Niye dizel almadin daha az yakar
Niye dizel almadin daha az yakar
Normal sorular. Cevaplayacağız ki öğrensin insanlar.
Banada bi velet abi sen yarışçımısın diye sordu.Evet diye kafa salladım.Yarıştanmı geliyon dedi.Hayır dedim.Ozaman niye böyle giyindin dedi.Aydeee...Üstüme baktım,korumalı montumda yoktu.Deri mont,korumalı eldiven,kask.Bide tam korumalı giyinseydik velet dövecek bizi.
sorduğu sorunun akabinde genellikle;
-bizim arkadaşta da 600 lük vardı....
+ hımm peki...
muhabbeti
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Commuter kullanın böyle sorularla muhattap olmayın + benzine servet ödemeyin fıtı fıtı sakin sakin takılın,mutlu mesut
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-gaç para şimdi bu?
-x lira.
-la olum araba alsaydın ya o paraya. Diyen abiler, bitin artık.
Yamaha kullanıcılarının en büyük başa bela sorusu . Abi farınmı patlamış ? Öbür farına ne oldu ? neden tek far yanıyor?
Benim motora biri 1200lük mü bu? diye sordu birisi içimden şiddetli bir yuh diyip yok 250lik dedim. Biri de Harley mi bu dedi, sonra harley tabii ya dedi arkadaşı beni dinlemeden ona da bi yuh dedim yine içimden. Seviyorum motorumu.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
kirmizi isikta bir otobusun yaninda durmustum. sofor cami acip:
- Kapisalim mi?
diye sormustu..
geçenlerde gece yol kenarında durdum telefona bakıyorum motor çalışır vaziyette ve tek şerit sapa bi yol. karşıdan gelen taksici aynen şöyle dedi
- farını niye kapamıyorsun bunun ?
+ abi bunlarda far kapanmıyor .
-kapatmasını mı bilmiyorsun ? durduğun zaman motorun ışığını kapatırsın ayıp felan diyor.
+ abi euro 3 standartlarına göre motorlarda far açıp kapatma düğmesi yok sadece uzun kısa var ve ben kısaları yaktım zaten. sadece telefona bakıyorum
- yok yok sen farı kapatmasını bilmiyorsun diye söylene söylene gitti ...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
teknoali :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D gül gül öldüm ya :D
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)