Bence motur'cunun ellerini bırakmasının sebebi, kameraya çekildiğini farketmesi, birazcık hava yapayım dedi herhalde. Hadi motorcu hata yapıyor diyelim, peki 120 ile onu takip eden haberciye ne demeli ? Ayrıca ben orada hızın 120 olduğuna inanmadım.
Bence motur'cunun ellerini bırakmasının sebebi, kameraya çekildiğini farketmesi, birazcık hava yapayım dedi herhalde. Hadi motorcu hata yapıyor diyelim, peki 120 ile onu takip eden haberciye ne demeli ? Ayrıca ben orada hızın 120 olduğuna inanmadım.
aynen.
hacı motorcu rüzgarı yeyince bi hoş olmuş. suç yok demiyoruz ama bu yapan da bi onun kadar şerefsiz.
bizim milletimiz zaten küfredecek yer arıyo. töbe töbe yaa.
küfretme derken, bir yerde gördüm, devamını okumadımda,
sporcu adam kardeşinin maçında ana avrat düzgitmiş, var mı lan böyle bişii.
haberi yapanın da yaptıranında ganı bozuhdır ve gadli vacibdir !
diyeceksiniz niye ?
madem stunt benzeri birşey yapacan, hiç bilemedin lan git bi otoparka edebinle yap ne yapıyosan.
dur bide şu aklıma geldi,
motorcu istese gidebilirdi. niye basıp gitmedi ? ( çünkü ben beni takip eden bi pezo görürsem bi an önce sıvışırım, ne olur ne olmaz diye )
1) ya .bneliğine devam etmek istedi
2) ya da haberi yapan .bneler ayarlattı !
TAMAMEN DÜZMECE BULMUŞLAR BİRİNİ SEN SÜR BİZ ÇEKELİM DEMİŞLER BUNLAR...SENARYO KÖTÜ AMA
Olay tamamen mizansen.. O motor o trafikte maksimum 10 saniye izlenir .. çekime bakın yaklaşık 2-3 dakika motoru takip ediyor.. hepimiz o tip trafikte kullandık bir arabanın bizi akıcı trafikte bile takibi imkansızdır..muhabire haber yap demişler görmüş bi motorcu baba be yap bize bi güzellik demiş adamda tam kadraja girecek şekilde artistik yapmış.. beni takip etselerya 10 saniyeden fazla
onlar anaaaa motora bak derken ben 50 araç ilerde olurum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bence böyle diyenleri takmamalıyız.Zaten Fox tv nin hangi amaçlara çalıştığı belli.
Ben fox tv'ye mesaj yollamayı düşünüyorum.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
120 km hız yalan yok oyle bir şey.
Ruhumuzda biraz anarchy olmasaydı motora binmezdik zaten.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Haber asparagas,ne o motor 120 ile gidiyor ne de o haberciler o motoru habersiz çekiyor.Düzenbaz bunların hepsi
Bir gün mutlaka ...
Fakir erkek kıza laf atınca abaza
Zengin erkek kıza laf atınca playboy oluyor...
Bu da onun gibi bişey....
Bide demez mi trafik durduktan sonrada aralardan sıyrılarak yoluna devam etti diye..Ne yapsın adam senin gibi bekleyecek hali yok ya kafayı kullan sende bin 2 tekere..Bunlar kesin biyerden eli kolu boş dönüyorlardı yoldada bu olayı görünce bari şurdan biraz bişeyler çıkartalımda eli boş dönmekten iyidir dediler..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2842848
Iste bunlar yuzunden dostum...
Hakikaten güldüm ya. Tamam motosikletin yaptığı hata da.
Senin o koca arabayla yaptığın ne be dallama?
Motosiklet frene basınca b*k atar, araya girince b*k atar, onu sollayında b*k atar.
100-120 ile onu çekicem diye kendisi makas attığında... Neyse demiyom ben bişey.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Arkadaş öyle bir yazmışsın ki sanki mahalleden bir kız geçiyor eğer sana pas verirse candır bizdendir yoo! baktın yüz vermiyor hemen yapıştır orospu diye
Haa! ben sana sakın böyle soyluyorsun diyorum sanma benzetme o şekilde ve örnek çok güzel hoşuma gitti.
Arabalar erkek muamelesi görüyor motorlar kız ne acı.
Fakat olsun arkadaş ben motorumu seviyorum trafik derdi yok park sorunu yok yakıt, vergi sigorta beni üzmüyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)