Yahu kim bunlar, ne kadar çok çocuk yapmışlar anlamadım, heryerdeler.
Olay dün cevahirin otoparkının giriş kısmında gerçekleşti. Otopark girişinin ters tarafındayım, trafik var ve sola dönmem gerek girmek için. Düz gidecekler için yol açılınca bende sola iyice yanaşayımda düz gideceklere engel olmayayım dedim ve yanaştım. Arkadaki bu yukarıda bahsettiğim şahısların çocuğu olacak kişi geçerken aynasıyla arka çantama çarptı ve yoluna devam etmeye çalıştı. Yer dar, çarpabilir ama insan bi kafasını çevirir, pardon der, yok. Seslendim arkasından çarptın diye. Ağızda sigara, yavşak yavşak bir tavırla "ehliyetin varmı senin?" . O an söylenecek bir ton söz vardı ama 2 saniye önce böyle bir dallamayla karşılaşmayı beklemediğim için insan modunda devam ettim. "var da çarptın, insan bi pardon der" kafada kask ta olduğu için ne dediğini duyamadım tam ama pardon demediği kesin, biraz daha ağız münakaşasından sonra arkadanda kornalar yükseldi. Bir de arabada tek değildi, tek olsaydı dün aldığım çelik copu deneyebilirdim belki Yemedi yani, hadi be diyip devam ettim yoluma.
Soz sözüm ise O ve Bu'ya. Korunun olm artık, yeter lan.