Zaten radar ile cevirme yapan memurlar arasında..500-600 Mt. oluyor o arada durup bi kamyon veya yüksek arac kestirip saklanarak gitmek en mantıklısı
Zaten radar ile cevirme yapan memurlar arasında..500-600 Mt. oluyor o arada durup bi kamyon veya yüksek arac kestirip saklanarak gitmek en mantıklısı
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
İşte cbf150 nin olmasının avantajı radara girmiyorum giremiyorum 80km/h sabitlerim... 100kmde 2.6lt
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
güzel ülkemin güzel düzeni..
Bezdirir bizleri
bana kımse ceza yazamaz emınım kih kih kih cok kotuyum yaa
www.erkakurye.com
ağustos ayında bende radar cezası yedim. istanbuldan gelirken. 114 ile radara düştüm. ilk 220 km boyunca hız limitlerine uydum fakat yolda çalışma vardı ve duble yolda karşı şeridi bizim şeride vermişler kamyonlarda gidiş istikametinin sag tarafını ezmiş. haliyle motor geziniyordu hızımı 30-35 e kadar düşürdüm. hararet yükseldi yol düzelince hafif gaz açtım olan oldu. 154 tl cezayı 150 gün içerisinde ödedigim için 115 olarak ödedim.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
niye yazamazmıss en iyisi plaka takmamak
Radar cezası kötü koyar be...
Gerçekten boşa heba edilen para gibi geliyor gözüme...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaslar çantaya plakayı koyun hızlıca geçin durdururlarsa abi plaka düştü diyip geçersiniz.Yakalanmassanız pamuk eller cebe olayı olmaz
Ondan sonra niye ölüyo memleketimin çoluğu çocuğu.
ertesi sabah haberini alırız; "polisten kaçarken şuraya, buraya uçtu. "
aferin sen böyle taktikler vermeye devam et.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
200-250 ile girsen hadi bastım girdim radara denir.
100'lede girince 154 lira evlat acısı gibi gelir
Size izmit eski yoldaki radar anımı anlatmak istiyorum,
Gölcükten izmite dönüyorduk. Amcamda araba var bende bizim fukara ile arkasında gidiyorum otomobilin. Amcam bi nevi eskortluk ediyor. Motora karşı çok ön yargılıdır kendi oğluna asla almam der banada sık sık " zorunlu olmadıkça binme trafiktekinler düzgün gitmiyor" diye tavsiyede bulunur. Neyse amcam 90 la gidiyor bende arkasından geliyorum. Eski yol diye geçen yolda sık sık radar olur bunu izmit halkıda bilir. Amcamda birden yavaşladı bende anlam veremedim arkasında gittiğimden radarıda görmüyorum. Herhalde yanına gidiyim camı açıp bişi dicektir durduk yere niye yavaşlasın diye düşündüm ve sola sinyal verip yanına geçtim el kol hareketleri yapıyorlar kuzenle anlam veremiyorum arkamdanda araba geliyor hızlanıp solladım amcamı bi baktım ilerde çevirme var işte o an jeton düştü Hass.. Sıçtık şimdi" dedim. Amcamda arabada kuzene diyormuş "Aha alcaklar şimdi radar varken sollamaya çıkıyor hiç akıl yok bu çocukta". Polis yavaşla işareti yaptı arkamdaki arabayı aldılar tabi beni sollamış olan arabayıda almışlar. Beni bıraktılar o an nasıl sevindim var ya anlatamam. İlerde amcam beni tekrar solladı hepimizde gülen bi surat var sırf scooterım diye bıraktıklarını düşünüyorum. Çünkü tam amcamı sollayıp sağ şeride girdim arkamdan gelen araba direk bizi sollayıp gitti.
yahu hem hız kurallarını çiğnemişsiniz hemde cezaya itiraz ediyorsunuz. sonrada diyorsunuz ki arabalar bizi farketsin, bize saygılı olsun bilmem ne. kendimize bakmamız lazım, önce bunu farketmemiz gerek arabacılardan önce.
motosiklete hak ettiği hız verilmiyor ben tırlarla,kamyonlarla nasıl aynı hızda gideyim...80 ile 90 ile şehirlerarası yolculuk yapmak çok riskli şehiriçinde 50 ile gitmek tam bir eziyet... tır arkamdan freni patlamış gibi gelsin ben öyle durayım olmuyor işte en aşağı 120 olması lazım şehirlerarası yolda...
Beni durdurmadılar hiç. Hep foto yolluyorlar hem arabaya hem motora.. Abi e-5 e dikkat edin bu aralar 70 km hız sınırını fazlasıyla ciddiye alıyorlar..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
dostum, motosikletin hız sınırının 70 km olması kaza durumunda ölüm riskini azaltmaktır, arkadan tır cehennem gibi geliyorsa bu onun trafikte yaptığı hatadır. tır 150 km ile gidiyosa motosikletin hız sınırını 200 e çıkarın diyelim ozaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)