Cbf 600 abart egsoz var diye cevirdi.ceza yedim ve motoru bağladılar.dikkatli olun.bakalım yarın nasıl alıcaz motorsikleti.
Cbf 600 abart egsoz var diye cevirdi.ceza yedim ve motoru bağladılar.dikkatli olun.bakalım yarın nasıl alıcaz motorsikleti.
Abartmamak lazımmış demekki
hem küfürde yememiş olunur.
şimdi garaj a nasıl götürürler ki o motoru
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bugün kaldırımdan bir aprilia götürdü polisler. Yardımcı oldum adamlara motor çizilmesin diye. Gayet güzel kaldırıp aldılar arabanın arkasına fazla hırpalamıyorlar.
bu aralar motorları kaldırımlara park etmezsenin iyi olur . Basıyorlar cezayı haberınız bıle olmuyor. Resimde çekiyorlar.
Bugun aldıkları motosikletin muayenesi bitikmiş sogulamada çıkınca götürdüler. Yoksa onlarda pek götürme yanlısı değiller. Zor iş araba kaldırıp götürmeye alışık olduklarından daha kolay geliyor araba goturmek. Hemde daha kısa sürüyor.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
abarth egzoz ne yahu?
Murat 131 mi kullaniyorsunuz?
Kim uydurdu ulem bu egzozu?
Herkesin dilinde bir abart!!!
Nasil bir saçmaliktir bu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bu egsoz satılıyorsa takılır yasak sa gitsinler satan yerlere baskın yapsınlar bu saçmalığı anlayamıyorum
Sesi abartmışsın..
Abarttıkça cezayı kabartmışsın...
Haliyle parkı kucaklamışsın....
Olur böyle vakalar...
Türk polisi yakalar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu hafta Bulgaristan'a gittim oradaki abarthh servgisi bir başka arkadaş polisler yok ara gazı ver yok teker yap diye ısrar ediyorlar ohhhh canlarım benim :D .
Konuyu görünce dikkatimi cekti..
CBF600 ü okuyunca yani..
Zamaninda birkac KM yapmistim bu Matorla...
Ülem Abarth Mator icindemi eksoz üretmis deyip bir arastirdim...
Üretmemis...
Hem sahi buraradada fazla gürültü yapan araclari bagliyorlar..
Aslinda okadar sanslisinizki..
Farkinda degilsiniz bunun..
Gecenlerde komsum ceza yemis..
Neden biliyormusunuz..
Motorunun Plakasi bilmemkac derece aciyi gectigi icin..
Yere bilmemkac derece acida bulunmasi gerekiyormus ve arkadasin plakasi biraz daha fazla yukari bakiyormus..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Abart değil performans, egsoz değil egzoz. Kaldı ki susturucusu takılıysa kimse birşey demiyor.
Polis sonunda saklandığı delikten çıktı ve telefonla konuşan, emniyet şeridi ihlal eden kısaca kurallara uymayana basıyor cezayı.
arkadaşlar polisin bir yerde gizlendiği yada açığa çıktığı yok. yıl sonu geliyor. mali acık almış başını gidiyor. eee ne oluyor ozaman emniyet kendi açıklarını kapamaya devlete yardım etmeye çalışıyor. AKSARAY DA her köşede polis var ve çevirme olmazdı. şu sıra bir çalışıyor kardeşlerim habire cevirme yapıyorlar. ne zamana kadar ?? yeni yılın 2. haftasına kadar. sonra sonrası herkez bildiğine :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Nedir bu abart ya da biraz daha uç noktası olan abartı egzoz tabirleri ya, abarth fiata modifiye yapan bir firma bildiğim kadarıyla. Fiat Abarth rally team falan vardı hatta. Bizim modifiye jargonumuzda doğan görünümlü şahin zihniyetinin ürettiği tabirlerden biri bu muhtemelen ama bunu motora uyarlamak da ilginç olmuş açıkçası
e niye abart ekzos sadece merak ettim
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)