17 yaş motosiklet tavsiyeleri
Reklamlar
-
Merhabalar,
Yaşım 17, boyum 1.71 kilom 45 :/
Motor almadan önce trafik tecrübesi edinebilmek için 1500e elektrikli bisiklet alıp kullandım 1 sene boyunca.
2 ay sonraki ehliyet sınavına girdikten sonra ilk motorsikletimi alacağım.
Fakat kilomda dolayı şüphe duyuyorum. Bana uygun motorsiklet tavsiyeleriniz var mıdır?
Maksimum 4000 lira ödeyebilirim. Vitesli tecrübem hiç yok.
Teşekkürler
Reklamlar
-
konu coktu niye actın gene ybr,cbf,apachi,drift kavga cıkar biri der 125 lige 4000 vermem ötki der ucuz bu dökülür .. 2.el sorunu olur...
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
konu coktu niye actın gene ybr,cbf,apachi,drift kavga cıkar biri der 125 lige 4000 vermem ötki der ucuz bu dökülür .. 2.el sorunu olur...
Kilomdan dolayı konu açma gereği duydum hocam
-
Cbr 125 ikinci el düşünebilirsin. Umarım korumaların tamdır ya da korumaların hariç 4000 tl bütcen vardır.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
-
adam burda sana ne dese sen denemden içine sinmez...kilon cok az ... Bir rahatsızlıgınmı var?
-
Kilon çok az motosikleti kontrol etmen kolay olacak mi. Park etmen,durman, kalkman hepsi birer kuvvet gerektirir. Birde rüzgarın sağdan yada soldan gelen esintilerine karşı koymak.
VITESLI DEĞIL ancak scchoter tarzı birşey daha uygun olabilir şimdilik.
-
-
ln mngu kak ne dalga gecion.. bence bastan bi honda today la basla veya 50cc le.. 100 lükten yukarı cıkma.. Bende 50 kiloyum ama.. Boyum 1.63 + ybr yi sürüyorum.. Senin boyun cok uzun ve zayıfsın..
-
adam burda sana ne dese sen denemden içine sinmez...kilon cok az ... Bir rahatsızlıgınmı var?
Hayır fakat kilo alamıyorum protein ağırlıklı beslenmediğim için. 1 haftadır doktorun verdiği diyeti uyguluyorum bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Liseden ilk sene ayrılıp açıköğretime yazıldım, kendime ait yazılım firmam var, kendi emeğimle kurduğum
-
ama bence 100 lükten öte motora bakma ..
-
ama bence 100 lükten öte motora bakma ..
peki 100lük supersport tavsiyen var mı hocam? zaten korkudan 60tan yukarısına çıkmıyorum, 60 sonrasında çok az da olsa titreme yaptığını hissediyorum
edit: 100lüklere baktım da bayağı çocuk işi
-
Boy 1.71 kilo 45? Afrika'dan ithal misin evladim...
-
100 cc lik scooterler işini görür gibi dostum
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
100 cc lik scooterler işini görür gibi dostum
hocam scooter zaten var supersport istiyorum ben
-
Cbr 125 dedigim gibi senin icin en iyi secenek gibi suan
-
caner6776 adlı üyeden alıntı
Cbr 125 dedigim gibi senin icin en iyi secenek gibi suan
yzf 125 ile cbr 125 arasında ne gibi farklar var?
-
Klasman farki var bikere. cbr supersport.
-
yzf ne pekii.. Ybr demedii.
-
caner6776 adlı üyeden alıntı
Klasman farki var bikere. cbr supersport.
yzf supersport diye biliyorum
-
Aa çok özür dilerim. Ybr diye okumuşum. :/
Kendimden örnek vereyim. 1.84 boy 97 kiloyum. Tvs scooty pep kullanıyorum. Hiçde zorlanmıyorum.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)