Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Marka Takıntısı..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR 100km'de 2-2.5 litre civarı yakar, driftin yaktığı 100km'de 4 litre civarı(ymış). Normal o kadar fark olması. Daha lisedesin hız konusunu o kadar da kafaya takma, aileni üzebilirsin sonra. YBR şehir içi kullanım için de gayet yeterli bir motor, uzun yolda da aslında giden gidiyor.
    oha bende drift kullanicisiyim ama hala 3 litreyi gormedim 100 km de nasil oluyor da 4 lt yakiyo anlamadim.
    En fazla yaktigi da uzun yolda 448 km yol yaptim iki kisi ve yaklasik 25 kilo yuklu motorda bu km sonunda 62 liralik benzin aldim yaklasik 14 kurus ama tam 14 kurus degil dikkatini cekerim
    M

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    budur.....tvs nin vida basları kopuyormus.. Gecen yazıyorlardı..

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Babam Yamahadan vazgeçecek gibi durmuyo zaten konuşuyoruz arada ybr diyo sürekli..Bakalım artık..Babam neyi severse o :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    budur.....tvs nin vida basları kopuyormus.. Gecen yazıyorlardı..
    Alla allah ben hiç görmedim yazanları..neyse 15 kasım gelsin ben maaşı alayım babam alsın gidip alıp dönücez :D

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alacağın motosiklet ne marka olursa olsun.Sen anlamıyosan bakımından cartından curtundan iyi bir usta bulamazsan her markada sıkıntı çekersin.Servis demiyorum dikkatini çekerim,USTA diyorum.Milletin beğenmediği çin mallarını 6 sene kullandım cillop gibi sattım.Gene çin diye tabir edilen Drift aldım.Sonuçta 125 CC motor alacam.4-5 binlira bana mantıksız o cc ler için.Ne marka alırsan al 125 cc kategorisinde.Hepsinin lastikleri malesef çin malı ve nylon lastik.En ufak bi hatanda yapıştırır yere.15 yılı aşkın motosiklet tecrübeme rağmen ben bile değiştirdim lastikleri.virajlarda ve ıslak yollarda güvenemedim bi türlü.3000 km sonra lastikleri değiştirdim.Tecrüben yoksa zaten ikinci el al.Düşücen kalkıcan çarpıcan yazık olur.Çinde olsa bu cclerin hepsi 100 km yi geçiyor.Acemi bi insan için tehlike bence.Vitesli motorlarda bütün uzuvların çalışıyor çünkü.Yokuşlarda inişlerde durup kalkması bi dert.Hele bide artçın varsa s.çtın.Yani manitalara hava yapayım derken madara olmakta var işin ucunda.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alacağın motosiklet ne marka olursa olsun.Sen anlamıyosan bakımından cartından curtundan iyi bir usta bulamazsan her markada sıkıntı çekersin.Servis demiyorum dikkatini çekerim,USTA diyorum.Milletin beğenmediği çin mallarını 6 sene kullandım cillop gibi sattım.Gene çin diye tabir edilen Drift aldım.Sonuçta 125 CC motor alacam.4-5 binlira bana mantıksız o cc ler için.Ne marka alırsan al 125 cc kategorisinde.Hepsinin lastikleri malesef çin malı ve nylon lastik.En ufak bi hatanda yapıştırır yere.15 yılı aşkın motosiklet tecrübeme rağmen ben bile değiştirdim lastikleri.virajlarda ve ıslak yollarda güvenemedim bi türlü.3000 km sonra lastikleri değiştirdim.Tecrüben yoksa zaten ikinci el al.Düşücen kalkıcan çarpıcan yazık olur.Çinde olsa bu cclerin hepsi 100 km yi geçiyor.Acemi bi insan için tehlike bence.Vitesli motorlarda bütün uzuvların çalışıyor çünkü.Yokuşlarda inişlerde durup kalkması bi dert.Hele bide artçın varsa s.çtın.Yani manitalara hava yapayım derken madara olmakta var işin ucunda.
    abi daha önce dedim 2 yıldır motor kullanıyorum direk 225 cc ile başladım..ve sürekli artçı vardı sadece ilk sürdüğüm gün hariç ikinci gün direk artçı vardı arkamda abi..lastikleri değiştiririm zaten..onun dışında valla hiç düşmedim şimdiye kadar Allah göstermesin zaten..ama babamda kullanıcak ya o yüzden kaliteli olması şart..kızlar pek hoşlanmıyo aslında böle motormuş falan ilgilerini çekmiyo bunu öğrendim bugün..

