşlar başlangıç motoru olarak CBR 125R 2012 düşünüyorum sıfır alacağım fakat boyum 182 kilo 70 motor altımda küçük kalır mı yada şöyle boyuma göre başlangıç motoru olabilecek motor var mı ?
Bu konularda herkes kendine özel cevap istiyor doğal olarak
Cbr125-Ybr125-Cbf150-Apache-150 başlangıç motoru olabilir.Boy biraz fazla ama çok kötü duracağını sanmıyorum kardeşim.En güzeli ne biliyormusun kulaklarını tıka ve hoşuna ne gidiyorsa bütçene ne uygunsa ondan al derim.
Ben Yamaha Yzf-125 te boyuna göre uygun olabilir ama fiyatı bir honda 250cc değerinde sana kalmış yani.Bütçen neye yetiyorsa onu al eğer 250 cc bir motora yetiyorsa çok azda deneyimin varsa onla başlayabilirsin en azından bir ay sonra yükseltcem diye motor aramaszsın.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
[QUOTE=Egemen06;2842309]Bu konularda herkes kendine özel cevap istiyor doğal olarak
QUOTE]
Ben dediydimde inanmadılar
Yeni kasa cbr125r hiç komik durmaz.
Boyum 1.86 kilom 72. Cbr bende küçük durmuyor.
bende eski kasası var motor bana saplanmış gibi duruyor ama yeni nesillerin kasası 600lük gibi geniş 125 lik olduguna kimse inanmıyor.
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
hyosung fln neden düşünmüyorsun ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)