Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Marka Takıntısı..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Selam arkadaşlar yeni olmama rağmen bir çok konu açarak fikirlerinizi aldım tam mondial mc x de karar kılmışken babam yamaha diye tutturdu..Babam yamaha ybr esd alalım diyo bende o paraya motor alıcaksam biraz güç hız isterim..ama ybrde bunlar yok..ama babamı tvs apache almaya ikna ederim belki..İkna ettikten sonra siz olsanız hangisini alırsınız her kafadan farklı ses çıkıyo tvsde titreşim var kabul ama atak ve güçlü motor ben sonuçta lise öğrencisiyim bana birazda hız lazım birazda gösteriş o yüzden tvs önde..sizin fikirleriniz neler..Babama uyup ybr esd mi yoksa ikna edip tvs mi..
    fz6_fazer bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Mondialden uzak dur, Yamaha demek konusunda haklı baban, TVS de yakın motor; ama ikisi arasında çok büyük farklar yok. Düşük CC commuter sonuçta, güvenilir motorlar, bakımını düzgün yaparsan ömürlük motorlar. Mondial için bunu diyemem. Bence de TVS daha güzel görünen bir motor, titreşim sorun oluyor diyenler var, ama mondialdeki gibi olacağını tahmin etmiyorum; YBR'de titreşim yok. TVS biraz daha güçlü ama dediğim gibi çok aman aman değil. İkisi de olur bence.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Babamda 1970 model motor var kara jawa..20 yıldır bizde..hala da gidiyo canavar gibi..ama eski artık sabahları çalışmıyo falan çok sorun ediye bize ama işimizi görüyo..Ben dediğim gibi lisedeyim o yüzden görünüş olması iyi benim için tvsde yamaha çok kaliteli sıfır titreşim motor az yakar ama hızıda azdır..tvs almaya ikna edersem tvs alırız büyük ihtimal..genede fikirlerinizi bekliyorum.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CBF mi? YBR mi? TVS mi? dedinmi kavga çıkar

biraz araştır. cbf ybr tvs kullanıcı konuları var incele baştan sona vaktin varsa sonra sen karar ver.

YBR > http://www.youtube.com/watch?v=03Se7rVjK1A

CBF > http://www.youtube.com/watch?v=C3u0-SlGkFA 16:00 ile 24:00 arası

TVS > http://www.youtube.com/watch?v=7owwk...eature=related 13:02 ile 20:00 arası

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Turan ben bunları hep izledim sağol..her motorun kendine göre artısı eksisi var ama tvs'nin tasarım ödülü çekişi atak olması falan beni tvsye çekiyo..

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı [Turan] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF mi? YBR mi? TVS mi? dedinmi kavga çıkar

biraz araştır. cbf ybr tvs kullanıcı konuları var incele baştan sona vaktin varsa sonra sen karar ver.

YBR > http://www.youtube.com/watch?v=03Se7rVjK1A

CBF > http://www.youtube.com/watch?v=C3u0-SlGkFA 16:00 ile 24:00 arası

TVS > http://www.youtube.com/watch?v=7owwk...eature=related 13:02 ile 20:00 arası
    CBF'yi dahil etmeye gerek yok, CB'yi getirdikten sonra fiyatı uçtu gitti. Bence TVS'ye zorlamakta fayda var, YBR biraz motorbisiklet gibi, kullananlar kızacak belki ama. Performansına filan sözüm yok tabii.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Benim anlamadığım bi konuda Mondialin ürettiği drift 140 yaparken..sallamıyorum yarış yaparken gözümle izledim..Ybr neden bu kadar yavaş kalıyo..Apachede sadece kalkışta atak sonra drift onuda geçti izlediğim de..driftte hiç oynama yok fabrikadan nasıl çıktıysa öyle..Drift alıcaktım sırf bu yüzden sonra küçük geldi sonra mc alalım dedim onuda babam istemedi benim kafa iyice gitti apacheyi geçmesi garip değilmi.?

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım bi konuda Mondialin ürettiği drift 140 yaparken..sallamıyorum yarış yaparken gözümle izledim..Ybr neden bu kadar yavaş kalıyo..Apachede sadece kalkışta atak sonra drift onuda geçti izlediğim de..driftte hiç oynama yok fabrikadan nasıl çıktıysa öyle..Drift alıcaktım sırf bu yüzden sonra küçük geldi sonra mc alalım dedim onuda babam istemedi benim kafa iyice gitti apacheyi geçmesi garip değilmi.?
    YBR 100km'de 2-2.5 litre civarı yakar, driftin yaktığı 100km'de 4 litre civarı(ymış). Normal o kadar fark olması. Daha lisedesin hız konusunu o kadar da kafaya takma, aileni üzebilirsin sonra. YBR şehir içi kullanım için de gayet yeterli bir motor, uzun yolda da aslında giden gidiyor.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Orası öyle..peki benzin önemli değil dedik ybrde gazı açtık ne kadar fark eder hız konusunda..bi yandan düşünüyorum tvs babama çok spor ve genç işi gelir ortasını bulmak lazım sonuçta oda kullanıcak..