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Sonuçta motosiklet zevk meselesi...Bunu zevkinide motorcu adamdan başkası asla anlayamaz.Bide söylemeyi unuttum.Motosikleti tek kişi kullanmalı.15-16 yaşlarında bende babamla tek motosikleti kullanıyodum.Sıkıntı muhakkak yaşıyoduk.Genelde benim yüzümden.Manitalara hava yapıcaz diye motorun canını çıkarıyoduk çünkü.Napayım gidiyordu alet.Tek teker gitmeler,patinaj yapmalar.Tabi arkamızdan kimse hayranlıkla bakmıyoduNe marka alırsan al,yeterki motoruna adam gibi bak.Çini japonu markası kılı tüyü önemli değil.ben arkadaşımla beraber 16-17 yaşında fren balatasıdır,lastik değişimidir,karbüratör temizliğidir,debriyaj ayarı hepsini yapıyodum.Ustada bir gördüğümü ikinciye kendim yapıyodum.
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim sana.Babanın kıymetini bil.

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abim tecrubem var 225 cc motor sürdüm 2 yıl ufaklıktan geliyo motor sürmek..ha ne kadar tecrubeliyim bilmem..ama motoru bi kere istop ettirdim sabahtı sanırım motor ısınmamıştı..geçen gün arkadaşın motorunu süreyim dedim benim sürdüğüm motor 40 yıllık motor anca duruyo frene bi bastım arka teker direk kaydı gitti allahtan toparladım hemen..ama böle trafik tecrubem var diyebilirim..
    Özür dilerim abi baya tecrübeliymişsin. 600rr al sen.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuçta motosiklet zevk meselesi...Bunu zevkinide motorcu adamdan başkası asla anlayamaz.Bide söylemeyi unuttum.Motosikleti tek kişi kullanmalı.15-16 yaşlarında bende babamla tek motosikleti kullanıyodum.Sıkıntı muhakkak yaşıyoduk.Genelde benim yüzümden.Manitalara hava yapıcaz diye motorun canını çıkarıyoduk çünkü.Napayım gidiyordu alet.Tek teker gitmeler,patinaj yapmalar.Tabi arkamızdan kimse hayranlıkla bakmıyoduNe marka alırsan al,yeterki motoruna adam gibi bak.Çini japonu markası kılı tüyü önemli değil.ben arkadaşımla beraber 16-17 yaşında fren balatasıdır,lastik değişimidir,karbüratör temizliğidir,debriyaj ayarı hepsini yapıyodum.Ustada bir gördüğümü ikinciye kendim yapıyodum.
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim sana.Babanın kıymetini bil.
    Bilmem mi.biliyorum tabiki..Bende öle şey yok tek tekermiş patinajmış..zaten sevgilim var diğerleri bakmasada olur abicim..gerisi boş bana :D benim amacım kızlara değilde bana motoruyla hava atanlara baba parasıyla motor alanlardan kızlara hava atanlardan değilim en azından babam sadece peşinatta yardımcı olucak..Yani motor çok kıymetli olur benim için..motorun bakımını aksatmam kesinlikle geçirmem zamanlarını en ufak şeyde giderim hemen ustaya..para kolay kazanılmıyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özür dilerim abi baya tecrübeliymişsin. 600rr al sen.
    Orda ne dedim ne kadar tecrubem var bilmem dedim..en azından iki yıldır trafikteyim az çok var sonuçta tecrubem..Sen yanlış anladın beni

Motosikleti
    Bilmem mi.biliyorum tabiki..Bende öle şey yok tek tekermiş patinajmış..zaten sevgilim var diğerleri bakmasada olur abicim..gerisi boş bana :D benim amacım kızlara değilde bana motoruyla hava atanlara baba parasıyla motor alanlardan kızlara hava atanlardan değilim en azından babam sadece peşinatta yardımcı olucak..Yani motor çok kıymetli olur benim için..motorun bakımını aksatmam kesinlikle geçirmem zamanlarını en ufak şeyde giderim hemen ustaya..para kolay kazanılmıyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

Orda ne dedim ne kadar tecrubem var bilmem dedim..en azından iki yıldır trafikteyim az çok var sonuçta tecrubem..Sen yanlış anladın beni
    Kusura bakma ozaman lise öğrencisi abim diyince ben yanlış anlamışım. Tecrübeden kastım çok hıza düşkün olmaman.Düşersen daha küçüğünden ve yavaş olanından düşmen senin için en zararsız olanıdır. Sen gönlündekini al ama pişman olma ilerde

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Kusura bakma ozaman lise öğrencisi abim diyince ben yanlış anlamışım. Tecrübeden kastım çok hıza düşkün olmaman.Düşersen daha küçüğünden ve yavaş olanından düşmen senin için en zararsız olanıdır. Sen gönlündekini al ama pişman olma ilerde
    O konuda haklısın hıza tutkum var aslında ama basmam yani anca dümdüz yol olursa bi bakarım kaç görücez diye o kadar abi..Ben o yüzden mondiale yöneldim olucaksa mondiale olsun diye yamahadan düşersem içim cız eder ) ama babam işleri değiştirdi Yamaha yada Tvs şöyle bakarsak %80 yamaha %20 Tvs olucak..bakalım artık 3 haftalık bi sürem var :D

