böyle adamlara uyuz oluom.. bendede hayabusa var.. Hangi akıllı 14 yasında 600 lük motor verir..
böyle adamlara uyuz oluom.. bendede hayabusa var.. Hangi akıllı 14 yasında 600 lük motor verir..
güzel motor ybr mudaili.. Jianche yamaha fabrikasinda üretiyor bunu.. Adem80 aldı gecen gün.. 33 binde.. Fat80 in motoru... Ama yamaha bütcen varsa all..yoksa salcano R1 falan alma hee
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben motorumu aldım sonunda..Ybr almaya gittik driftle döndük..Ybre bizim kredi kartına 5000 oluyo dirftse peşin fiyatına taksit..ellerinde beyaz kalkmamış aksilik olacak ya bir hafta bekleyemedim bende gri aldım geçtim..Şimdi çok sade gelmeye başladı bana..iki üç şey yapıp az görsellik eklemek istiyorum..mesela deponun alt kısmana led olabilir..hangi renk önerirsiniz gri motora hangi renk led gider..onun dışında deponun üst kısmına file gibi ipler oluyo onlardan takabilirim..Bide sakal var tabiki..Dediğim gibi led için renk yardımı istiyorum ve başka öneriniz varsa açığım her türlü görselliğe :D
bence doğru seçim yapmışsın. Drift kullanıp ta ciddi sorun yaşayanı okumadım forumda. Genelde basit bir iki müdahele ile çözülecek sorunlar çıkıyor gibi görünüyor. Bakımlarını doğru yaptıktan sonra sorun yaşama ihtimalin düşük. Açıkçası ben de ilk motorum olarak Mondial Drift düşünüyorum. Sebebi ise 2800TL ye 12 taksit motorun alternatifi 5000 TL lik motor olmamalı. Sonuçta 2 -3 yıl kullanıp bir üst motora geçme ihtimali yüksek ama o fiyata sıfır motor alıp düzgün bir rodaj da yaptın mı ömürlük kalabilir 2. motoru yanına çekersin, drift'i satmaya bile lüzum yok.
bu arda lastiklerini michelin ya da prelli MT 65 ile değiştirmeyi, koruma demiri takmayı unutma. Kask, eldiven, bot, mont zaten olmazsa olmaz. Kask olarak ta görüntüye değil sharp testlerinden 5 yıldız alanlara odaklan .. Derim.
Teşekkür ederim bende gayet memnun kaldım 4 günde hiç zorlamadan motoru 80i görüyo ama dikkat ederim hiç zorlamadan..rahat 130 yapar bu makine..rodajdan çıksın bide :D Tavsiyelerine dikkat edicem bide görsel olarak tavsiyen varsa memnun kalırım
Forumda MH 125 drift başlığı var. orda bol bol görsel tavsiye bulursun motorunla ilgili.
Aradığım gibi bişi yok mesela gri ledli motor resmi bulamadım ondan sormak zorundayım sakal desen herkesde farklı birinde çok güzel duruyo birinde motorun tüm havasını atmış çöpe..Neyse bu cumartesi gelsin gideyim bi elektrikçiye taksın led ordan sakal taktırmaya ondan sonra bakıcam artık şerit falan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)