Zate İstanbul dışından gelecekler L.Kırdar'a boşuna gelmesinler Yeşilköydeki fuara gitsinler diye defalarca yazmıştım neyse...
Bu fuar süper arkadaşlar
Zate İstanbul dışından gelecekler L.Kırdar'a boşuna gelmesinler Yeşilköydeki fuara gitsinler diye defalarca yazmıştım neyse...
Bu fuar süper arkadaşlar
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Fuar fotografları bu baslik altında toplandı
Yavas baglatısi olanlar icin fotograflar ufaltıldı uzeri tıklayarak buyuk hallerini gorebilirsiniz.
Ellerinize sağlık..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
arkadaşlar çekenlerin ellerine sağlık,benim gibi çalıştığı için,haftasonuna kadar gelemeyenler için,sakinleştirici oldu bu foto lar,bakar bakar dururuz artık
bende çalıştığım için fuara ancak c.tesi gidebilecem. Ama fuara bugünlerde gidenlerden bir ricam var. Zahmet olmazsa keeway supershadow ve land cruiser modelinin resimlerini de çeker ve koyarmısınız???
şimdiden sağolun!
gel cumartesi gellllllllllllllllllllllll
Acımadıki, acımadıki
Çok moralim bozuldu. Fotograflardan anladığım kadarıyla Gilera'nın yeni scooteri gelmiş, bense geçen haftaki fuardan Yamaha X Max aldım bile ... Niye beklemedim ki sanki
işte ben fuar diye buna derim.
çok teşekkürler arkadaşlar....fotograf makinesi tutan elleriniz dert görmesin işalaaaaaaaaaaah................gerçek fuar işte bu olacak
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ARTIK RESİMLERE BAŞLAYALIM DEĞİL Mİ?
Not:Resimlere tıklayınca Büyük halini görebilirsiniz.Sayfayı yavaşlatmasın diye bu şekilde ekledim...
ÖNCE BİZİMKİLER
LAND CRUİSER
SUPERSHADOW
HARLEY DAVIDSON
KARIŞIK HER TELDEN
İlk izlenimim oldukça iyiydi.Fuarın kalitesi ortada.Tekrar gidip farklı modelleri de size ulaştıracağım.
Ancak bir Çin malı var dı ki aralarında gerçekten hepsinden çoook çoook iyiydi.Zongshen Zs250-4 modelini giden tüm arkadaşların izlemesini öneririm.Mototurka standında görebilirsiniz.Motosiklet modelleri alanına o modelle ilgili extra bir topik açacağım.Şunu belirtebilirim ki en kaliteli çinli o...
Bu gecelik bu kadar..
Herkese sevgiler......
Biz Anadolu'dakiler için neredeyse gitmemize bile gerek kalmamış.
Sanıyorum değerli arkadaşlar bütün motorların fotoğraflarını eklemişler.
Değer vermişsiniz, Emek vermişsiniz, Teşekkürler, saygılar, sevgiler. Hakkınızı helal ediniz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
2007 de bende bu fuara gidicem inşallah işte bak tam şuraya yazıyorum!bu ne ya!bi yaka kartım bile yok hepsine binicem gidince hatta cüneyt arkının iki ata bindiği gibi yanyana getircem ikisini deh dehhhhhhhhh
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
supershadow falan küçükmüş ya. ben regal fotoğraflarına bakınca biraz küçük mü ne diyordum. harley'i de gördük, çok da farklı durmuyormuş. demek ki benim motor algımda bir gariplik var
neyse, fotoğraf çeken herkese teşekkürler...
May the Force be with McLaren Mercedes
Malesef ben gidemiyorum. Son dakika değişiklikleri sebebiyle askıya almak zorunda kaldım. Vardır bir hayırı.
Landcruiser resimlerde çok küçük geldi bana. Sanırım ufak bir motor.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Fotolar süper,yarını iple çekiyoruz.
Ankara'dan arabayla sabah çıkıp,saat 3-4 gibi bizim standa ulaşmaya çalışacağız.Umarım çıkartma ve davetiye kalmış olur.
Ankara ekibiyle Ank'da buluşamadım,umarım orda kesişir yolumuz.
müthiş.. offf be offfff gidemiyoruz.......
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Bizim gibi taşrada olan arkadaşlara bu fotoları
sunduğunuz için hepineze saygılarımı sunarım.
inşallah yine manken fuarı olmaz. Geçen fuarda motordan çok manken vardı
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Zongshen Zs250 modelini Bisan firmasıda getirecekmiş motor fuarda zaten şuan gerçekten super bi alet 5-5.5 arası olacakmış fiyatlarıda ve tasarım ödülü aldığı söyleniyor...
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
ya yarını sabırsızlıkla beklıyorum.sımdı beklekı gun gecsın arkadaslar yarın cennette gorusurus..
[I][B][U][/U][/B][/I]MOTOSİKLET:ÖZGÜRLÜGÜN TEKER TAKILMIŞ HALİ...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)