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TVS:
    Maksimum Güç:9.95 kw / (13.5 bhp) @ 8500 rpm
    Maks. Tork:12.3 Nm @ 6000 rpm

Yamaha:
    Maksimum güç:7,3 kW/ 10 hp 7.800 dev/dk.
    Maksimum tork:9,5 Nm @ 6.000 dev/dk.

senin dediklerin doğru ama buna bakılırsa apache her türlü daha iyi değil mi burdan o çıkıyo ?
    TVS her açıdan iyi demedim o verileri sadece senin sorduğun iki kişi hangisi daha rahat bayırı çıkar üzerine verdim.TVS nin güç ve görüntüden başka üstün bir yanı yok YBR ye göre.Tabii yaşın gereği bunlar seni çekiyor.Zamanla sadece görüntü ve gücün her şey olmadığını anlarsın zaten belli tecrübelerden sonra çoğu deneyimli motorsiklet kullanıcısı halk arasında çirkin diye tabir edilen ve racingelere göre yavaş olan enduro yada touring tarzı motorlara geçiyor.Dediğim gibi YBR çok daha sağlam ve oturaklı bir motor son kasası da gayet yakışıklı bence.Aldıktan sonra YBR nin benzin yedek parça servis masrafları cebinizi TVS göre çok daha az yorar,TVS den çok daha az sorun çıkartır.Ama yaşın ve isteklerin göz önünde bulundurulduğunda TVS isteklerini karşılıyor.Son karar senin içine sinen motoru al.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Selam arkadaşlar yeni olmama rağmen bir çok konu açarak fikirlerinizi aldım tam mondial mc x de karar kılmışken babam yamaha diye tutturdu..Babam yamaha ybr esd alalım diyo bende o paraya motor alıcaksam biraz güç hız isterim..ama ybrde bunlar yok..ama babamı tvs apache almaya ikna ederim belki..İkna ettikten sonra siz olsanız hangisini alırsınız her kafadan farklı ses çıkıyo tvsde titreşim var kabul ama atak ve güçlü motor ben sonuçta lise öğrencisiyim bana birazda hız lazım birazda gösteriş o yüzden tvs önde..sizin fikirleriniz neler..Babama uyup ybr esd mi yoksa ikna edip tvs mi..
    baba sozu dinle,bizim peder olsa ne yapacan motosikleti gel sana kiz alalim derdi
    YAMAHA

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TVS her açıdan iyi demedim o verileri sadece senin sorduğun iki kişi hangisi daha rahat bayırı çıkar üzerine verdim.TVS nin güç ve görüntüden başka üstün bir yanı yok YBR ye göre.Tabii yaşın gereği bunlar seni çekiyor.Zamanla sadece görüntü ve gücün her şey olmadığını anlarsın zaten belli tecrübelerden sonra çoğu deneyimli motorsiklet kullanıcısı halk arasında çirkin diye tabir edilen ve racingelere göre yavaş olan enduro yada touring tarzı motorlara geçiyor.Dediğim gibi YBR çok daha sağlam ve oturaklı bir motor son kasası da gayet yakışıklı bence.Aldıktan sonra YBR nin benzin yedek parça servis masrafları cebinizi TVS göre çok daha az yorar,TVS den çok daha az sorun çıkartır.Ama yaşın ve isteklerin göz önünde bulundurulduğunda TVS isteklerini karşılıyor.Son karar senin içine sinen motoru al.
    Apachenin görüntüsü on üzerinden on bence..Yamahada güzel evet..bi yandan kendime ait ilk motor herşeyi bi bakıma sıfırdan örenicem şimdiye kadar sürdüğüm motorda hiç bişeyle ilgilenmedim sadece sürdüm o kadar..o yüzden pek sorun çıkarmasa iyi olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baba sozu dinle,bizim peder olsa ne yapacan motosikleti gel sana kiz alalim derdi
    Kız almaya daha çok var bizde Zaten ehliyet çıkınca direk kendime başka motor alıcam o yüzden babam ne istiyosa onu almak mantıklı galiba.
    fz6_fazer bunu beğendi.

