Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Marka Takıntısı..

REKLAM ALANI
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an 3500 km. civarında. 4 5 kere uzun yol yaptım sorunsuz. Aldıktan 1 ay sonra pirelli mt 65 taktırdım(her 125 lik de mutlaka değişmeli üstündekiler çok dandik).Bakımları hariç servise gitmedim bir kere gösterge lambasının ampülü patladı onuda sorundan sayarsan bilemem Ama bir kere motorcuda denk gelmişti eleman çok hızlı çok asi diye kanuni phantom almış ybr den pahalı bir fiyata, daha ilk çalışmada bütün elektrik tesisatından bir duman 750 km.deyken arka disk kilitleme ve ayaklıkla ilgili ciddi sorunlar yaşıyodu marka takıntısı oluşsun diye anlattım
    Phantomcu eleman başarılıymış.Elini öpmedinmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Eskiden r6
    Olamaz kardeşim bende cbf 150 de var şehir içi ideal yakıtı falan diye ama kıyaslanamaz bile. boşver hiç 600 lük falan alma daha çok erken ehliyet almakta değil olay kendini düşün. polia yakalasa ne olucak altı üstü 600 lira sen 300 de baban ceza yer ama büyük motorda Allah korusun bi kaza yaparsan hayatın kayar ben 180 le falan giderken kaza yaptım kendi aptallığıma 2 gece hastanede yattım aman önce sağlık

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı Skrillex adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olamaz kardeşim bende cbf 150 de var şehir içi ideal yakıtı falan diye ama kıyaslanamaz bile. boşver hiç 600 lük falan alma daha çok erken ehliyet almakta değil olay kendini düşün. polia yakalasa ne olucak altı üstü 600 lira sen 300 de baban ceza yer ama büyük motorda Allah korusun bi kaza yaparsan hayatın kayar ben 180 le falan giderken kaza yaptım kendi aptallığıma 2 gece hastanede yattım aman önce sağlık
    Alsamda basıcak yermi var burda :D Motorla hız yapalım diye otabana gideriz artık

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Haklı sen çekiş istiyosan hiç naked bakma 600 lük chopper harici kesmez

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Phantomcu eleman başarılıymış.Elini öpmedinmi
    Acıdım ve sırtını sıvazlayıp olsun be kardeş dedim

Motosikleti
    Eskiden r6
    hahaha yok emin ol en ufak düzlükte buluyosun 200 ama marifet durdurmakta :D

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Haklı sen çekiş istiyosan hiç naked bakma 600 lük chopper harici kesmez

Acıdım ve sırtını sıvazlayıp olsun be kardeş dedim
    Abi hiç mi çekmiyo ya :D

Motosikleti
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi hiç mi çekmiyo ya :D
    Bu biraz senin sürüşünle ilgili ben uzun yolda rampaları 90 100 arası çıkıyorum çok uzarsa rampa biraz daha düşebiliyor.Sürekli rampaysa 70-80 ki o kadar rampa genelde dağ yollarında oluyo ordada 70-80 gereksiz bi hız.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Bu biraz senin sürüşünle ilgili ben uzun yolda rampaları 90 100 arası çıkıyorum çok uzarsa rampa biraz daha düşebiliyor.Sürekli rampaysa 70-80 ki o kadar rampa genelde dağ yollarında oluyo ordada 70-80 gereksiz bi hız.
    burda gölcük diye bi yer var hafta sonları oraya kaçarız genelde..yol sürekli rampa arada kısa düzlükler var iki kişi rahat çıkması lazım ya

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Honda CBF 150 diyorum... 10 litre ile max 490 min 460 km yaparsın şekli şemali hızı var satmak istersende zarar etmeden satarsın

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Skrillex kalsın o ölmeye niyetim yok kardeşim sende dikkat et bence şakaya gelmiyo bence bu işler Bu rampayı çekmesi benim için çok önemli herşeyi değiştirir bu ama rampa çekmicekse işe yaramaz burada

Motosikleti
    burda gölcük diye bi yer var hafta sonları oraya kaçarız genelde..yol sürekli rampa arada kısa düzlükler var iki kişi rahat çıkması lazım ya
    Çekişten istediğin ne mutlaka çeker ama çok fazla hızlanamazsın .Ayrıca mümkün oldukça artçı almamaya çalış motorda hem senin hakimiyetin için hem motorun sağlığı için en büyüğe arkanda taşıyacağın kişinin Allah korusun bir kazada başına gelebilecekler için.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Mümkün oldukça artçı almamaya çalış motorda hem senin hakimiyetin için hem motorun sağlığı için en büyükde arkanda taşıcağın kişinin Allah korusun bir kazada başına gelebilecekler için.
    Gölcüğe giderken artçı almamam mümkün değil..Biz oraya 10-15 motor arası çıkıyoruz..herkes arkasına birisini mutlaka alıyo dışarda kalan bile oluyo sen düşün artık ki her hafta çıkıyoruz 80-90 fena değil hatta iyi benim için yol çok u dönemeçli kenarlarda bariyer yok ordan dönemediğin anda direk aşadasın senide kimse bulamaz uçarken gören olmadıysa kalırsın orda 1 hafta çok örnekleri var bunun buralarda..Çekişi iyidir ya çok kötü değildir..

Motosikleti
    Gölcüğe giderken artçı almamam mümkün değil..Biz oraya 10-15 motor arası çıkıyoruz..herkes arkasına birisini mutlaka alıyo dışarda kalan bile oluyo sen düşün artık ki her hafta çıkıyoruz 80-90 fena değil hatta iyi benim için yol çok u dönemeçli kenarlarda bariyer yok ordan dönemediğin anda direk aşadasın senide kimse bulamaz uçarken gören olmadıysa kalırsın orda 1 hafta çok örnekleri var bunun buralarda..Çekişi iyidir ya çok kötü değildir..
    Boşveeer altından kalkamayacağın sorumlulukları alma boşuna. Mantıklı bi şekilde açıklarsan kimse sana zorla artçı aldırmaz arkana

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Boşveeer altından kalkamayacağın sorumlulukları alma boşuna. Mantıklı bi şekilde açıklarsan kimse sana zorla artçı aldırmaz arkana
    Yolda kaza olasılığı içinmi söledin bunu..yoksa motor için mi..0 motor 2012 model çekmicekse oraya Yamaha ölmüş demektir :D

Motosikleti
    Yolda kaza olasılığı içinmi söledin bunu..yoksa motor için mi..0 motor 2012 model çekmicekse oraya Yamaha ölmüş demektir :D
    Tabiki kaza olasılığı için söylüyorum. İnsanların istekleri doğrultusunda yamaha birçok model üretmiş bence sen yanlış sınıfta arıyorsun kullanacağın motoru.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Tabiki kaza olasılığı için söylüyorum. İnsanların istekleri doğrultusunda yamaha birçok model üretmiş bence sen yanlış sınıfta arıyorsun kullanacağın motoru.
    Nasıl yanlış..Çeker o ya 2009lar çekiyo 0 motor çekmez mi hiç..Ben o yüzden sürekli kendim sürerim motoru motor benim olmasa bile..o yolda kendimden başka kimseye güvenemiyorum..illa ben sürücem..kendim çok mu iyi sürüyorum motoru dört dörtlük mü hayır ama genede sorun yaşamadım hiç allaha şükür..ama ybr tvs almıcaksam ne alıcam ki..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Salcano Wolf nasıl peki yamahanın fabrikasında üretiliyomuş daha uygun..O bana olurmu

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Yaşı müsait olanlar hatırlar bir zamanlar tvde tempra reklamları vardı sevimli şeker bi çocuk "Babam öyle diyooo" derdi sende öyle de bence baban ne derse o olsun hazır motor almaya karşı çıkmayan bi baban var bence iyi değerlendir bunu
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşı müsait olanlar hatırlar bir zamanlar tvde tempra reklamları vardı sevimli şeker bi çocuk "Babam öyle diyooo" derdi sende öyle de bence baban ne derse o olsun hazır motor almaya karşı çıkmayan bi baban var bence iyi değerlendir bunu
    Hemşeri çıktık gördün mü Egeliyiz sonuçta :D İzmir/Ödemişe yolun düşerse beklerim Sende salcano wolf varmış galiba o nasıl bilgi verir misin biraz

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    14 yasında 600... 18 de okula r1... Biri bizi cok iyi kndırıyor..

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 yasında 600... 18 de okula r1... Biri bizi cok iyi kndırıyor..
    Yalan mı doğrumu onu allah biliyo..

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)