eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin , çok dikkat etmek lazım .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hergün motor kazası duymaktan motora binmekten korkar oldum
Ah be , ıpsala memleketimdir. Daha geçen ay oradaydım. Malesef kaskin önemi daha anlaşılamadı bizim oralarda. Biraz teşvik gerekiyor demiştim. Keza cok fazla motosiklet var , yazık olmuş gencecik canlara ..
allah rahmet eylesin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yazık olmuş ..Bir tanesi daha çok genç....
Allah taksiratlarını affetsin... Üzücü...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah rahmet eylesin.arkadaslar yanlis anlamayin ama telden girdigim icin soruyorum o motoru gorebildiginiz kadariyla koltugu beyaz mcx mi?bizim evin az alt tarafinda dedigim sekilde mcx surekli ipsalaya gidiyo?
Mengu kirmizi olup arka tutunma yeri mcx benzettim bide ustten beyazlik gorunce o sandim insallah o degildir yarin unutmassam gecerken bakim
Allah rahmet eylesin. Ölüm bu nasıl geleceği belli olmuyor.
Allah rahmet eylesin. Kasksız sürünce biraz belli oluyor.
Allah rahmet eylesin..
dun de odullu bı sporcu motokroscu ızmır kemalpasadan turgutlu ıstıkametıne gıderken kavsak tabelasına suratlı bı sekılde carparak olay yerınde hayatını kaybetmıs.bugunkı gazetede yazıyodu.ısmı ahmet 23 yasında ve bıcok odulu olan bı motosporcu.yanı olum geldıyse basa tecrubede yardımcı olmuyo demekkı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Allah rahmet eylesin ikisinede çok üzücü bir durum hertürlü araçtan korkar oldum artık :(
Allah rahmet eylesin.Allah bizede gaz kolunu çevirmeden önce düşündürsün. Kasksız artçı bile almıyorum ama göz göregöre insanların kasksız bilinçsiz ölüme gidercesine sürmesinede içim acıyor. Anadolunun bazı köylerinde kahvelerde kask takan amcaları dalgaya alıyorlar cehalet diz boyu.
hal böyle olunca kaza kaçınılmaz oluyor.
Zaten yurdumun yolları, asfaltları, otomobil, kamyon şöförleri büyük tehlike arz ederken bide üstüne biz ihmallerde bulunmayalım. Polislerinde evraklardan çok bunlara dikkat etmesi gerekir öncelikli olarak. Plakası olmayan motorla nasıl trafiğe çıkılır anlamıyorum oda ayrı bir konu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)