Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Pegaso Trail kaça alınır

REKLAM ALANI
    Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Merhaba arkadaşlar. Aprilia veya Pegaso hakkında kim ne derse desin oldukca motive durumdayım. Pegaso i.e. veya mümkünse Trail almayı düşünüyorum. sizce 2002 pegaso i.e. ve herhangi bir model (sanırım 2007 de başlamıştı) Pegaso Trail kaç para eder, hangi fiyatlara almayı hedeflemeliyim? Geçmiş yıllarda hangi fiyatlara almıştınız?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Öncelikli hedefiniz fiyattan çok doğru motor olmalı.
    Yanlış bir motoru bedava bile alsanız sizi ciddi zarara uğratabilir.
    Bazı hayati parçaları şiddetli derecede pahalıdır.
    Servis kitapçığına bakıp hangi km de ağır bakım istiyor hangi parçaların değişimini istiyor be bunların maliyeti ne tutuyor belirlerseniz alcağınız motorun kaç km de olmalı bir fikir verebilir.
    Yada km yüksek olabilir fakat kitabına uygun şekilde bakımları yapılmış olur ayrı konu. Hatta ben bunu tercih ederim. Masrafı ben yapacağıma aldığım kişi yapmış olmasını tercih ederim. Tabi bunu belgeleyebilmeli.

50 cc aprilia nın su pompasına 190 euro istemişlerdi ve ben tornacıda yaptırıp , rulman ve keçesini en kaliteliler ile değiştirmiş ve 25 tl ye mal etmiştim. Zamanında

Bir örnek daha verim. Zamanında peugeot 306 gti almıştım. Piyasası 10 - 20 bin tl arasındayken ben 5bin tl ye aldım. Orjinal 6 senedir hiç binilmemiş bir araçtı. Yalnız bana maliyeti 15 bin tlyi buldu Hani diyorlarya akı okunu temizlemedi Alsaydım 15 bine temiz birşey tamirci ile parça ile stres ile hiç uğraşmadan aracıma biner keyfini çıkarırdım. Arabayı yaptırdıktan sonra yapılana kadarki süreç öyle can sıkıcıydıki rüyalarıma girer oldu. Ağız tadi ile binemeden verdim gitti Hemde zararına .

Vel hasıl kelam ; önce doğru motor sonra fiyat.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    tamam haklısınız ama zaten pegaso ya karar vermemdeki sebepler de bunlar. yani xl650 hayaliyle başladım araştırmaya. çift silindir önemli diyordum. ama okuyup araştırdıkca ve fiyatlara baktıkca içinden çıkamaz hale geldim. pegaso ların fiyatları muadillerine göre daha düşük. dolayısıyla daha bakımlı makine alma şansım daha fazla. ayrıca tek silindirli olduğundan daha basit ve sorunsuz bir sistem olacak. en ucuzu almak değil hedefim. diğerlerinden ucuz olan modelin temizini bulmak. bütcem çok kısıtlı, alternatifim pek yok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler