caberg v2rr kask kullanan var mı varsa yorum yapabilir mi acaba ?
caberg v2rr kask kullanan var mı varsa yorum yapabilir mi acaba ?
bu kaskı bir ara bende çok araştırdım.iç güneşlik vizörü olanlar içerisinden sharp'ın testlerinde en yüksek dereceyi alan kask. alın, üst, arka bölüm yeşil; yanlar sarı ile derecelendirilmiş. dış kabuk günümüz kasklarında fiberglass malzemeden yapılırken bu kaskta eski kaskların teknolojisi olan termoplast materyal kullanılmış. bu durum darbeye maruz kaldımı bir handikap oluşturur mu? bilmiyorum ama biraz yüksek ısıda özelliğini yitirip, deforme olabiliyor. özellikle kışın ufo gibi ısıtıcıların etki alanında bırakmamak gerekiyor.
güneş vizorü şart değil diyorsan benzer fiyatdakı bell m1'e bakman bence daha doğru olabilir.
vaktiyle kaskı araştırırken şu noktalar kafamı kurcalamıştı.
sharp'ın testlerindeki kaskın model adı v2r, piyasada satılan v2rr. üreticinin sitesinde v2rr için sharp'tan 5 yıldız almıştır yazıyor, tam olarak v2r diye model adı verdiği bir kask yok.
sharp'ın testlerindeki kaskın özelliklerinde güneş vizörü yer almıyor. piyasada satılan kaskta güneş vizörü var. acabe teste giren kask birebir bu kaskın aynısı değil mi? yoksa sharp özelliklerde güneş vizörünü belirtmeyi atladı mı?
4 yıldır caberg kullanıyorum,herhangi bir kaza geçirmediğim için darbe konusunda yorum yapamıyorum.sharp testlerinden 5 yıldız aldığını güvenlik konusunda iyi olduğunu ilgili sitelerden araştırmıştım.rhyno modeli var bende 120 km üzeri hızlarda içine rüzgar alıyor.mat rengini tavsiye etmiyorum yazın çok sıcak havada dışındaki madde yapış yapış oluyor.kullanıma bağlı olarak,bağlantı elemanlarında yada kilit mekanizmasında en ufak bir arıza çatlama kırılma tutukluk oluşmadı.
2005 yılında almıştım güneş vizörlü,oldukça hatırı sayılır bir fiyattı o zaman..O zamandır bu zamandır kullanıyorum,dış camında yeni yeni çizikler oluşmaya başladı,yedek camından bulabilsem..Kask yüksek kalitede bir kask..
Yüksek yüksek devirlerde redline görmesinler
Aşrı aşrı motorlara gaz vermesinler
Babamın bir hayabusası olsa binsede gelse
bende bayadır kullanıyorum hatta birkaç kırıklı kazda atlattım allaha şükür sıkıntı yokk
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)