Benzinin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 13 kuruş indirildi.
kaynak: http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012...ndirim-mujdesi
Benzinin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 13 kuruş indirildi.
kaynak: http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012...ndirim-mujdesi
Resmen bilmem ne geçiyor adamlar
ne kadar şaşırtıcı inanılmaz bir olay bu vallahi helal olsun devlete.
Eyvah benzin yine uçacak :( :( Bayramdan sonra benzin 5250, demedi demeyin :(
Hem seçim yaklaşıyor hemde bayram, oy lazım tabi bizim halkımız çok unutkandır bak nasıl mayışırlar şimdi. adam 30 40 50 kuruş gömdü şimdi azıcık indiriyor. Bayramdan sonra tekrar 5 tl ye çekmezlerse namertim seçimlerden sonra ise oy oy nasıl gömçürecekler onu düşünün...
Önce biraz itele , sonra hafif çek , sonra biraz daha itele , baktın zorladı hafif çek...
Derken sonu ne zaman görecez , hayır o değil git-geller ne zaman başlayacak , zevkli kısmına ne zaman gelezez...
Kartallar yalnız uçar...
3 aşağı 5 yukarı yapıyorlar
O kadar laf geçirdiniz peki şimdi utanıyor musunuz kendinizden? Bu hükümet iyi şeyler de yapıyor peeeehhhh
Adamların taktiği 5 alıp 2 geri vermek gibi birşey. Bence de ilk başta bizi 5 küsürlü sayılara alıştıracaklar sonra bir indirim yapacaklar 4 küsür olacak sonra az bir zamla yeniden 5in üzerinde çıkaracaklar ve artık kimse 5 küsürü kanıksamayacak. Bu taktikle 6ya, 7 ye kadar yolu var.
Önce "5.00" tl ye milleti ufaktan alıştırdılar sonra bir indirim yaptılar daha sonra da e zaten alışkınsınız 5.30 tl size koymaz deyip tekrar zam yapacaklar resmen dalga geçiyorlar
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
bu devlet ya adam olacak yada gökden taş düşecek :D
Evet daha hızlı daha hızlı .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Ben Van'a Ağrı'ya taşınıcam elektrik kaçak devlet ses etmiyor mazot benzin kaçak bol bol gezerim. Sigara alkol kaçakçılığınada girdimmi iş adamıda derler bana ileride. Hani olurda kaçakçılık yaparken predatör falan vurup ölürsem sivil şehit falan sayılıp ordumuzun şehitlerine verdiklerinden daha fazla para veriyorlar. Bide masum insan sayılıyorum. Nasıl olsa buralarda ödediğim vergileri kalkınma adı altında orda geri de alırım. Hükümet iyi şeyler yapıyor ama oralara ozaman faydalanmak lazım ileri demokrasiden. Aslında bu kısmı güzel de beni düşündüren kısmı öteki tarafa vardığımda sizin gibi vergi verip devletini seven insanların hakkını nasıl ödeyeceğim o düşündürüyor beni malum vicdan denen şeyden koymuşlar bizede.
Yandas medyanin haberi veris sekli super, indirim mujdesi!!!!! COk guzellll 1 TL zam yap 13 kurus indir sak saksak sak 3 sene once 3 tl olunca millet yuhhhh diyordu simdi 4.80!
sevinmeyin. günde 1tl ye ayda 30tl zorunlu gırtlak vergisi geliyormuş.30 gün nefes alıp verme vergisi benzine ondan indirim varmışşşş
Sürpriz indirim falan yazmışlar bir de utanmadan Allah kahretsin hepinizi ne diyeyim ki
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
bizim milleti çok iyi kandırlar merak etmeyin tam seçim arifesi birkaç kuruş indirim yaparlar bizimkiler de gider seçer olay bu kadar basit .....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)