Motosikleti
    O konuda haklısın hıza tutkum var aslında ama basmam yani anca dümdüz yol olursa bi bakarım kaç görücez diye o kadar abi..Ben o yüzden mondiale yöneldim olucaksa mondiale olsun diye yamahadan düşersem içim cız eder ) ama babam işleri değiştirdi Yamaha yada Tvs şöyle bakarsak %80 yamaha %20 Tvs olucak..bakalım artık 3 haftalık bi sürem var :D
    Sen gel yamaha al ilerde satışında kolay olur bide lastiklerini değiştirdinmiydi dadından yenmez

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Sen gel yamaha al ilerde satışında kolay olur bide lastiklerini değiştirdinmiydi dadından yenmez
    Abi sendede yamaha ybr var heralde ne kadar oldu alalı hiç sorun çıkardımı kaç km de biraz bilgi verir misin

Motosikleti
    Eskiden r6
    bende 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim 9 senedir motor kullanıyorum ailem motorcu olduğundan dolayı 14 yaşında 600rr kullanmaya başladım daha yeni r6 mı sattık şuan motor bakıyorum 1000 lik bişeyler Seni çok iyi anlıyorum ehliyetsizlik konusunda. Sadece şey yazıcaktım motor pekte ilgi çekmiyo diyosun ya ybr 125 ile java ile gidersen çekmez tabi r6 ile okula gittiğimde kapıda bekliyolardı okul çukuşlarında kızlara tur attırmaktan depoyu boşaltıyodum :D kaskını ceketini adam gibi tak saçma sapan elinde gezdirme kaskını bide 2 kişi yokuş falan demişsin tvs kullanmadım ama arkadaşımın sıfır aldıı ybr yi tek başıma kullandım felaket ti yani yamahadan beklemiyceğim kadar performanssızdı yokuşta 2 kişi eminim çok zorlanacaktır motor. belki benim bindiğim motorun arka lastik biraz inikti ondandır ama berbattı yani. ki bunu sana yamaha cı birisi olarak söylüyorum. ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    sorun cıkaran ybr yokki niye soruon

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı Skrillex adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim 9 senedir motor kullanıyorum ailem motorcu olduğundan dolayı 14 yaşında 600rr kullanmaya başladım daha yeni r6 mı sattık şuan motor bakıyorum 1000 lik bişeyler Seni çok iyi anlıyorum ehliyetsizlik konusunda. Sadece şey yazıcaktım motor pekte ilgi çekmiyo diyosun ya ybr 125 ile java ile gidersen çekmez tabi r6 ile okula gittiğimde kapıda bekliyolardı okul çukuşlarında kızlara tur attırmaktan depoyu boşaltıyodum :D kaskını ceketini adam gibi tak saçma sapan elinde gezdirme kaskını bide 2 kişi yokuş falan demişsin tvs kullanmadım ama arkadaşımın sıfır aldıı ybr yi tek başıma kullandım felaket ti yani yamahadan beklemiyceğim kadar performanssızdı yokuşta 2 kişi eminim çok zorlanacaktır motor. belki benim bindiğim motorun arka lastik biraz inikti ondandır ama berbattı yani. ki bunu sana yamaha cı birisi olarak söylüyorum. ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden
    600 lük kullandıktan sonra belki ybr kesmemiş olamaz mı kardeşim almasına bende alırım 600 lük bi cbr falan en düşüğü ama gerek varmı şuanda yok bi ehliyeti alayım herşeyi alırım Bide o motorla ilgi çekmezsen ayıp olur zaten kardeşim

Motosikleti
    Şu an 3500 km. civarında. 4 5 kere uzun yol yaptım sorunsuz. Aldıktan 1 ay sonra pirelli mt 65 taktırdım(her 125 lik de mutlaka değişmeli üstündekiler çok dandik).Bakımları hariç servise gitmedim bir kere gösterge lambasının ampülü patladı onuda sorundan sayarsan bilemem Ama bir kere motorcuda denk gelmişti eleman çok hızlı çok asi diye kanuni phantom almış ybr den pahalı bir fiyata, daha ilk çalışmada bütün elektrik tesisatından bir duman 750 km.deyken arka disk kilitleme ve ayaklıkla ilgili ciddi sorunlar yaşıyodu marka takıntısı oluşsun diye anlattım

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Şu an 3500 km. civarında. 4 5 kere uzun yol yaptım sorunsuz. Aldıktan 1 ay sonra pirelli mt 65 taktırdım(her 125 lik de mutlaka değişmeli üstündekiler çok dandik).Bakımları hariç servise gitmedim bir kere gösterge lambasının ampülü patladı onuda sorundan sayarsan bilemem Ama bir kere motorcuda denk gelmişti eleman çok hızlı çok asi diye kanuni phantom almış ybr den pahalı bir fiyata, daha ilk çalışmada bütün elektrik tesisatından bir duman 750 km.deyken arka disk kilitleme ve ayaklıkla ilgili ciddi sorunlar yaşıyodu marka takıntısı oluşsun diye anlattım
    sağol abide..Arkadaşın dediğine ne diyosun çekiş konusunda

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)