Ne dalga gecion mengü alman malı işte 20.000 tl .D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Benim anamdan bile yaşlı motor be, 1959 model.
Motordan çok lunapark oyuncaklarına benziyo bence, yada gemi
scooterların atası , vespanın has babasından öte bir şey değil 1959 model ne bekliyorsunuz uzay teknolojisimi ? 1959 dan bu güne tek parça halinde duruyorsa o motoru ben yirim yirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
motor yanlamasına duruyor plakayı görmeyi nasıl becerdin mübarek
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
vaay bunu ancak meraklısı alır vespadanda eski bu antika artık
Ahaha 2 tane 0 fazla konmus bnce.ilanda ederi ancak 200 tl eder bu motorun istedigi kadar alman olsun .d.d
geçenlerde garajdan 70 yıllık motor epeyi pahalıya satıldı hesabına düşen türk vatandaşı şimdi kendi motoruna yapıyor
Yurdum insanı işte
Klasik Yurtdışında çok meraklısı var ve restore için çok aranan bi motosiklet, klasik motosiklet projesi, site, forum, blogların hemen hemen hepsinde illaki bi projesine denk geliyorum
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Adam Türkçe'yi kullanmaktan aciz.
Bir de utanmadan kazıklayacak enayi arıyor.
Nedir bu Alman hayranlığı anlamadım arkadaş globalleşen dünyada Çinin gücünü unutuyor herkes Çin malı dünyanın malı herkes onu kullanmalı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hurda 20 binlira istiyo bide utanmadan
Evet 20 bin liraya en az kaç tane çinli alınır değilmi Adem hemide yepisyeni sıfır gıcır gıcır
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
evet abi. Buna 20 bin verecen, 20 binde masraf edecen 40 bin ev alınır o paraya yahu.
20bin masraf niye edicen yahu çalışır durumda diyo alcan silcen parlatcan devam
ne yani buna 20 bin verip binersen adamı döverler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)