Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Marka Takıntısı..

REKLAM ALANI
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İkisinide kullanmadım ama teknik verilerine bakacak olursak ;
    TVS:
    Maksimum Güç:9.95 kw / (13.5 bhp) @ 8500 rpm
    Maks. Tork:12.3 Nm @ 6000 rpm

Yamaha:
    Maksimum güç:7,3 kW/ 10 hp 7.800 dev/dk.
    Maksimum tork:9,5 Nm @ 6.000 dev/dk.

Haliyle torku ve beygir gücü yüksek olan TVS bayırları iki kişi daha rahat çıkar gibi gözüküyor kağıt üstünde ama ikisini de kullanmış birisi daha net ve kesin bir cevap verebilir.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkisinide kullanmadım ama teknik verilerine bakacak olursak ;
    TVS:

Yamaha:

Haliyle torku ve beygir gücü yüksek olan TVS bayırları iki kişi daha rahat çıkar gibi gözüküyor kağıt üstünde ama ikisini de kullanmış birisi daha net ve kesin bir cevap verebilir.
    Eyvallah abim..Sanırım Tvs her yönüyle geçiyor..ama eksileri servis ağı yeterli değil..parçalarıda ucuz sayılmaz..ama ben genede tvs alıcam :D Kasım 15 Allah nasip ederse :D Teşekkürler

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah abim..Sanırım Tvs her yönüyle geçiyor..ama eksileri servis ağı yeterli değil..parçalarıda ucuz sayılmaz..ama ben genede tvs alıcam :D Kasım 15 Allah nasip ederse :D Teşekkürler
    TVS de bir de biraz titreşim sorunu var bildiğim.Yamaha çok daha sağlam ama seni,görünüş ve güç olarak anca TVS tatmin eder gibi duruyor.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TVS de bir de biraz titreşim sorunu var bildiğim.Yamaha çok daha sağlam ama seni,görünüş ve güç olarak anca TVS tatmin eder gibi duruyor.
    Beni titreşim hiç rahatsız etmiyo nedense hatta hoşuma bile gidiyo.bende var gariblik özellikle ayaklarmın altının gıdıklanması çok hoşuma gidiyo..titreşimi sorun etmem Bi alalım motoru rodaj süresi var onu nasıl geçirmem gerekiyo hiç bilmiyorum motoru bitirmem inş

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Hayatını taşıyan bir alette marka takıntılığı olmalı bence.125 ve 150 cc arasında 50-100 km/s hız farkı olamayacağına göre kullandığım olan ybr yi öneririm sana.Lise öğrencisiymişsin senin hıza falan ihtiyacın yok zaten önce yavaş yavaş öğren tecrübelen sonra hızlanırsın.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayatını taşıyan bir alette marka takıntılığı olmalı bence.125 ve 150 cc arasında 50-100 km/s hız farkı olamayacağına göre kullandığım olan ybr yi öneririm sana.Lise öğrencisiymişsin senin hıza falan ihtiyacın yok zaten önce yavaş yavaş öğren tecrübelen sonra hızlanırsın.
    Abim tecrubem var 225 cc motor sürdüm 2 yıl ufaklıktan geliyo motor sürmek..ha ne kadar tecrubeliyim bilmem..ama motoru bi kere istop ettirdim sabahtı sanırım motor ısınmamıştı..geçen gün arkadaşın motorunu süreyim dedim benim sürdüğüm motor 40 yıllık motor anca duruyo frene bi bastım arka teker direk kaydı gitti allahtan toparladım hemen..ama böle trafik tecrubem var diyebilirim..

