bende hiç durmadan izmir-manisa organize sanayi ye gittim fabrikada 5 dk işim surdu sonra geri döndüm hiç durmadan tam gaz gittim bu arada km 3000 ni gecti benim 50 cc yeni acıldı hakkikaten motor uzun yolda acılıyormus
bende hiç durmadan izmir-manisa organize sanayi ye gittim fabrikada 5 dk işim surdu sonra geri döndüm hiç durmadan tam gaz gittim bu arada km 3000 ni gecti benim 50 cc yeni acıldı hakkikaten motor uzun yolda acılıyormus
kastino 125cc-4 zamanlı-hava soğutmalı scooter ile ist-bodrum-ist yaptım.geri döndüğümde toplam 2600 km yapmıştım.2001 yılında.
bu yolculukta en uzun gitiiğim süre ve yol ise istanbuldan yola çıktıımda ilk molamı balıkesirde vermiştim.6.5 saat sonra ama kaç km hatırlamıyom şimdi.300 ün üzeridir rahat heralde.yanlışım varsa düzeltin.(arada 1 kere benzin almak için durdum sadece)
benim motosiklet şimdi mondial 125mt olarak satılıyo, aynısı
ama benim kastinodaki motor yamahaydı...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Ben eskişehirden afyona hiç durmadan tek seferde gittim.140km
Peugeot Speedfight2 100cc 2 zamanlı
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
valla bende rs 151 le 150 km falan yaptım bi günde ama devamlı uzun yola gitmeyide çok gözüm kesmiyo zira lastiğim patladı son yola gittiğimde şimdilik fitille devam ediyoruz bakalım nolacak
RS151le 120km nonstop. ibrenin gösterdiği değere göre 100-110 km hızla, son gaz.
(Bir sonraki yolculuğumda kayış koptu!!)
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
demekkı 151rs gıdemez mı demek ıstıyonuz
Yeni yine yeniden
Hiç scooter kullanmadım
[B] KapTaN 44[/B]
hakkaten yaa, öyle görünüyo dimi??okan4037 adlı üyeden alıntı
kardeşim ne diye mesaj yazıyon o zaman? başlığı okusana!ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
okan4037 adlı üyeden alıntı
sende var 151 rs dene bi bizede aktar
:bounce: 0546465246900
150 zat ile ordudan samsuna gittim...termede 10 dakika mola başka durak yok.180 kilometre tık demedi....
iyi motorsa istedigin kadar gidersin ama çin malı bi motorla bazı arkadaslar gibi dünya turuna cıkmayı düşünmesen iyi olur
125 hussar kanuni 2004 model ist küçükyalıdan gelibolu hamzakoya 400 km çivarı 2 kere gittim geldim ister inanın ister inanmayın şu an motorum 20 000 de bu arada 4 saat 45 dak durmadan sadece benzincilerde durarak gittim herkeze sevgilerimle....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
istanbul adapazarı (mudurnu) 270km
honda beat
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
iyi walla scooterlarla ne kadar cok yol yapan warmıs
valla ben 100 cc lik 2 zamanlı scooterla istanbul izmir yaptım ve hayatımın en güzel yolculuğu oldu, herşeyi göre göre maksimum 90 km/h ile gittim
let it be
Abi çok yakmadı mı yawhalilertan adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Kinetic ZX ZOOM 2004 Model 110 cc 2 zamanlı hava soğutmalı Denizli'de İzmir Çiçekli Köy
O motorla Almanyaya bile gidilir
CBR 125 R
SAKAL adlı üyeden alıntı
yakmak ne kelime 2003 yazında her 150 km yi 12 milyona geçtim durum aynen bu oldu , ha bir de %100 sentetik yağ ozaman 15 milyondu onuda kat hesaba, ben de zaten tahtaları kemirdim parasızlıkta
let it be
ben geçen yaz kardeşimin scooteriyle istanbul- kütahya ve tekrar dönüş yaptım, benzin molaları ve 1 defa yemek molasıyla, gayet sorunsuz ve eğlenceli bi yolculuk oldu. bu arada scooter kanuni 152 deer modeliydi....
151rs ile 220 km molalarla dönuste yılanların hazımetıne ugradım motorda hala tık yok bende kolumda iki curuk bıdaha yanlız gıtmıcem uzun yola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)