Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selam herkeze bir kaza için akıl verin

REKLAM ALANI
    bulent125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    6 ay önce bir kaza geçirdim kaza sırasında beni hastaneye götürdük lerinde olay yerinde bana çarpan araç orada işi hallediyor ve suçu benim üstüme yıkıyor ve nisanın 20 sin de mahkemem var ben yüzde 70 kusurlu görüküyorum şahidimde yok ne yapmam lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    geçmiş olsun diyelim
    kazayı daha detaylı anlatır,nasıl olayların geliştiğini daha açık yazarsan sitedeki avukat arkadaşlar yardımcı olacaktır

hata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150
    Allah yardımcın olsun .hem şahit yok hemde senın aleyhıne rapor tutulmuşsa yapabılecegın bırsey yok sanırım.keşke daha olumlu birseyler yazabılseydım ama türkıye gercegi bu parayı veren dudugu çaldırıyor

bostancı gösteri merkezinin önünde ışıklardaydım karşı yöne geçicektim yeşil ışık yandı önümdeki minübüs hareket etti arkasın dan ben 2 metr gittim ve minübüs ani,den durdu ben minübüsün solundaydım minübüs durunca ben farkına varmadım kafamı sağa çevirdiğimde arabaya gördüm sonra sı malüm gözümü hastanede açtım bana vuran araç benden sonra yaya kaldımında dura yaya çarpıyor ve en son elektirik direğine çarptıkta sonra durabilmiş şöförü ise 75 yaşın da emekli emniyet görevlisi karşıtaraf benim kırmızı ışıkta geçtiğimi idda ediyor olay bunda ibaret 6 aydan beri gözüme uyku girmiyor kafamı hep bu olayı takı yorum bakalım mahkemede ne olacak

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    allahallah boyle sacmalıkmı olur öndekı mınıbuscu sahıt olmadımı????
    Yeni yine yeniden

minübüs çünün plakası alınamamış polis kayıt ların ve roporda okudum artı hastaneye polisler gelmişti kamera kayıtları var dediler ama kayıt larda orta ya çıkmadı

ibrahimkuscu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zat
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. İnşaallah kazadan dolayı fiziki bir rahatsızlığın kalmamıştır.

kazad an kalan burnımın şekli değişti bide sol omzum da bi çatlak vardı şimdi düzeldi allah korudu

Geçmiş olsun dostum.Şu trafik polisleri, motosiklet sürücüleri hakkındaki önyargılarını bir değiştirebilseler; Ozaman çoğu sorun ortadan kalkmış olacak.Mesajının tarihine bakamadım eskimişte olabilir.Ama sen yinede kamera olayını iyice araştır.Trafik polisleri rüsvetcidir bunu kimse reddedemez.Ne yapacakları belli olmuyor bu adamların.Ufak bir miktar karşılığında rapor tamamen değişebiliyor.

Unutmadan, şerefli trafik polislerine söyleyecek hiçbir sözüm yok.Benim sözüm gözlerini para hırsı bürümüş rüşvetcilere...

Yoksa, 1200 GS ci trafik polisi dostlarımda yok değil.Motorize ekipler daha az rüşvetci oluyorlar.Rüzgardan olsa gerek

Bu arada az daha unutuyordum arkadaşlar.Bu mesaj benim ilk mesajım.Uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen yeni üye olabildim.

Herkese merhaba.

Alıntı bulent125 adlı üyeden alıntı
    bostancı gösteri merkezinin önünde ışıklardaydım karşı yöne geçicektim yeşil ışık yandı önümdeki minübüs hareket etti arkasın dan ben 2 metr gittim ve minübüs ani,den durdu ben minübüsün solundaydım minübüs durunca ben farkına varmadım kafamı sağa çevirdiğimde arabaya gördüm sonra sı malüm gözümü hastanede açtım bana vuran araç benden sonra yaya kaldımında dura yaya çarpıyor ve en son elektirik direğine çarptıkta sonra durabilmiş şöförü ise 75 yaşın da emekli emniyet görevlisi karşıtaraf benim kırmızı ışıkta geçtiğimi idda ediyor olay bunda ibaret 6 aydan beri gözüme uyku girmiyor kafamı hep bu olayı takı yorum bakalım mahkemede ne olacak
    Kazadaki kusurunu şimdi kadıköy civarında çalışan bir (yunus) arkadaşıma sordum telefonda, kendi tahminince senin yüzde 60 kusurlu olduğunu söyledi.Ama asıl kazayı yapan sürücünün 75 yaşında olması ve refleks açısından testedilmesi gerektiğini söyledi; ki çarpmamak için kaldırıma kadar çıkmış olmasıda refleks eksikliğinin bir kanıtıymış söylediğine göre.Ayrıca kaza büyük ölçüde senin hatanla oluşmuş olsada, 75 yaşındaki eski emniyet mensubu dedemizin, kendine, malına, ve çevreye verdiği zararlar tamamen kendi hatasından kaynaklanıyor bunuda unutma.

Daha ayrıntılı bilgi verebilirsen belki yardımcı olabilirim.

Hastanede senin ifadeni aldılarmı?
    Aldılarsa ne söyledin, onlar ne yazdılar?
    Dede nin süraati tahminen nekadardı.
    Dede nereleri kırmış nereleri yıkmış, kimi ezmiş, nerede ezmiş?
    Bunlar çok önemli.

Ayrıca karşı tarafın şahitleri aynı zamanda seninde şahidin sayılır unutma.

Dede nin şahidi varmı?

Daha ayrıntılı yaz ki, daha ayrıntılı cevap alabilesin.

Noktalama işaretlerinede dikkat et.Yazdıklarını çözmemiz için faydalı olacaktır.

Motosikletle kal.
    Sercan

Motosikleti
    kanuni 125 T
    yukarıda ayrıntılı açıklanmış.
    en önemlisi hastahanedeki ifaden.burda suçu kabul etmedin herhalde...
    mahkemedede hastahanede verdiğin ifadeyi tekrarla ve suçsuz olduğunu ifade edersen mahkeme suç oranı için bilirkişi tayin etmesi gerekir
    ve bir avukata danış

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    geçmiş olsun

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR

geçmiş olsun

dikkatimi cektiği için bende sorum yunus arkadaşlara
    olay işiklarda oluyor...sen eger yerde beyaz cizgiler varsa (yaya geçişi kalın beyaz cizgiler )ve sen onu ortaladıysan bunu mahkemede anlatman gerek cunki işik yandı ve sen haraket ettin arkadan gelen seni görmeliymiş...
    dede yayaya vurmuş diyorsun eger karşı yoldaki yayaysa (senin bulundugun yerin yanındaki kaldırımda değil yani)senin dede hızlı demektir..yaya geçidi olan yere yavaş girmesi gerekliymiş...
    şahit olarak o yayayı bulursan iyi olur..birde ehliyetin yoksa sana iyi şeyler söyleyemeyeceğim..mahkemede (ciddi giyin) ve gayet resmi konuşmaya çalış bir avukat tut derim 3e 5e bakma ..

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sanırım tek yapabileceğin öndeki minibüsünde geçtiğini ispatlamaya kalkmak yani sana yeşil yanıyodu çok geçmiş olsun acil şifalar
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler