"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bu neya sahinciler gibi helezonlari kestirmis galiba
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
geyige sarmadan merak edenler olabılecegınden motor ile ilgili bilgi ekleyeyim;
hayranlarını(sevenlerinin) oldugu bir site var http://www.heinkeltourist.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Heinkel_Tourist
kondusyonuna göre avrupada 3000-4000 avro arası fıyatlara satılabılmekte.
Memleketımde coplukte yada sandıkta bırsey bulunur onunla hayat standardının degısecegıne ınanarak
astronomık fıyatlar ıstenir.ya tutarsa...
motor temiz ve iyi saklanmış olsa 20 değil 30 bin tl bile eder. Çünkü nihayetinde bir klasik bir antika. Aynısının yeşilinden eniştemde vardı. bundan 20 sene evvel. çalışmıyordu bende çocuktum tabı ustune oturup hesapta kullanıyordum :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
bugün alırsın 20000 üstüne yaparsın bi 20 daha 5 yıl sonra satarsın almayada bi açık arttırmada :D Ondan sonra 2 ev alır bir r 1200 gs alır hayatına bakarsın Antika deyip geçmeyin kaç yüz binlik verecek doludur bu motora
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Motor eski ; klasik sayılacak niteliktedir.Antika dediğinizde en az 1 asırlık olması gereklidir.Örnek vermek gerekirse triumhp triophy 1910 antika sayılırken triumph t100 1955 klasik'tir
çogunlukla bu hataya dusunuyoruz.Ayrıca motorun degerını belırleyen sadece uretım yılı degıldır.Ureten kişi , uretım adedi,o dönemki karakteristik özellikleri(Motor,Tasarım)ve ne kadar talep olduguyla ılgılıdır.
Adam yazmıs işte ALMAAN, almayın demek istemiş sanırsam???
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
kurmalı oyuncak fareye benziyo ))
bunu satan arkadaş şaşırmış bence yada bir kek bulurum alırım parasını diyordur, motor haşat olmuş , boya orjinal değil ve heryeri çürümüş, hani insan klasik araç ister ama sağlam olmasını ister, hiç kullanmasa ayda yılda bir çıkarıp kullanmak ister bence bu satan şahıs dedesinden kalma depoda kalmış bir motor gördü çok zeki bişey yapayım dedi kime yutturursam kardır dedi,
bunu alacağıma 80-85 model jawa classic alırım daha diri durur hemde bin ikibinliraya,
portakal kasası
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
buram buram tarih kokuyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
o zananlarda alman teknolojısı bayakı ılerdeymış çin hala bu teknolojıyı yakalayamadı nedense
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
harbiden ne biçim motor hadi tipi geç 20 000 tl bu nedir be şimdi klasik filan diyceniz ama çok saçma bi ilan
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Az kalmış işte, 47 yıl sonra antika :D 200 bine rahat satarsın
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
heinkel arkadaşım bu motor scooterların atası destursuz anmamak lazım. Benim bmw ile takas edermi acaba.???? İrfan abi nediyorsun.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Hala satamamışlar motoru, ilan duruyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)