Ceza yedim. 106 kmh / 154 tl
Reklamlar
-
Canım sıkkın... Sabah işe geç kalma endişesi ile biraz hızlı gidiyordum Çanakkale - Ezine istikametinde. Polis amcamlar öyle güzel yatmışlar ki soteye çam ağacının yanındaki meganı fark etmeğe geç kaldım. 200 mt sonra diğer amcam çekti sağa evrak sorgulama falan 106 km/h ile radara girmişim. 154 tl yazdılar. Hız limitinin %10 -30 arasında aşmışım. paşa paşa internetten ödedim 115 tl olarak tahsil edildi. Kurban bayramı arefesinde zaten cüzdan incelmişti, bide bu geldi üstüne.
Eee niye anlatıyorsun, ne olmuş diyorsanız, ne bileyim içimden geldi...
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
Reklamlar
-
mayıs ayında 3 kez yedim ben ceza 10 günde :( bilirim ne demek
-
-
Gecmis olsun, 90'dan sasma :D
-
D-Rat adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun, 90'dan sasma :D
ben hiç 90 dan şaşmıyorum çünkü motor 90 dan fazla gitmiyor
-
Geçmiş olsun.Bayram öncesi gerçekten kötü olmuş.
-
böyle düşük hızlarda ceza yemeyelim lütfen 150km/h den aşağı düşmeyelim maden ceza yiyeceğiz
banada 2 ay önce 57 km/h dan yazdılar
bide öyle kuytu köşede pusuya yatıyorlarki nerden göreceksin
geçmiş olsun
-
Benzin indirimini trafikten tahsil edecekler taktik değiştirdiler galiba. Bütçe yine açık hep açık :D
-
Çanakkale girişinde 50 kilometre hiz siniri olan yerden 69 kilometre ile gectiğim için 319 tl ceza yemiştim.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Çanakkale girişinde 50 kilometre hiz siniri olan yerden 69 kilometre ile gectiğim için 319 tl ceza yemiştim.
çok be içim acıdı valla çok ta yavaşmışın
-
geçmiş olsun am a
bence sanırım anayol bence hız limiti 110 olmalı en az ...
TRANSALP.GR.COM
-
bu cezalarda emeği gecen herkesin a.s
-
Ben de geçen gün yedim aynı cezadan.105'le radara girdim.Çeviren polise sordum hız sınırı kaç diye.O da bilmiyomuş.Telsizden öğrendik.En fazla 90'la gidebiliyomuşuz.Yüzde on opsiyon.Yani 100'ün üstüne cezayı yapıştırıyolar.110'u geçersen de katmerli ceza geliyo.Polise karşıdan gelen kamyonları göstererek ben şimdi bunları sollayamayıp yanlarından mı gidicem diye sorduğumda.Biz ne yapalım kanun çıkarmışlar işte.Sakalımız yok ki sözümüzü dinlesinler dedi.Ben de eyvallah dedim.Yoluma devam ettim.
-
Şehirlerarası bölünmüş yollarda motosikletler için hız sınırı 90, yüzde onla 99. 100le çevirseler ceza yazabilirler yani. Aynen ben de 106yla ceza yemiştim eskişehir kütahya yolunda.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kardeşim geçmiş olsun bende 165 ile radara girmiştim rekor ceza yemiştim iki tırın arasında kalmıştım basmasam ne olurdu bilemem bir bastım motor uçuşa geçti bundan sadece bir dakika sonra da radar arabasını farkettim ama onu farkedene kadar çevirmeye de girmiştim...aslında motosikletin hız sınırını biraz daha artırmaları lazım bu hızlar bizi öldürür ben kamyonla,tırla aynı hızda gidemem adamlar beni farketmiyor ki onu geçmesem beni biçecek adam...neyse anlatacak çok şey var da bizi duyacak kimse yok
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
kardeşim geçmiş olsun bende 165 ile radara girmiştim rekor ceza yemiştim iki tırın arasında kalmıştım basmasam ne olurdu bilemem bir bastım motor uçuşa geçti bundan sadece bir dakika sonra da radar arabasını farkettim ama onu farkedene kadar çevirmeye de girmiştim...aslında motosikletin hız sınırını biraz daha artırmaları lazım bu hızlar bizi öldürür ben kamyonla,tırla aynı hızda gidemem adamlar beni farketmiyor ki onu geçmesem beni biçecek adam...neyse anlatacak çok şey var da bizi duyacak kimse yok
Kardeş 165'le ne kadar ceza yazdılar merak ettim.İdamımız neymiş onu öğrenelim.
-
Abi geçmiş olsun bende ağustosda Dylanla Trabzona giderken son anda farkettim radarı fren yapmama rağmen 96 km/h ile yakalandım birde artçımda kask olmadığı için kask takmama cezası yazdı polis abi 154+72 tl devlete borçlandık
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
-
Bu duyguyu çok iyi bilirim. Geçmiş olsun. Yapacak çok bir şey yok...
-
Geçmiş olsun. Sıkıntı ya. Radardan ceza yemedim hiç inşallah yemekte nasip olmaz ama o duyguyu az çok tahmin edebiliyorum :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)