yeni üyeyim yardım ederbilirseniz çok sevinirim.bu iki motor arasında tercih yapamıyorum sizce hangisi kullananlar varsa mmknse yardımcı olsun
yeni üyeyim yardım ederbilirseniz çok sevinirim.bu iki motor arasında tercih yapamıyorum sizce hangisi kullananlar varsa mmknse yardımcı olsun
Çok ayıp ducatiylle yamahayımı kıyaslıyorsun.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Kawasaki Z750R olmadı Z1000 diyorum
Ducatinin kalitesine diyecek bişey yok ama bi Naked için çOOOOOOkkk çirkin duruyor bide çok yüksek aga ne öyle Enduro gibi
Sado
İşin içinde Monster 796 varsa karşılaştırma yapmaya gerek yok. Ben olsam 1 saniye düşünmem.
Monster 796'a vereceğin para ile Z1000 alırsın. Nakedların babasıdır. Karşılaştırma yapmaya gerek var. Git iki motoruda gör diyorum. FZ8 mi Monster mı desen monster derim ama dediğim gibi eğer sıfır alacaksan Z1000 ide incelemeni tavsiye ederim.
sahıbınden com da ducatinin 796 dıye bı modeli yok...yanlış yazmış olma ?
Ona vericeğin parayla bunu al demiyorum. Oyumu Monster 796'dan yana kullanıyorum.
İkisinide ne kullandım nede kullanan gördüm ama tip olarak yorum yaparsam ikiside değil z750 r derim
Ya su ducatiyi nasıl seviyolar anlamıyorum ya. Ses yok sinek gibi , neresini severler su motorun anlamam
buda sorulur mu ya ? monster 796 parayı bulayım ilk alacağım motor ; ama şunu unutma motosiklet aşk işidir. ben monster görünce kalbim küt küt atıyor. o kadar yani forever ducati monster
Monster 796
Ducati 796
Maksimum güç 64kW - 87hp @ 8250rpm
Maksimum tork 8.0kgm - 58lb-ft @ 6250rpm
Yamaha fz8
Maksimum güç 78,1 kW (106,2PS) @ 10.000 dev/dk.
Maksimum tork 82,0 Nm (8,4 kg-m) @ 8.000 dev/dk.
Ikiside kendi kanitlamis makineler
Tork,Beygir ve hircin BIR naked istiyorsan yamaha fz8
Fz8 beni kesmez dersen VMAX
YAMAHA
en güzeli motorları yan yana koy yoldan geçen ilk 10 kişiye hangisi diye sor 10 kişiden 8 i monster der
Ducatimi? Fz8 mi? diye soran adama yedek parça, servis, ıvır zıvır denmez.
Ducati derim o zaman.
hocam haklısında bak siz tipe bakıyorsunuz diğer etkenler devredısı.Hocam 2.eli vs düşünün bunlar çok önemli sorunlar hani Avrupada olsak tamam dicem konuyu açanı taşlıyalım ama yok işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
benimki + bir düşünceydi hocam bende alma demıyorum.İkiside iyi motorlar ama ben ducatiye ısınamıyorum Türkiyede aklıma otomatik 2.el vs geliyor ister istemez.
olabilir tabi canım senin bakış açında doğru bir yerde ama işte zevk yapacak birşey yok , isteyen biner istemeyen binmez. aşk meselesi hissettirdikleri önemli olan yoksa herkesin kendi bileceği iş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)