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir arkadaşımda bisan roadstar 250 vardı diğerinde ybr 2012 model yalnız ybr sahibi 60 kg ikisi birden kalkınca ybr bisanın peşinden ayrılmıyordu kolayını bulsa geçecek ybr ye tek kişi binersen hızı iyi en önemlisi yakıtı tvs ye göre baya düşük

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    çin malını hiç bir zaman önermem.ama o bahsettiğin driftmidir neyse işte mondial iyidir kötüdür bilemem kullanmadım.yamahanın her motorunu öneririm ybrde çok sağlam ve iyi ama bahsettiğin gibi çek atak deil.tvsyi bi kac kez denedim tvsde iyi aman aman bi kalite farkı yok.yamah birazcık daha kaliteli o kadar farkta çok önemli değil.sen gençsin sana önerim sarı renk bir tvs apache.bu motorun 180liği türkiyeye gelse tadından yenmez
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir arkadaşımda bisan roadstar 250 vardı diğerinde ybr 2012 model yalnız ybr sahibi 60 kg ikisi birden kalkınca ybr bisanın peşinden ayrılmıyordu kolayını bulsa geçecek ybr ye tek kişi binersen hızı iyi en önemlisi yakıtı tvs ye göre baya düşük
    Abi biz buna iki kişi binicez sonuçta..motor güçlü olması lazım..çekişi falan tvsnin daha iyi biliyorum yorumlarda hep öyle demişler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malını hiç bir zaman önermem.ama o bahsettiğin driftmidir neyse işte mondial iyidir kötüdür bilemem kullanmadım.yamahanın her motorunu öneririm ybrde çok sağlam ve iyi ama bahsettiğin gibi çek atak deil.tvsyi bi kac kez denedim tvsde iyi aman aman bi kalite farkı yok.yamah birazcık daha kaliteli o kadar farkta çok önemli değil.sen gençsin sana önerim sarı renk bir tvs apache.bu motorun 180liği türkiyeye gelse tadından yenmez
    Tvs son karar galiba fikirlerini söyleyenlere teşekkürler Ehliyet konusunda uyaranlara ayrı teşekkür ederim..aldıktan sonra bi tane performans egzos takıcam gider mi motora diye düşünüyorum şimdide :D

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi biz buna iki kişi binicez sonuçta..motor güçlü olması lazım..çekişi falan tvsnin daha iyi biliyorum yorumlarda hep öyle demişler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Tvs son karar galiba fikirlerini söyleyenlere teşekkürler Ehliyet konusunda uyaranlara ayrı teşekkür ederim..aldıktan sonra bi tane performans egzos takıcam gider mi motora diye düşünüyorum şimdide :D
    gider gider egzozda cok bagıran basit bişey alma öyle agzı köküne kadar açıklar hem motora zararlı hemde küfür yersin.o motora tigerler iyi olur hemde ucuz
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gider gider egzozda cok bagıran basit bişey alma öyle agzı köküne kadar açıklar hem motora zararlı hemde küfür yersin.o motora tigerler iyi olur hemde ucuz
    Tiger nasıl bilmiyorum..ama evet küfür yemeye gerek yok çok bağıran bişi olmaz zaten..bi bakayım tiger varmı kullanan bizim buralarda

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    hız istemiom.. Ekzoz.. Ehliyet yok.. 3 e takmam.. Gösterisli olsun.. Bi cacık olmaz fikrin 2-3 kelimeden anlasılıyor.. Hız merakın cok.. 160 kilo + yokus ybr bu cekmezmii...

Bide senin ceketle kaskı cok merak ettim markası ne ? Bide resimlerini koyarmısın.. Bende alıcamda memnunmusun ?

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hız istemiom.. Ekzoz.. Ehliyet yok.. 3 e takmam.. Gösterisli olsun.. Bi cacık olmaz fikrin 2-3 kelimeden anlasılıyor.. Hız merakın cok.. 160 kilo + yokus ybr bu cekmezmii...

