250cc'den GV650'ye geçiş mantıklı mı?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Toplam 1600 km tecrübe ile o motosikleti kullanamassın bence HA kullanamassın derken kullanırsın ama ne kadar sağlıklı bir karar olur orası tartışılır
-
Doğru diyorsun da yok ki şöyle kalıbıma uygun bir 250cc
-
gv 250 de gayet iri motor ama ben seni anlıyorum çünkü 193 cm 95 kg yum bisiklet gibi kalıyor motorlar
-
1.5 sene sırf body çalışmıştım o yüzden kötü bir görüntü oluyor. Düşünsenize üstte iri yarı kaslı biri, altında 250cc
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
600cc diye bir şartım yok ama Cruiser olsun, kalıbıma uysun yeter. Motosikletten beklediğim pek fazla birşey yok.
-
Paşa Cruiser lar yapı itibari ile seleleri çok alçakdır ve uzun boylu insanlara göre değildir he Gv Ayaklık fren vites biraz ilerdeymiş Bide yakından 5i110 sefer gördüm aşırı kalıplı görünüyor Orası ayrı ama Başka bi cruiser a bakacak olursan Çok yorar seni ayakların sürekli 2 büklüm olur
-
GV250'de çok az büküyordum ama 650'de en ufak rahatsızlık yoktu. Dediğim gibi çok iyi uydu kalıbıma. O yüzden GV650 dedim.
-
Maddiyatta sıkıntı yoksa,eğitime git derim.eğitimden sonra babalar gibi bir adet Suzuki V Strom al.
[IMG][/IMG]
-
1600 km az bence motor tecrubesi için . Şahsen ben hazır olamam 1600 km de 650 lik motor için ama seni bilemem kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
hacı kendine güven meselesi yaparım diyosan yaparsın ben 1 hafta scooter kullandım ve sonrasında 250 lik tiger aldım (daha önce hiç motosiklet kullanmamıştım) 3000 km (2000 km artçı ile beraber) oldu neredeyse Allaha şükür bi sıkıntı yok ha olmaması için ayrı bi çaba sarfediyorum o ayrı ama söylediğin motor bi cruiser için fazlasıyla atik yani altında cruiser görünümlü bi naked olur diye tahmin ediyorum ona göre hesapla kendine güveniyosan al kapalı alanda alışana kadar dön dolaş karar senin...
-
Maddiyatta sıkıntı yok çok şükür. Eğitime zaten gideceğim. Artçı eğitimi dahil olmak üzere hepsine gideceğim. Ondan sonra kullanabilir miyim dersiniz?
-
-
-
johnpetrucci adlı üyeden alıntı
Maddiyatta sıkıntı yok çok şükür. Eğitime zaten gideceğim. Artçı eğitimi dahil olmak üzere hepsine gideceğim. Ondan sonra kullanabilir miyim dersiniz?
Benim arkadaşım 1.74 ve 75 kilo.Eğitimde ne yaptılarsa adama bisiklet gibi kullanıyor bu aleti
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Zaten iri insanlar için birebir bu motosiklet bence.
Ortadakine binsen gene bisiklet gibi kalacak
[IMG][/IMG]
-
-
johnpetrucci adlı üyeden alıntı
650'lik mi kullanıyor?
650 lik ve 1000 lik.Müşteri çıksın hemen satıyor iyi fiyat veriyosa.1 aya kalmaz gene alıyor.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Benim arkadaşım 1.74 ve 75 kilo.Eğitimde ne yaptılarsa adama bisiklet gibi kullanıyor bu aleti
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Zaten iri insanlar için birebir bu motosiklet bence.
Ortadakine binsen gene bisiklet gibi kalacak
http://<a href="http://www.yukle.tc"...63.jpg</a></a>
Malesef aynen öyle
-
Ama dediğim gibi bu motosikletlere eğitim şart.Sürücü kurslarında bişey öğrenmiyosun çünkü.
-
Aynen öyle. Özellikle Honda Güvenli Sürüş Eğitimi en iyisi.
-
Birader sende kemik dokusu yok mu?
Şaka bir yana 1.90lık bir gv 650 kullanıcısı olarak bu motoru seninle benzer nedenlerden dolayı seçmiştim. Lakin, gördüm ki daha az kalıplı adamlar motor üstünde çok daha iyi duruyor. Bense çok büyük kalıyorum motor üstünde. Çünkü sele oldukça alçak ve makinanın yapısı bir sport cruiser formunda. Melez bir makinadır gv650.
Ha şimdi performansı ve viraj yeteneği nedeniyle motordan vazgeçemiyorum o ayrı. Sen de mevcut tecrübenle gv650de sıkıntı yaşayabilirsin, ben başlarda yaşadım. Manevrası ve gücü kontrol etmesi ustalık gerektiriyor. Detaylı bilgi için gv650 sayfasına ya da özel mesajla bana sorabilirsin. Ya da bolca gv650 olan bir çarşamba toplantımıza gelebilirsin.
Alterantif ne önerirsin diyecek olursan: yine 650lik shadow, intruder, dragstar falan derim. Çünkü daha kalıplı görünen makinalar.
Ama ben onları değil gvyi tercih ediyorum yukarıda anlattığım nedenlerle o ayrı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)