b ehliyetini 1 yıl önce kazandım şimdi a2 ile birlikte alabilir miyim?
Reklamlar
-
arkadaşlar geçen sene b ehliyeti almaya hak kazandım. müracaatımı b olarak yapmıştım. henüz b ehliyetini almadım. şimdi çok pişmanım. henüz b ehliyetini almamışken aynı kurs yerinden a2 ye başvurup onu da kazandıktan sonra, trafikten sadece b ehliyeti parasını ödeyerek yanında a2 yi de alabilir miyim? ikisini aynı anda almak için illa b+a2 başvurusu mu yapmam lazımdı. umarım derdimi anlatabilmişimdir cevap için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
başarılarının devamını dileriz...çalışan kazanıyor işte...
b alana a2 bedava diye bişey yok..ikisine ayrı ayrı başvuruyosun...
-
erro adlı üyeden alıntı
başarılarının devamını dileriz...çalışan kazanıyor işte...
b alana a2 bedava diye bişey yok..ikisine ayrı ayrı başvuruyosun...
Hayır B yada A2 biri için baş vur iki dosyayı ver B nin vergisini öde ehliyeti koy cebine hayırlı olsun.
Ben C sınıfı ehliyet kullanıyordum sonra tüm sınıfları aldım fakat en yüksek olan iş makineleri olan G sınıfı sertifikanın vergisini ödedim
Bu durumlarda en yüksek vergi hangisi ise sadece onu ödersin hepsini değil.
-
banalazim adlı üyeden alıntı
Hayır B yada A2 biri için baş vur iki dosyayı ver B nin vergisini öde ehliyeti koy cebine hayırlı olsun.
Ben C sınıfı ehliyet kullanıyordum sonra tüm sınıfları aldım fakat en yüksek olan iş makineleri olan G sınıfı sertifikanın vergisini ödedim
Yok öyle bir şey. Eskiden oluyor(muş) ama şimdi alacağın her sınıf için ayrıca ödüyorsun beraber bile alacak olsan.
-
B tipi ehliyetin hazır maliyede harcının ödenmesini bekliyor A2 yide almaya hak kazanırsan maliyeye gider -ikisininde harcını ayrı ayrı öder sonrada emniyete gidip tek ehliyet kart ücreti ödeyerek alırsın
B yle beraber a2 yide almamakla bi kaybın yok yani çünkü anladığım kadarıyla henüz b ehliyetini karta bastırıp alıp cebine koymamışsın...
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
1 tasla 2 kus vuracaksın ozetle
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
banalazim adlı üyeden alıntı
evet kart duruyor daha almadım. herkes farklı şey yazmış kafam karıştı. sizin dediğiniz gibidir umarım.
-
b sertifika var ise, a2 için 20 sorudan sınav+direksiyon sınavı. sonra b harç ücreti 300 lira civarı. a2 de 100 liranın üstünde. bunları vergi dairesine yatırıp , 75 lira kart ücreti ile b+a2 alabilirsin.
-
damarcan adlı üyeden alıntı
evet kart duruyor daha almadım. herkes farklı şey yazmış kafam karıştı. sizin dediğiniz gibidir umarım.
En doğru bilgi emniyette git onu al ve konuyu bizimle paylaş doğruyu öğrenelim.
-
Daha yakınlarda bir arkadaşım hem b hem de a2 ehliyetini aynı anda aldı. Seni kurtaracak olan tek nakit para hem b ye hem a2 ye ayrı ayrı kart (ehliyet) parası ödememiş olman olucak. Yoksa B ninde a2 ninde ayrı ayrı harçlarını yatırıcaksın. Tüm işlemleri her 2 sınıf içinde yapıcaksın en sona geldiğinde tek kart (ehliyet) parası verip B+a2 ehliyetini alıcaksın..
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)