Bide senin ceketle kaskı cok merak ettim markası ne ? Bide resimlerini koyarmısın.. Bende alıcamda memnunmusun ?
    Abi herkesin aradığı farklı ben ne dedim 4350 vereceksem hız ve güç isterim dedim bu son sürat gideceğim anlamında değil..Hız merakım var ama güvenlik başta gelir fazla basamam şehir içi zaten..ama burda drag yarışı yapabileceğimiz yer var bomboş 3 km bas basabildiğin kadar ben arkadaşlarla buraya çıktığımda en arkadan gitmek istemiyorum sadece bu hızdan kastım..Bide ekzoz demişsin ses merakım hızdan çok evet ama küfür yiyecek kadar değil sadece hoş bi ses olsa yeterde artar kardeşim..ehliyet konusunda yapıcak bişeyim yok malesef biraz daha beklemek zorundayım..

Motosikleti
    ybr al emin ol... Yok demessin benimde yasım 17 ehliyetimi 70 gün önce aldım.. Drag apaci tamam ama arkasından ayrılmassın.. 2.elinini düşün.. Tvs yan sanayisi yok ybr nin var.arkadasmda ybr var 12 gezip duruyoruz.. Sorunsuz... 15 diş tek kişi 130 u devirirsin ama takma 2 kişi 160 kilo o yokusu cekmez bırak apaciyi gösterisi için motormu alınır.. Gezmeye gidicen sehirler arası.. İşin yoksa tvs servisi ara.. Bide yoksa ohooo... Ybr de bu yok her sehirde 4-5 servisi var.. 2. eli altınnn... 4290 dı 4350 oldu...

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    kanuni pumada bu grupta değerlendirilebir diye düşünüyorum..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    ybr al emin ol... Yok demessin benimde yasım 17 ehliyetimi 70 gün önce aldım.. Drag apaci tamam ama arkasından ayrılmassın.. 2.elinini düşün.. Tvs yan sanayisi yok ybr nin var.arkadasmda ybr var 12 gezip duruyoruz.. Sorunsuz... 15 diş tek kişi 130 u devirirsin ama takma 2 kişi 160 kilo o yokusu cekmez bırak apaciyi gösterisi için motormu alınır.. Gezmeye gidicen sehirler arası.. İşin yoksa tvs servisi ara.. Bide yoksa ohooo... Ybr de bu yok her sehirde 4-5 servisi var.. 2. eli altınnn... 4290 dı 4350 oldu...
    TVS:

Yamaha:

senin dediklerin doğru ama buna bakılırsa apache her türlü daha iyi değil mi burdan o çıkıyo ?

Motosikleti
    güç olarak tvs ama marka olarak ybr ben ybr diyorum karar senin.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    güç olarak tvs ama marka olarak ybr ben ybr diyorum karar senin.
    Zaten babam ne derse o olucak yapıcak bişeyim yok malasef ama tvs hoşuna gitti onunda resimlerden ama dükkanda çok spor olduğunu görürse Kesinlikle Yamaha alır..Bi yandan senin dediklerinde mantıklı sonuçta yedek parça servis falan önemli..Tam tvsde karar kıldık kafam karıştı gene sağol

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Ybr candır..
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    hayır ''her türlü'' iyi değil. Motorun sadece 2 kalem teknik verısıne bakılarak iyi yadakötü olduğunu anlamayız. TVS güçlü hızlı torklu bi makina olarak bilinir. Ama unutulmamalıdır ki arkasından ''titreşim'' az bıraz var da denir.Kullanan arkadaslar da bunu dogrulamaktadır.Motosikletin vidalarının vb civatalarının kalıtesizliğinden yakınıyor kimileri.Ne kadar dogru bılınmez, kullanıcının kullanımına göre değişir motorun başına gelecekler. YBR'ye gelecek olursak 125 cc 10hp bir makınadır. Gerçekten kullanılası kalıtelı bir motosiklettir. TVS 130-135 giderse ybr'De 115-120 gider. buda kanımca yamaha kalıtesınden vazgecırecek bır hız farkı degıldır.Zaten bir commuterden ne bekleyebılırsınkı. Eger 10 km hızlı gıtmesı kalıtelı demek oluyosa varsın en kalıtesız motosıklet yamaha olsun.
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)