Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Marka Takıntısı..

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    böyle adamlara uyuz oluom.. bendede hayabusa var.. Hangi akıllı 14 yasında 600 lük motor verir..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle adamlara uyuz oluom.. bendede hayabusa var.. Hangi akıllı 14 yasında 600 lük motor verir..
    Boşver..Bu salcano wolf dedim kimseden ses çıkmadı..varmı sende bişi..

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    güzel motor ybr mudaili.. Jianche yamaha fabrikasinda üretiyor bunu.. Adem80 aldı gecen gün.. 33 binde.. Fat80 in motoru... Ama yamaha bütcen varsa all..yoksa salcano R1 falan alma hee

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemşeri çıktık gördün mü Egeliyiz sonuçta :D İzmir/Ödemişe yolun düşerse beklerim Sende salcano wolf varmış galiba o nasıl bilgi verir misin biraz
    Ödemiş güzel yerdir severim bir müsait zamanda çıkar gelirim inş. wolflede kendi gözünle incelersin renault ve dacia yada passat ve octavia gibi yamaha ybr nin muadilidir kendisi çok memnunum ben
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ödemiş güzel yerdir severim bir müsait zamanda çıkar gelirim inş. wolflede kendi gözünle incelersin renault ve dacia yada passat ve octavia gibi yamaha ybr nin muadilidir kendisi çok memnunum ben
    Kaç model..Kaç hp biraz daha anlatır mısın :D Kaç gördüğün önemli değilde gene bilelim kaç yapıyo falan :D

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Nasıl yanlış..Çeker o ya 2009lar çekiyo 0 motor çekmez mi hiç..Ben o yüzden sürekli kendim sürerim motoru motor benim olmasa bile..o yolda kendimden başka kimseye güvenemiyorum..illa ben sürücem..kendim çok mu iyi sürüyorum motoru dört dörtlük mü hayır ama genede sorun yaşamadım hiç allaha şükür..ama ybr tvs almıcaksam ne alıcam ki..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Salcano Wolf nasıl peki yamahanın fabrikasında üretiliyomuş daha uygun..O bana olurmu
    Ben inanmiyorum yamaha fabrikasinda baska marka motor uretildigine. Hadi uretildi diyelim bu ayni malzemeden yapildigi anlamina gelmiyo.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben inanmiyorum yamaha fabrikasinda baska marka motor uretildigine. Hadi uretildi diyelim bu ayni malzemeden yapildigi anlamina gelmiyo.
    Tabiki..zaten o yüzden fiyatı daha uygundur bence..ama artık bi son vermek lazım Yamahamı Apachemi..Yamahanın artıları daha fazla sanki..elden çıkarmasıda kolay servis yedek parçasıda uygun sonuçta yamaha daha iyi galiba..

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben motorumu aldım sonunda..Ybr almaya gittik driftle döndük..Ybre bizim kredi kartına 5000 oluyo dirftse peşin fiyatına taksit..ellerinde beyaz kalkmamış aksilik olacak ya bir hafta bekleyemedim bende gri aldım geçtim..Şimdi çok sade gelmeye başladı bana..iki üç şey yapıp az görsellik eklemek istiyorum..mesela deponun alt kısmana led olabilir..hangi renk önerirsiniz gri motora hangi renk led gider..onun dışında deponun üst kısmına file gibi ipler oluyo onlardan takabilirim..Bide sakal var tabiki..Dediğim gibi led için renk yardımı istiyorum ve başka öneriniz varsa açığım her türlü görselliğe :D

Şafak Tan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCX 150
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben motorumu aldım sonunda..Ybr almaya gittik driftle döndük..Ybre bizim kredi kartına 5000 oluyo dirftse peşin fiyatına taksit..ellerinde beyaz kalkmamış aksilik olacak ya bir hafta bekleyemedim bende gri aldım geçtim..Şimdi çok sade gelmeye başladı bana..iki üç şey yapıp az görsellik eklemek istiyorum..mesela deponun alt kısmana led olabilir..hangi renk önerirsiniz gri motora hangi renk led gider..onun dışında deponun üst kısmına file gibi ipler oluyo onlardan takabilirim..Bide sakal var tabiki..Dediğim gibi led için renk yardımı istiyorum ve başka öneriniz varsa açığım her türlü görselliğe :D
    bence doğru seçim yapmışsın. Drift kullanıp ta ciddi sorun yaşayanı okumadım forumda. Genelde basit bir iki müdahele ile çözülecek sorunlar çıkıyor gibi görünüyor. Bakımlarını doğru yaptıktan sonra sorun yaşama ihtimalin düşük. Açıkçası ben de ilk motorum olarak Mondial Drift düşünüyorum. Sebebi ise 2800TL ye 12 taksit motorun alternatifi 5000 TL lik motor olmamalı. Sonuçta 2 -3 yıl kullanıp bir üst motora geçme ihtimali yüksek ama o fiyata sıfır motor alıp düzgün bir rodaj da yaptın mı ömürlük kalabilir 2. motoru yanına çekersin, drift'i satmaya bile lüzum yok.
    bu arda lastiklerini michelin ya da prelli MT 65 ile değiştirmeyi, koruma demiri takmayı unutma. Kask, eldiven, bot, mont zaten olmazsa olmaz. Kask olarak ta görüntüye değil sharp testlerinden 5 yıldız alanlara odaklan .. Derim.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Teşekkür ederim bende gayet memnun kaldım 4 günde hiç zorlamadan motoru 80i görüyo ama dikkat ederim hiç zorlamadan..rahat 130 yapar bu makine..rodajdan çıksın bide :D Tavsiyelerine dikkat edicem bide görsel olarak tavsiyen varsa memnun kalırım

Şafak Tan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCX 150
    Forumda MH 125 drift başlığı var. orda bol bol görsel tavsiye bulursun motorunla ilgili.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Aradığım gibi bişi yok mesela gri ledli motor resmi bulamadım ondan sormak zorundayım sakal desen herkesde farklı birinde çok güzel duruyo birinde motorun tüm havasını atmış çöpe..Neyse bu cumartesi gelsin gideyim bi elektrikçiye taksın led ordan sakal taktırmaya ondan sonra bakıcam artık şerit falan

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    japondan şaşma alman 'ı aşma...

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)