ben 50cc ile 25 km denedim durmdan 3 saat sonra bi 25 daha bişey olmadı arkdaşla 150 mondialle 50 km gitik 2 kişi bişey olmuo ya gitmek için yapılmış yeterki dinlenerek git zaten 130 u göro giderken ama motor yiyo kendini deli bi ses çıkıo
ben 50cc ile 25 km denedim durmdan 3 saat sonra bi 25 daha bişey olmadı arkdaşla 150 mondialle 50 km gitik 2 kişi bişey olmuo ya gitmek için yapılmış yeterki dinlenerek git zaten 130 u göro giderken ama motor yiyo kendini deli bi ses çıkıo
sürat yapmadan adam akıllı gidersen hiç bisiy olmaz ben 125 cc ile 60-70 km hızla 100 km yol yaptım hiç bisiy olmadı ama adam akıllı sürecen motoru zorlarsan oda seni zor durumda bırakır
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
istanbul-Tekirdağ 250 gidiş 250 geliş yolda 3-4 kere mola dönüşde 1 kere mola ile gittik toplam 8 saat yol mondial 150 re yolda arıza vermedi egzost dışında (zat modelinin bi alt versiyonu) şuan arızalı :(
kymco movie 125 ile 550 km yapmıştım hiç bir sorun olmadı.
Ayrıca bir bilgi olsun adam honda Today ile benzin hariç hiç durmadan 24 saat rekoru kırdı ve sanırım 1036 KM yapmıştı hiç durmadan
bi kaç sayfa öncesinde yazdığım gibi motorum yalovadaydı ve izmire getirmek durumundaydım son bi şans deyip otobüsle konuştum onlarda tamam dediler ve yalovadan otobüs bagajında getirdim motoru kendim götürmeyide çok istedim ama cesaret edemedim
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]KAPTANI BENİM BU GEMİNİ EN SON BEN ÇIKARIM[/COLOR][/B]
motor gider gitmem demez yeterki bakımını yaptır 5 saat içinde 200km yol gittim tabi yaklaşık 100 km dinlenerek sonra direk şişirerek geri geldim 100km 2 dakika kadar bir mola verdim daha gitse gider motora bişi olmadı ama ben bittim ama şukadarını söyleyeyim düşük cc scooterle uzun yola çıkmak akıl işi değil
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
cousteau88,Dostum senin görevin konu hortlatmak heralde.
Gelelim konuya Gilera Nexus 500 ile 300 km hiç durmadan gittim daha da giderdi ama benzin bitmek üzereydi.
380 Km yol gidip geldim.3 defa...Yamaha Rs 125 Cygnus...
151 rs mondial 240 km 2 kere 15 er dakika molayla
ya sev ya terket...
Hic mola vermeden kanunimle (seyhan 100 cup) 85-90 km hizla 70 km yol yaptim,yolun 20 km yakini dag yolu inisti,donustede ordan ciktim cekis kuvvetli kopek gibi ama yine de dusuk cc leri zorlamamak lazim,zira sicakta ve ya sogukta yolda kalmak iyi bi sey degil!
ybr ile tekirdaga gittim ordan kıyı köye geçtim ve geri istanbul tuzlaya geldim toplamda 543 km yaptim bu rekorumu günde 1000 km olarak degiştirmek istiyorum en kısa zamanda
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
31 ağustos pazar günü sym hd 200 ile bir günde 620 km yol gittim
mondial 150 hs ile bir günde adana_niğde_kayseri nin dışından yarı bir dönüşle yeniden adanaya geldik güzel bir geziydi toplamda 524 km yol yaptım
istanbul - bursa !!!
1 saat mola dön gel geri 100 km de istanbulda gezip ewe gelmiştim
yaklaşık 500 km !!!
Len qene mi sen pis runnerci D:
:D var kardeşim :D bnm makine 2006 model :D snn makine 6 aylık :D benden fazla kilometren var :D zoruma gidio :D hep uzun yol yapiom snn yüzünden :D:D:D
bu arada bide resim koy şurayada bi kesici görsün aLem :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)