önce KGS icat edildi,
Honda DURMADAN GEÇİŞ İÇİN OGS icat olundu,
köprüden gelir az geldi gözlerine ne yapsak ne yapsak,
Hehhh Buldum ,
Hızlı Geçiş Sistemi yapalım HGS olsun,
Oda oldu Hemde 2 adet sınıfı var AĞIR TAŞIT,,,HAFİF TAŞIT (OTOMOBİL)
şimdi buda oldu,
Yakında Bakalım Ne Çıkartacaklar Daha ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Arkadaşlar ben yoshımura perpormans egsoz kullanıyorum.ve dün motosikletim bağlandı.abart halk arsında genel bir tabir diye yazdım.yok osurukmuş yok teyyareymiş sizi bilgilendirmek istedim.bugün gittim trafiğe önce egsozu parkta değiştirmek gerekiyormuş ve resimlerini çekip tekrar trafiğe gitmemiz gerekiyor.herkezin zevkleri farklıdır saygı duymak lazım.
başlığı açan üsküdarlı zengin cocugu bişey olmaz ona
herkesin zevki ayrıda hayatın her dalında kurallar var uymazsan uyduruyolar
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
polislerin bu konuda neden hassas oldugu belli oldu.
Alttaki yazi alintidir.
Günaydın Sevgili Motor delileri,
Şuan motorcu arkadaşlarla
görüşüyoruz, rivayetmidir
bilmiyorum, bi serseri RTE nin
konvoyunun önünden tek teker
geçmiş, RTE emniyet müdürünü arayıp, caddede yarışan, egzos
sesi yüksek motosiklet
görmüycem diye. Polisler hiç
tolerans tanımıyor, cadde
bostan da 8 den sonra nerdeyse
tüm makinaları bağlıyorlar. Çok dikkatli olun. (Motordelisi)
Keşke o ön kaldıran ben olsaydım da RTE ye doğrultsaydım...
eksozum orjinal. Beni bağlamaz böyle işler
Cok bilenler ; konuyu açan kişiyi yerden yere vurmuşlar yine..
Sonra da bazıları ahkam kesip, beyhude yere motosiklet kardeşliği
ve dayanışmasından bahsedip , abesle iştigal ederler..
'' İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batırmak ''
en ideali olacaktır..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Litrelik motorları kastetmiyorum fakat cg köylü türü düşük cc motor kullanan arkadaşlara sesleniyorum egzoslarınızı delmek,içini boşaltmak türlü modifiye işlemlerine sokarak osuruk gibi bir ses tonu yakalıyorsunuz üstüne üstlük sokak aralarında bu boku pancar motoru gibi durduk yere bağırtıp hem insanların motosikletlilerden daha nefret etmesini hem benim kişisel beddua ve sanatsal küfürlerime nail oluyorsunuz.
Olmaz arkadaş 125 cc tek silindir motordan ses çıkmaz kurcalamayın şu lanet zımbırtıyı adam gibi kullanın ses istiyorsanız 4 silindir alın kullanın yoksa fıtı fıtı binin o commuterlere.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
haa yani düşük cc ler eksozu açmasın, mok gibi sesi çıkıyor. Büyük cc ler borazan gibi öttürsün. Yok böyle bişey. Eksozu açık, borazan gibi öten küçük, büyük motor bağlansın. Hatta üstünde orjinal eksoz olmayan her açık eksozlu motor bağlansın. Kimse kusura bakmasın. Evim yol dibinde. Kimse gece yatağından zıplayarak uyanmak istemez. Çoluk Çocuk sahibiyiz vesselam.
Bana göre litrelik motora uygun modifiye egzostlar gayet hoş seslere sahip ki litrelik motor kullanan adamda cadde arasında sıkmaz,daha çok ergen,cahil,apaçi tipler cadde arasında motoru bağırtıyor lafım onlara düşük cc motorun sesi ne yapılırsa yapılsın tırt.Bu arada bende 125 cc kullanıyorum.
Gözlemlerim bu yönde sizin orada ki bodrumda çok çalıştım cadde arasında çok fazla sıkan racing yok alayı commuter cup kullanan apaçiler tabi eviniz otoban kenarı falansa durum değişir.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
yok otoban kenarı değil ama aratmıyolar. Litreliklerin sesi hoş çıksada genede rahatsız edici. Burdaki ybr lerin eksozu açık genelde. Cg tipi motor çok az. Küba, kanuni, mondial de çok az. Ençok ybr, innova, cbf, cb, cbr 125 falan var. Eksozu açıklara bi ara güzellik yapıyolardı, şimdi boşladılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)