Bedava verseler binmem rahatıma düşkünüm.90 bin tl para verecem tavşan gibi iki büklüm motor sürecem hemi. :D
Bedava verseler binmem rahatıma düşkünüm.90 bin tl para verecem tavşan gibi iki büklüm motor sürecem hemi. :D
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Ferrari'ye bile bile sahip olmak için parayı basıp alamıyor büyük bir kodoman olman lazım ve çat diye en üst modelini vermiyorlar daha önce ferrari kullanmış olman gerekiyor Ducati'nin de böyle olması lazım racing motor sevmem ama adamlar yapıyor yani
Enteresan oluyor bu marka yaklasimlari.
Eskiden beri ilgimi çekmistir.
Mesela Ducati Ferrari'ye benzetiliyor.
En hosuma giden yorum bir arkadasin
diyelim 18 araç var, bunlarin 8 tanesi reno 5 tanesi ferrari, bir kaza olmazsa ilk 5 ferrari olur yorumu oldu.
Halbuki gerçek hayatta öyle olmuyor.
F1 yarislarinda Reno Ferrariyi tokatlayip duruyor.
Ducati için Ferrari benzetmesi biraz haksizlik oluyor anlayacaginiz.
Panigal bu yilin en çok sukse yapan motosikleti.
Fiyatlari da makul düzeyde tutunca guzel satis rakamlari yakaladilar.
Onumuzdeki yil için diger litreliklerde bir yenilik beklenmedigi göz önüne alinirsa satislari artarak devam edecektir.
Tabi japonlardan bir sürpriz gelmezse.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Kendileri yapıyor kendileri kullanıyor heralde
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
hastayım kırmızı'ya
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
italyan motorlarının ruhu vardır..
diğerlerine benzemez, söz konusu ducati ise gersi sadece gürültü kalır..
şimdi bakıyorum sahibindende 14 milyara kadar çok güzel motorlar var mesela 620ie. almak için paramda yeter ama aldıktan sonra bakımıdır yedek parça fiyatıdır gözümde büyüyor :(
Ekim'den 2013 Nisana gelmiş.
agility sendede ne ducati özlemi varmış. Derin düşüncelere girmiş arkadaş
"men dakka dukka"
Teknoloji gelişiyor.Yamaha da R1'i 3 silindir yapıp ama aynı gücü üretip motoru hafifletme peşinde.Hatta Milano'da motosiklet fuarında 3 silindirli kelle motoru sergilemişti.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Ses yok! görüntü ofsayt! nemiş efenim bilmem kaç beygir bilmem kaç nm tork... tırt :D Güzelim memleketimde o kadar beygiri salacak bir yol olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla para israfından başka bir şey değil. 4 silindirli olsun, sesi güzel olsun bizim olsun :D Bu tip makinalar ferraricilerin oyuncağı olur ancak :D
Mesele yolun olması veya senin fikirlerinin çıktığı yol değil,biraz araştırırsan ducatinin niye hep 2 silindir ürettiğini veya egzozunun niye öle mahalleyi ayağa kaldırmayacağını,Ducati motosiklet aleminin Ferrarisi diye tabir edilen marka artık Vw şirketler grubunun satın alımıyla dünyanın en büyük otomotiv firmasının altında şuan ve ülkemizde de daha geçti mi bilmiyorum yakında Doğuş otomotivde de satılmaya başlar ve fiyatların biraz düşebileceğini ve servisinin uygunlaşıcağını düşünüyorum.Ducatinin yaptığı motorlar o kadar dengeli ve düzgün çalışıyor ki ben 0 tecrübeyle monsteri çok rahat sürmüştüm ve ondan sonra çalıştıgım 125 250lik motorlar daha zor gelmişti ve leylek gibi yolda geziyolardı.Benim de hayalim ileride bi Diavel alabilmek gerçekten inanılmaz motorlar üretiyorlar ve her anlamda bambaşkalar.
Motosiklet kullanıcıları ikiye ayrılır.
1- Ducati sahipleri
2- Ducati hakkında konuşanlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
sanırım aşık oldum bu motora o_O
2 Teker Bana Yeter .
Ben santrancı sevmem. O yüzden almıyorum
Ama reklam müziği güzeldi. Kılıcımı alıp dışarı çıkıp esnafa benimle misiniz diyesim geldi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Zenginin malı niye yorar çeneyi arkadaş yav bırakın yormayın parmakçıkları
ducati benim hayalim be arkadaşım servis olarak özel servise giderim korkmuyorumda yedek parça fiyatlarından korkuyorum biri aydınlatsa servis olayını ve ücretlerini içim rahatlıcak ve alıcam. birde en az 6 en fazla 10 litre benzin yaktığı gerçeği var ama onu görmezden gelebilirim ducatim olacaksa....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)