enduro tipi mi yoksa süpersport tipi motorlardan hangisi uzun yolda iyi olur
enduro tipi mi yoksa süpersport tipi motorlardan hangisi uzun yolda iyi olur
Enduro tabiki. Supersportla uzun yolda bilekler ve bel vs toto ağrısı çekersin. Karşılaştırmanın mantığını anlayamadım ben ?
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
ama bende honda cbr 1000 rr var gidmeyeyim mi yani tura
Git elbette, ama 100 km mi 1000 km mi, uzun turda kaç km ? Kaç gün ? Motorunu bu tur için mi satıcan da değiştircen mi ? Yoksa emeneten bi enduro mu alıcan. Katılacağın tur ve km yapılacak yol çok uzunsa böyle bi imkanın varsa tabiki emeneten güvendiğin bi ark..dan al veya kirala bi enduro tarzı bişey, sen belli ki race ci bi adamsın. Bi tura katılmak için tarz değiştirmeyeceksin herhalde.
arkadaş kafa yapıyor bence 1000 lik endurosuyla yeni dönmüş turdan şimdi garajdaki 1000rr le mi yoksa 600rr le yola çıksam diye soru aslında
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Yaw müdür, tarla çağalıyıcam, araba mı alayım, traktör mü ?
Abi ilk konu başlığını ve ilk mesajındaki açıklamanı okuduğumda ilk aklımdan bu geçti. Kusura bakma. Konu başlığının altına daha açıklayacı bi anlatımla durumu daha güzel izah edebilirdin. Eminim daha mantıklı ve seni tatmin eden cevaplar alırdın.
tur uzun 10 günlük ve 3000 km yol tabiki tarz degiştirmicem ama arkadaş yorar diyo bide enduro yok ve kiralama olarak günlük 200 tl istiyo ne yapayım yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
salak mısın oglum enduro benim degildi kiralık tı
Bunu daha ayrıntılı olarak ilk mesajına yazsaydın, şu anda güzel cevaplarımızı okuyor olurdun. Yorar kardeşim 3000 km yol race ile, oturuş posizyonu vb daha uygun bi motor tercih et. Kiralarmısın, motorunu satıp başka bi motor mu alırsın, tanıdığın bi arkdaşın vardır enduro bi motora sahiptir. 10 günlüğüne bi motorlarınızı değiştirirmisiniz, yoksa tura katılmaktan vaz mı geçersin, race ile 3000 km yolun her türlü sıkıntısına razı mı gelirsin bu sana kalmış.
seninkadar değilim
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
gidsem ne olur
Arkadasim enduro ile uzun yol mu yapilir? Enduro ile ancak bakkala gidersin... Supersportta pistte mi kullanilir... Onlada araziye cikarsin... Crosslada... error error error...!!!!!!
Enduro olmaz,uzun yol icin 600 rr bicilmis kaftan
Racingde artçı oluyorum ara sıra 1.5 saate 14 saatlik iş yorgunluğu , eşşiz zevk alıyorum ama çok terliyorum kendimi sıkmaktan 1.2 saat sonra kramp giriyor ayağıma artçı hiç uygun değil zaten motorun yapısı tek kişilik
Çikolata meyvemidir sebzemidir gibi olmuş
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)