davetiye bulmak mümkün müdür acep?
gerçi şimdi görüp bişey alamamak içinin yanmasıda söz konusu
davetiye bulmak mümkün müdür acep?
gerçi şimdi görüp bişey alamamak içinin yanmasıda söz konusu
bgn gittim fuara hakkaten güseldi gez gez bitmedi 1100-1700 arası gesdim(biras uyuşukluk war heralde) yrn muhtemelen yine gitcem...
Çok iyi etmişsin dostum....Böylelikle vergi artışından etkilenmemiş oldun fena mı?Ortopedist adlı üyeden alıntı
Zaten Gilera'nın yeni modeli Nexus'a benzemekle birlikte Yamaha X-max kadar iyi değil bence....
Haftaya bir aksilik olmazsa X9 500'üm geliyor...Bunu islatalım....Selamlar....
arkadaşlar fuar kaçta kapanıyor biri beni bilgilendirsin yeni yola çıkıcam
fuar akşam 20.00 ye kadar açık, hala yetişebilirsin...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
fuara gidemediğime resimleri gördükten sonra bir kere daha üzüldüm.alacağın olsun.
aprilia 125 derken tuano'dan mı bahsediyorsun @rüzgarın sesi
ya hocam bide racer200 fotosu yokmuya bulamadim gitti bi el atin su isede
resimler için herkese çok teşekkürler elinize kolunuza sağlık
var kardeşim benim çektiğim fotolarda racer 200 iyi bak..
Fotoğrafları çekip eklemek sureti ile bizlere,taaaa Antakya'larda fuar heyecanını tattıran,bizler gibi bu tip muhteşem organizasyonlara hasret kişilerin mahrumiyetini,fotoğrafları ile bir nebze olsun gideren arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
selam ! fuara bugün gittim harbiden çok kalite organizasyon caycısından distribitorune kadar hepsine helal olsun...
fotolarda tek eksikler hatunlar bi tane bile hatun yokmuydu yaw motorun üstünde tanıtım yapana
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Fuarda manken doluydu ama kalabalık olduğu için çok az çektim, senin için bir tane motor üzerinde bir manken resmi koyalım bakalımtrasher adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu çelik motorun getirdiği motosiklet nasıl ben bi fikir yürütemedim güzel mi kötü mü bu ay içinde satışa sunulacakmış 2,700 ytl yanlardaki cepler çok güzel acaba fuarda görüpte fikir üreten var mı? birde honda standında cbr 1100 xx göremedim acaba getirmemişler mi yoksa benim gözümden kaçtı bi de kawasaki zx12r bu motorları gören oldumuTanis adlı üyeden alıntı
fuar muhteşemdi yalnız otopark ta yer bulmak zordu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)