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Ya ehliyet ? Ayrıca son hız dediğin sürekli son hızda gideceksen işe yarıyor, yoksa hepsi 90km nin biraz üstüne çıkıyor ve anlamı kalmıyor son hızın. Belki birini geçip egonu tatmin etmede işe yarayabilir. Al sen drifti cebinde en az 6 aylık benzin paran kalır zaten

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    egliyet varmı ? Ybr 120giderse apaci 130 gitsin... 2.elinide düşn..

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Bana kalsa zaten drift ilk tercihimdi..ama babamı bende kullanıcam diyince işler değişti..benim amacım tek başıma kullanmaktı..O yüzden sağlam motora yönelmek zorunda kaldım ehliyetim yok daha malesef ama yazılıcam yakında..şimdilik böyle arka yollardan okuluma gidip gelicem okulum çok uzak yayan gitmem mümkün değil..hergün arkaşla gidiyoruz ama o çocuğuda bi yere kadar yük olabilirim..benim ilk amacım okuluma gidip gelmek..Bi yanım gösterişli atak olduğu için tvsde diğer yanım sen okula gidip geliceksin al ybr sorunsuz sür diyo çok ikilemde kaldım

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Orası öyle..peki benzin önemli değil dedik ybrde gazı açtık ne kadar fark eder hız konusunda..bi yandan düşünüyorum tvs babama çok spor ve genç işi gelir ortasını bulmak lazım sonuçta oda kullanıcak..
    Baban ileriyi gören adammış..kıymetini bil..Benim babamın motosiklete bir gram merakı olsa yemem içmem en kral maxi scooteri kendisine alırım ama ruh yok herifte
    Ybr yede gelince öğrenci adama ekonomi lazım servise gitmeden sokağin ortasında bile pratik bi şekilde yağini boşaltıp yenisini koyabilirsin filtreymiş bilmem neymiş uğraşmadan..
    Benim gibi aklı selim gidersen 2.2 litre benzin tüketirsin.. aklını kullan baba sözü dinle derim
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Galiba öyle ehliyetimi aldıktan sonra kendime motor alabilirim..O zaman hız falan daha öne çıkar ama şuanda sorunsuz ve ekonomik olması avantajlı malum 5 tl oldu benzin

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    ... sSonuçta lise öğrencisiyim bana birazda hız lazım birazda gösteriş ...
    sonuçta ehliyetin var mı? koruyucu kıyafetin varmı ? Hız/gösteriş bunlar tehlikeli sonuçlar doğrabilir.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Koruma konusunda çok titizim..Başladım almaya..En sağlam kask mont ve varsa alıcam cana geleceğine mala gelsin..giden bi motor olsun..bize bişi olmasın yeter

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Bide arkadaşlar kış geliyo motor fiyatlarında düşüş olur dimi..

Motosikleti
    Ya Umutlarda Biterse :)
    Motor Fiyatlarinda Kışı Bekliyosan Mantıklı Amaa

Gel Gelelim ki Normalde Satılmayan Elde Kalan Motorlar Yıpranmış Motorları Allayıp Şallayıp Pullayıp Düzgün Bir Motor Gibi Kakalamaya Çalışanlar Var..

Bu Yüzden Kışı Beklemen Biraz Saçma Öyle Ahım Şahım Bi Fiyat İndirimi Olucağını Ben Pek Sanmıyorum.

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben babanın yerinde olsam sana elektrikli scoter tarzı bir şey alırdım. benzin 5 lira olmuş. artık iki motora güç dayanırmı. okulun eve kaç km. misal çok uzak dediğine göre en az 20 km olarak hesaplarsak yaklaşık 2 gunde 100 km yol yapacan demek. bu durumda en iyisi elektrikli scooter. sonra cub tarzı motor. az yaktığı için.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Honda CB 125 al misler gibi kullan.. Bütçen varsa Mondial'e bulaşma derim.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Ben her zaman kullanmaya bağlı derim.Çin malları çıktığında ucuzluğundan dolayı motordan anlayan anlamayan 1000-1500 tl parası olan herkes motosiklet sahibi oldu.Haliyle benzinden başka bişey koymadıkları için motosikletlerin adı çıktı.Sende benim mantığımla hareket etmeye çalışıyorsun.O paraya bu güç az diye.Çok doğru.Sonuçta japon malları motosiklerdede balata biter,zincir dişlisi aşınır,lastik biter vs.Ben uzun zamandan beri kullanıyorum.6 yıl kullandığımı sattım e drift aldım.6 yıldırda hiç tamircide günlerce kalmadı motorum.bir kez fazla su tuttuğumdan statör yaktım 1 saatte hazırdı motorum.aküm 5 yıl gitti.Bana ilk çin motorumda da yanlış yapmışsın dediler ama ne yolda bıraktı nede gereksiz masraf çıkarttı.çin malları olmadan öncede motosiklet kullandım.yani öyle bi anlatıyolarki sanki çin malları dışındakı motosikletler hiç bozulmuyor.iyi bir kullanıcıysan marka farketmez.bakımını düzgün yap yeter.365 günün sadece şehir dışında olduğum günlerde kullanmıyorum.yağmur çamur kar buz devamlı kullanırım.Sezonluk motorcu değilim.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)