Olamaz kardeşim bende cbf 150 de var şehir içi ideal yakıtı falan diye ama kıyaslanamaz bile. boşver hiç 600 lük falan alma daha çok erken ehliyet almakta değil olay kendini düşün. polia yakalasa ne olucak altı üstü 600 lira sen 300 de baban ceza yer ama büyük motorda Allah korusun bi kaza yaparsan hayatın kayar ben 180 le falan giderken kaza yaptım kendi aptallığıma 2 gece hastanede yattım aman önce sağlık
hahaha yok emin ol en ufak düzlükte buluyosun 200 ama marifet durdurmakta :D
Honda CBF 150 diyorum... 10 litre ile max 490 min 460 km yaparsın şekli şemali hızı var satmak istersende zarar etmeden satarsın
Skrillex kalsın o ölmeye niyetim yok kardeşim sende dikkat et bence şakaya gelmiyo bence bu işler Bu rampayı çekmesi benim için çok önemli herşeyi değiştirir bu ama rampa çekmicekse işe yaramaz burada
Gölcüğe giderken artçı almamam mümkün değil..Biz oraya 10-15 motor arası çıkıyoruz..herkes arkasına birisini mutlaka alıyo dışarda kalan bile oluyo sen düşün artık ki her hafta çıkıyoruz 80-90 fena değil hatta iyi benim için yol çok u dönemeçli kenarlarda bariyer yok ordan dönemediğin anda direk aşadasın senide kimse bulamaz uçarken gören olmadıysa kalırsın orda 1 hafta çok örnekleri var bunun buralarda..Çekişi iyidir ya çok kötü değildir..
Nasıl yanlış..Çeker o ya 2009lar çekiyo 0 motor çekmez mi hiç..Ben o yüzden sürekli kendim sürerim motoru motor benim olmasa bile..o yolda kendimden başka kimseye güvenemiyorum..illa ben sürücem..kendim çok mu iyi sürüyorum motoru dört dörtlük mü hayır ama genede sorun yaşamadım hiç allaha şükür..ama ybr tvs almıcaksam ne alıcam ki..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Salcano Wolf nasıl peki yamahanın fabrikasında üretiliyomuş daha uygun..O bana olurmu
Yaşı müsait olanlar hatırlar bir zamanlar tvde tempra reklamları vardı sevimli şeker bi çocuk "Babam öyle diyooo" derdi sende öyle de bence baban ne derse o olsun hazır motor almaya karşı çıkmayan bi baban var bence iyi değerlendir bunu
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
14 yasında 600... 18 de okula r1... Biri bizi cok iyi kndırıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)