ben yerinizde olsam biraz daha zorlar xl600 ya da f600 alırdım..temiz bakımlı olduğu sürece yüzbin km leri rahat devirirsiniz..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
r 80gs düşünüyorsan istanbulda elinde 50 tane kadar olan bir arkadaşım var istersen öle alıyorsun istersen toplayıp veriyorr ben çok uzun süre kullandım r 80 gs iyisi bulursan keyifli makinadır
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
r80 gs iyi makina pek yaşlı da değil fakat tip olarak bana pek hitap etmiyor Recep bey, zamanında javaya çok bindim, onu andırıyo Şuanki listem şöyle ;
Transalp
xt 600 e
kle 500
pegaso 650
freewind xf650 ( Diğerlerine nazaran biraz pahalı )
Bu 5 motosikletten birini alacağım. Sizinde kulağınıza gelirse şurda burda satılık diye, haberdar ederseniz memnun olurum.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
transalp in başta olmasına sevidimmm rahat edersin
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01777193/detay
3yıldır yatıyormuş, aküyü falan geçtimde diğer aksamların temizliğinin maliyeti ne olur sizce ?
Aklimda transalp mevcut, butcemi arttirip 8 bine kadar bir enduroya sahip olmak istiyorum.
En kalipli en iri enduro hangisidir acaba ?
Dis gorunume onem veren biriyim sanirim. Boyum 191 ona istinaden ne kadar buyuk o kadar iyi.
Simdiden tesekkurler yorumlariniz icin.
Temiz bir suzuki dr 800 big bulabilirsin o paraya sanırım . Sahibinden.comda vardı yanlış hatırlamıyorsam . En iri endurolardan biri ama kullanımı için ayriyetten eğitim alman gerekebilirmiş öyle diyor kullananlar Umarım gönlündekini bulursun .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Kesinlikle klr 650 ye bakmalısın 99 yada 2000 modeller hem bütçenize göre hem dayanıklı hem su soğutmalı hemde fıstık yeşili müthiş endurolardır bence.
Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.
anladığım kadarı ile grenajlardan dolayı daha heybetli gözüken enduroları düşünüyorsunuz. eğer arazi de yaparım, köy yollarına dalarım diye bir düşünceniz var ise klr650, xt600 gibi daha grenajsız motorları tercih etmenizi öneririm. tavsiye etmemdeki sebep, her hafta sonu arazide fink atan biri olarak ufak tefek düşüp kalkmalar olacağından kırılıp çatlamayacak yumuşak plastik aksamı olan, düştüğünde sadece çizilen, bir zımpara ve boya ile halledebileceğiniz endurolar benim için listenin 1. sırasındadır.
kararınızda hayırlısını dilerim.
Bmw f 650 Tavsiye edebilirim internette 4000-5000 km de temiz lerini bulman mümkün keyifli tork lu ve kolay kolay masraf çıkarmaya bir makina benim 2. f 650 im gayet memnunum.
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Hocam ben sana en iyisi benim bmw yi vereeyim
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
ahmanamra, teşekkür ederim dr 800 big güzel motosiklet fakat pek satılmıyo galiba
ferad, klr 500 xt 600 benzeri bi motosiklet, aslında hiç binmedim nasıldır bilmiyorum, listeye alıyorum fakat bu far kısmı içime sinmiyo.
kumbocegi ve 35emre35 klr 650 yi sizde tavsiye etmişsiniz düşüneceğim bu motosikletide.
chozen, internette gördüğüm kadarıyla f650 çok büyük durmuyo, performansı nasıldır peki ?
dekarator, hemşehrim çok teşekkür ederim fakat model yılı çok düşük
baysamin, bir tur verirsen denemiş olur ve beğenirsem alırım neden olmasın
Kimse transalp, kle 500 veya hemşehrim dışında tenere dememiş, sahiden küçükmü bunlar bu saydıklarınızın yanında, 1-2 ay daha sabredip bunumu alsam acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-temiz-masrafsiz-varadero-109321293/detay
Bu motosikleti konyada bayide gördüm gerçekten devasa birşey. Bunun gibi gocaman motosiklet önerebilirmisiniz ?
İlla ki tecrübe gerekecektir, ve ben apache kullanıcısıyım, bu konuda görüşleriniz de benim için önemli.
Şimdiden teşekkürler
Uğur Arkadaşım Aslında F 650 çok da küçük durmuyor benim boy 176 kilom 75 bana büyük bile geliyor performansa gelince ben f 650 nin gidişi olsun yol tutuşu olsun hızlanması ve son süratinden gayet memnunum heybetli motor bence Tenere re gelince ben şahsen tavsiye etmem uğraşırsın ama f 650 klay kolay sorun çıkarmaz bakımını yaparsan uzun bir süre mutlu bir şekilde binersin bence bi test sürüşü yap derim Aklındaki Motorlarla.....
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)