Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Koşuyolu'nda ya da Civarında Oturan Arkadaşlardan Yardım Lütfen

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 600 F
    Fuara 2 gün kaldı ve benim niyetim giyimi fuardan halletmek ve en son aşamaya gelmiş olmak.

Ama haftalardır beni tereddütte bırakan, zihnimi meşgul eden tek bir konu var. Park yeri!!!

Koşuyolu'nda oturan arkadaşlar belki bilirler Saka Sokağı (BİM ve PM marketlerin üst sokağı). Benim bugüne kadar (3 senedir) edindiğim izlenim Koşuyolu'ndaki en sakat sokak (sabahın köründe sokağı dolduran ve balkonumu kale yapıp, futbol oynayan çocuklar mı dersiniz, geceleri kafayı bulmuş elemanlar mı dersiniz, vs. vs) ve motosiklet alacak olsam geceleri park edecek yerim yok (evin önüne bıraksam bile sabaha belki hiç bulamam ya da yerde yatar vaziyette karşılar beni) ve sırf bu yüzden vazgeçme aşamasına bile geldim (ta ki ikametgahımı değiştirene kadar).

Az önce de çalıntı ilanlarına baktım ve kafam iyice bozuldu.

Uzun lafın kısası,
    1- Bu konuda bana önerileri olacak;
    2- Site içinde oturup da site yönetiminden bana 2-3 metrekarelik bir yer tahsis ettirebilecek; (Mesela Özlem Sitesi - mavi bloklar )
    3- Geniş bir park mekanına sahip olup da, paylaşmak isteyecek;
    4- ya da apartmanımın giriş merdivenlerine rampa yapabilecek marangoz tanıyan;

arkadaşlar aranmaktadır.

Gün doğmadan neler doğar...
    The Ruler of Titans

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Benim bi önerim var, en temizi kasko, yaptır kafan rahat etsin, hiçbişeyle uğraşma.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    CBR 600 F
    Zaten kredi ile almayı düşünüyorum ve kaskoyu da yaptıracağım ama insan düşünmeden edemiyor işte. Tam alışmışsın alete, bir bakmışsın ki sabah yok.

Mal canın yongası ne de olsa.

Peki, kaskolu ama ipotekli bir motosiklet çalınırsa ne olur?

Banka ile papaz olur muyum? Prosedür nedir?
    The Ruler of Titans

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Balkonun kale oarak kullanılabilecek kadar yere yakınsa balkonun iç tarafında bir demir yaptırıp motoru bağlamayı deneyebilirsin. Motoru aydınlatacak şekilde bir ışık kaynağı, motoru gizleyecek bir branda ve alarmlı disk kilidi de eklersen bu komboyla uğraşacak pek hırsız olmaz diye düşünüyorum, kendi motorumu alınca yapmayı planladıklarım bunlar en azından

Motosikleti
    CBR 600 F
    Balkonum yerden 2 metre kadar yukarıda ama demir parmaklıklar var. Bu önerini en son çare olarak değerlendirebilirim Khutuck. Teşekkür ederim.
    The Ruler of Titans

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    carrefour parkına bıraksan geceleri.kapalı kısıma sağlam bi yere bağlarsın.bekçilerede üç beş bişe verirsen sanıyorumki sorun olmaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler