Benzin oldu 5 TL birşey yapmalı
Reklamlar
-
ABİLERİM,ABLALARIM,KARDEŞLERİM BİŞEY YAPMALI DİYORUM BU ZAM ZAM ZAM HERKEZ SUSUP Bİ KENARAMI ÇEKİLİCEK TEPKİMİZİ GÖSTERMEZSEK NE OLUCAK '' AAA ZAM MI VAY .... DİYİP '' SONRA ERTESİ GÜN KALDIğIMIZ YERDEN DEVAM MI EDİCEZ GEÇEN GÖRDÜM BİLMEM KAÇ MİLYON MOTOR VARMIŞ İSTANBUL'DA TOPLANALIM BİŞEY YAPALIM DİYORUM SİTE ORGANİZE ETSİN BİŞEY YAPSIN KATILIMINDA OLUCAĞINI DÜŞÜNÜYORUM SESİMİZİ DUYURALIM İSTİYORUM...
DİNLEMENİZİ İSTEDİĞİM GÜZEL Bİ KLİP
http://www.youtube.com/watch?v=7rG566N7lmw
Reklamlar
-
Bende istiyorum ama olmuyor..Yuvacık topiği gibi topik açılsa modlar öncülük etse emimin 500 motosiklet olur ne değişcek dersen benim içimin yağları erir ertesi gün benzin 10 lira olsada zoruma gitmez ben yapacağımı yaptım o gün orda bulundum derim söyleyeceklerim bu kadar başarılar..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Memleketin daha önemli sorunları var bence, suriyede sözde müslümanlar katlediliyor oraya amerikan tipi demokrasi getirmek lazım. Sonunda da almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık demek lazım.
-
-
Yuvakcık gezisi cidden cok iyiydi ben eylem tarzında bişey demiyorum ama en azından dikkat çekicek bişey yapsak ama bişey yapsak toplansak o kadar konu acılıyor gün içinde o kadar söz konuşuluyor şu forumda MODLAR yardımcı olun açın bi konu yada düzenli bişey yapalım kimse indirim istemiyor sadece tepkisini göstermek istiyor bende sadece o anı yaşamak zamlara olan tepkimi göstermek istiyorum ve birlikten kuvvet doğar diyorum
-
Ayni fikirdeyim ama faydasi olacagini sanmiyorum en azindan icinde bulundugmuz şu süreçte
-
ilkayözdemir adlı üyeden alıntı
Yuvakcık gezisi cidden cok iyiydi ben eylem tarzında bişey demiyorum ama en azından dikkat çekicek bişey yapsak ama bişey yapsak toplansak o kadar konu acılıyor gün içinde o kadar söz konuşuluyor şu forumda MODLAR yardımcı olun açın bi konu yada düzenli bişey yapalım kimse indirim istemiyor sadece tepkisini göstermek istiyor bende sadece o anı yaşamak zamlara olan tepkimi göstermek istiyorum ve birlikten kuvvet doğar diyorum
katılıyorum, yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım, boş durmamak lazım.
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
kim takar bizi, kim duyar bizi, polis sıkar biber gazını eylemmi yaptırır
durmak yok devam devam 5 yetmez 10 olsun
bu gidişle oda olacak.
http://www.youtube.com/watch?v=OCtI09AMeyQ
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
-
Tepkiler ancak sandık başında olur. O vakite kadar yapılan hiç bir şey amacına ulaşmaz.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
-
simdi modlar konuyu acip bizi toplasa , ve o toplantida bi olay ciksa modlar mi sorumlu oluyor ? O Yuzden acmiyor olabilirler . Yani provakator eylemlere maruz kaldigimizi dusunun siz simdi istanbulda toplanirsiniz , izmiri de unutmayin lutfen !
-
İzmir gibi yer unutulurmu hiç ee şimdi nabalım dudak büzüştürüp öyle oturalım demek başka bişey yok biz böyle ufak bişeyden bile kenetlenemiyorsak arkdaşlar yapcak bişey yok kaç zamandır bakıyorum bu zam için bir konu açılmadı sadece özel günlerde toplanıp yada hava güzel olunca gezip mi tozucaz beraber BİŞEY YAPMALIYIZ
-
Doğalgaz ve elektrik zammı protestosuna katılarak başlanılabilir; http://beta.eksisozluk.com/13-ekim-2...u--3569292?p=1
-
Tepkiler sandık başında olur demişsiniz...iyide Türkiyede başbakan olup benzine zam yapmayacak babayiğit Cumhuriyet tarihinde yok.Bu hükümette uzun süre elektriktir,benzindir zam yapmamıştı ama genede beyenilmedi.Bence insanlar ya ne istediğini bilmiyor,ya da o biçim rahata alışmışız.
-
Bu ülke savasa girse savasa katılmak istemem.Beni düşünmeyen ülkeyi ben napayım şu üni bitsin vize çıkarıp gidicem arkadas
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Tepkiler sandık başında olur demişsiniz...iyide Türkiyede başbakan olup benzine zam yapmayacak babayiğit Cumhuriyet tarihinde yok.Bu hükümette uzun süre elektriktir,benzindir zam yapmamıştı ama genede beyenilmedi.Bence insanlar ya ne istediğini bilmiyor,ya da o biçim rahata alışmışız.
Stockholm sendromundan başka bir şey değil bu.
-
facebook da yazıdım "1lt benzin 4.92 tl bilmeyenler varsa" dedim bir arkadaş benim araba kokluyor diye seviniyor.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Stockholm sendromundan başka bir şey değil bu.
Rehinenin banka soyguncusuna aşık olması diyosun yaniOrasını bilmemde insanlar onu bunu suçlayacağına,hep başkasını göreceğine biraz kendini görse sorun çözülür diyorum ben.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Evet haklısın en son 2 hafta önce zam gelmişti benzine.Bu hükümet için oldukça uzun bir süre kendi rekorlarını kırdılar.Dünyanın en pahalı benzinin kullanıyoruz.Bu hükümetin yaptığı diğer şeyleri sıralıyıp konu dışına çıkmaya gerek yok konumuz benzin.Memnun olunacak bir taraf yok.Kısaca bu hükümetten sadece mazoşist insanlar memnun olabilir diyorum ve geçiyorum...
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ama araçlardan geçilmiyo.Protesto yok.Protesto dediysem sokaklara çıkıp böğürmek olarak anlaşılmasın.1 hafta araç kullanmasın kimse,benzin almasın.Kaç kişi yapacak?hemen söyleyim hiç kimse.Biz rahata alışmışız arkadaş.s.çmaya bile araçla gidecez kolayını bulsak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)