ENDURO kullanıcıları yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o yaşlarda biraz zor ama ezilmemiş makina bulma şansında var tabii iiyi araştır eşe dosta haber ver işallah enduro üzerinde görürüz şimdiden hayırlı olsun
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Teşekkür ederim Recep bey. Kle 500 tip olarak hoşuma gitti, siz hangi enduroyu tavsiye edersiniz ?
Çok motosiklet var fakat takaslı yok. Benim motoru satınca çıplak gibi kalırım, o yüzden takaslı istiyorum genelde.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
vallahi ne diyeyim enduru zevkli motordur bide iyi yıpranmamış bi motora düşersen varya domazsın tadına tavsiyeye gelirsek transalp, afrika daha yukarısı bmw 1100 gs ve üstü ama bence kimsenin etkisi altında kalma gönlünden ne geçiyorsa ama illda tavsiye dersen nacizane transalp derimm dert yamaşsınn hayırlısı
-
Kawasaki KLE 500 güzel motosikletlerdir fakat bana göre piyasası fazla pahalı.Ben size Honda XL 600 Transalp öneririm.99 model civarı temiz birşey bulursanız sizi uzun bir süre idare eder.
ANGARAJ
-
Chopper kullanıyordum sonra deneme amaçlı bmw r80gs ye bindim sonrada satın aldım benimenduro ile tanışmam.
Tavsiye ederim
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
Teşekkür ederim arkadaşlar, benim bmw veya transalp 99 model alma gibi bi şansım yokmuş öğrenmiş oldum
Transalp 90-91-92 modellerine param yetiyor. Endurocu olmak ucuz değilmiş gerçekten
-
asya tay var onlarda güzel cüsseli makinalar iyi bir bakım ve yormadan kullanırsan oda iyi bir yolarkadaşıı olablir.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
Xt600 lere goz gezdirebilirsiniz
-
baysamin adlı üyeden alıntı
asya tay var onlarda güzel cüsseli makinalar iyi bir bakım ve yormadan kullanırsan oda iyi bir yolarkadaşıı olablir.
Biraz araştırdım bizim eski pejolara benziyo far kısmı
Teşekkür ederim öneriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
ferad adlı üyeden alıntı
Xt600 lere goz gezdirebilirsiniz
xt biraz daha arazi aracı gibi duruyor, ben kle 500, tenere, transalp türü modellere daha çok ısındım :S
-
işallah istediğin gibi bişey bulursun konuyu takipteyim aldığın motoru paylaş
-
Avcilarda Kawasaki KLE var bir tane sahil yolunda... Agaca bagli duruyor, grenajinda problem yok motorda diri duruyor... Satiyor mudur acaba
-
roadmaster adlı üyeden alıntı
işallah istediğin gibi bişey bulursun konuyu takipteyim aldığın motoru paylaş
Teşekkürler Recep bey düşündüğüm motorları burada paylaşırım, fikirlerinizi alırım inşallah.
-
oaman r80 gs lrede bir bak derim.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
D-Rat adlı üyeden alıntı
Avcilarda Kawasaki KLE var bir tane sahil yolunda... Agaca bagli duruyor, grenajinda problem yok motorda diri duruyor... Satiyor mudur acaba
Bu motor renk olarak hoşuma gitmişti, bunu mu diyosun, fakat satıcının tavrı tutumu beni motordan soğuttu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01324470/detay
-
Siz bence xt600e bakın.İstedilerinizden temiz eski model bulursanız oh ne ala, fakat başınızı ağrıtma riski fazlasıyla yüksek.
ANGARAJ
-
baysamin adlı üyeden alıntı
oaman r80 gs lrede bir bak derim.
Listeme ekledim Mert kardeş, araştıracağım. Teşekkür ederim
-
Yok dostum bu degil, benim bahsettigim sahilde Doktor Sadik Ahmet caddesinde, Denizkoskler mahallesi oluyor galiba... Fakat satilik mi degil mi bilmiyorum, her sabah goruyorum gecerken
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Siz bence xt600e bakın.İstedilerinizden temiz eski model bulursanız oh ne ala, fakat başınızı ağrıtma riski fazlasıyla yüksek.
xt 600 ü de araştırayım bi. Temizinin dek geleceğini sanmıyorum. Piyasası pek yok
D-Rat adlı üyeden alıntı
Yok dostum bu degil, benim bahsettigim sahilde Doktor Sadik Ahmet caddesinde, Denizkoskler mahallesi oluyor galiba... Fakat satilik mi degil mi bilmiyorum, her sabah goruyorum gecerken
Bilmiyorum malesef.
-
Muhendis45 adlı üyeden alıntı
Biraz araştırdım bizim eski pejolara benziyo far kısmı
Teşekkür ederim öneriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
xt biraz daha arazi aracı gibi duruyor, ben kle 500, tenere, transalp türü modellere daha çok ısındım :S
Aslinda gorusune bende katiliyorum kle500 lere bende hastayim fakat hem cift silindir hemde yasli olusu ilerde daha cok masraflara yol acabilir xt600 lerin daha kara duzen 1 motoru oldugunu duymustum ayrica fiyat bakimindan xt nin daha gencini bulabiliyorsunuz ayni paraya tabi yinede karar sizin bizimki sadece oneri.misalen http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01274947/detay
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)