Tulum - Bot - Eldiven - Kask Önerisi ?
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba,
öncelikle tüm ürünler hollanda'dan gelecek yurtdışında ne kadar ucuzdur.çok fark eder mi
tulum ne almalıyım 2 parça olmayacak tek parca olacak.. dainese düşünüyorum ama model bilmiyorum tabi ..
Bot olarakta dainese düşünüyorum tulumla uyumlu
eliven kask hiç bir fikrim yok arai olabilr kask ama fiyatına baglı tabi ki .
Tek tek almam gerekenlerı yazarsanıız çok sevinirim birde renk uyumu olursa mükemmel olur .. fikirleriniz nelerdir
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Bilgisi olan kimse yok mu :/ )
Dikkat,
Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
-
Bot uzun tercih etme derim. Pantolon yada koruma kıyafetleri ile pek kullanışlı olmayabilir. Motorda rahat hareket etmek de önemli. Daha çok ayakkabı tarzı yada yarım bot şeklinde almalısın. Su geçirmez özelliği olsun ve ayrıca ufak tefek vites değiştirme için ayak üstü ekstra geçiş falan diye araştırabilirsin.
-
kaskı arai düşünüyorsan rx 7 tavsiye ederim
-
rev'it alma, ne alırsan al.
-
Bot uzun al ! Yandan araba çarparsa kırılmasın oran buran
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Adam bilge beyler
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Mantıklı bence
Full koruma + Fulll dikkat...
-
-
Kaza fotoğrafları çok can sıkıcı olsa da bir başka forumda istisnai olarak yayınlanan 8-10 fotoğraflık
mini bir albüm görmüştüm. Yukarıdaki "uzun bot alma ayakkabı veya kısa bot al" tavsiyesinden sonra
aynı albüme tekrar göz attım. Resimler gerçekleri çok "çıplak" biçimde ortaya serdiği için linkini buraya
eklemiyorum ama "motorcunun ayakkabısı veya botu değil çizmesi olur" sözünün doğru olduğunu
düşünmüşümdür her daim. Belli kalitesi ve standardı olduktan sonra sizi koruyacak ne alırsanız alın
işinizi görecektir. Ben yerli üretim bir turing çizmesi kullanıyorum ve çok memnunum. Gore-Tex astar ve
Vibram taban gibi dünya standardını belirleyen markaları kullanmışlar. Fiyat olarak da gayet makul.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
-
ferad adlı üyeden alıntı
Adam bilge beyler
Sen neden heryerden fırlıyıp rakip oluyorsun bana ? Bir arkadasımız arkadasa uzun alma demiş.Bende uzun al dedim ve nedenini söyledim.
-
007mac adlı üyeden alıntı
Mantıklı bence
Hocam benim verdiğim örnek başımıza azda gelecek olsa , ben oldugum yerde üstüme motoru yan yatırdım bacağım motorun altında kaldı ayakkabı vardı.Bacağım motorun sıcaklığıyla hafif yandı , 1 hafta oynatamadım sol bacağımı pansumanlar , bakımlar vs ... o günden sonra uzun çizmesiz binmedim motora
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)