Benzine zam geldi arkidişler, 5TL oldu. Bazı yerlerde geçiyor bile..
http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyat...32&sehir=KONYA
Benzine zam geldi arkidişler, 5TL oldu. Bazı yerlerde geçiyor bile..
http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyat...32&sehir=KONYA
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
İyiki bugun almışım yoksa 1 kuruş gidiyordu :d
Bu zammın tartışmasını zaten 2 gün önce yapıp konuyu unutmuştuk bile.
Çok kötüsün kardeş, slayerrr de dediği gibi balık hafızamızı didikleyip düdüklendiğimizi anımsatmak nıç nıç nıç size yakıştıramadım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Vergiyle çalışan motora biniyoruz. Artık benim motorun km de 5 kuruş benzin 15 kuruş vergi yakıyor muhabbetleri yapılması daha doğru olur motorunuza haksızlık etmeyin. Haram zıkkım olsun.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
ÇOK FAZLA acımıyor artık.... alıştık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben olsam benzinin litresini 15 TL yaparım... Nasıl olsa ses soluk çıkmıyor...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
İddiayı kim kazandı ben onu merak ediyorum
Legends may sLeep.. But they never diE..!
6 tl yi görmemiz uzun sürmez umarım malum alıştık kudurmuştan beteriz
Bu zamlarda emeği geçen herkesin a.s
Uyumaya devam öyleyse...
Önce emniyet, sonra hareket...
Sistemin yalapşapları bile artık bırakın konuşmayı ortalardada görünemiyorlar..
Biz ne zaaman sesimizi çıkaracağız çok merak ediyorumm!!!
BÜYÜK DÜŞÜN TÜRKİYE. bu ileti hariç 15 ileti daha var bakarsan 1-2 tanesi durumun farkında 6 değil 10 olsun. Kurunun yanında yaşta yanıcak doğa kanunu. İYİ UYKULAR TÜRKİYEM....!
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
NEDEN TÜRKİYE GENELİNDE BİR ORGANİZASYON DÜZENLENMİYOR neden sesimizi çıkarmıyoruz arkadaşlar bir gün belirlesek,bişeyler ayarlayıp sanal ortamda paylaşımlarla bunu yaysak ve sesimizi çıkartsak NEDEN BUNU YAPMAKTAN KORKUYORUZ daha ne kadar sömürüleceğiz,otlanmanın sırası değil bence artık koyunluğu bırakmamız lazım...
siz bilmiyosunuz. Her şey bu ülkenin geleceği için(miş) naapsak? İnansakmı?
Bugün sabah haberlerini izliyodum . malûm kanalın sabah haberlerini yapan spiker : bu zamlar normal arkadaşlar devlet bütçe açığını kapatıyo dedi biz vatandaş olarakta destek olmamız lazım dedi : ) şaka gibi
ben bekliyorumm 6 lira olunca fullerimm
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)