Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MotorSiklet Eldiven

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Fz1 Fazer Exup
    Herkeze İyi aksamlar motor almadan eksiklerimi tamamlamaya karar verdim gittigidiyorda bir eldiven ve kask buldum fiyatları ucuz ama ne kadar kalitelidir bir kaza durumunda korurmu ? Eldiven : http://urun.gittigidiyor.com/garaj/g...iveni-64369040
    Kask : http://urun.gittigidiyor.com/garaj/d...ct-information

Saygilar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    koreay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 KIRMIZI
    Alıntı CeyhunEzel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze İyi aksamlar motor almadan eksiklerimi tamamlamaya karar verdim gittigidiyorda bir eldiven ve kask buldum fiyatları ucuz ama ne kadar kalitelidir bir kaza durumunda korurmu ? Eldiven : http://urun.gittigidiyor.com/garaj/g...iveni-64369040
    Kask : http://urun.gittigidiyor.com/garaj/d...ct-information

Saygilar.
    ben kullanıyorum memnunum kasktan allah göstermesin kaza durumunda ne olur bilemem ama yeğenim henüz parçalayamadı 1,5 yaşın da ve kaskı çok seviyor:D
    35 ZUS 73

Motosikleti
    Yamaha Fz1 Fazer Exup
    Alıntı koreay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kullanıyorum memnunum kasktan allah göstermesin kaza durumunda ne olur bilemem ama yeğenim henüz parçalayamadı 1,5 yaşın da ve kaskı çok seviyor:D
    Yeğenın parcalayamadıysa sorun yoktur o zaman , şaka bir yana bi kaza durumunda korurmu korumlar ve motor için fazla bütcem yok ona göre almayı düsünüyorum ya bunu alıcam yada ls2 hangisi sizce.

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    bu kaskin cene acilir kismindaki baglantisi bence guvenlik standartinin altindadir. Yani plastik bir eklem vardir bu fiyata zaten cene acilir bir kaskin hem kaliteli hemde guvenli olmasini beklemeyin . Bence siz gidin kask olarak en azindan LS2 cene acilmiyan full face bir kaskini alin . Kafanizin olcusunu iyice aldirtin .
    rahmi34 bunu beğendi.

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kaskin cene acilir kismindaki baglantisi bence guvenlik standartinin altindadir. Yani plastik bir eklem vardir bu fiyata zaten cene acilir bir kaskin hem kaliteli hemde guvenli olmasini beklemeyin . Bence siz gidin kask olarak en azindan LS2 cene acilmiyan full face bir kaskini alin . Kafanizin olcusunu iyice aldirtin .
    bencede full face daha güvenlidir. çene açılırlar hiç güven vermiyor bana. hele ki o fiyata çene açılır ve yanında hediyeleri çok düşündürücü..
    skyytr bunu beğendi.

koreay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 KIRMIZI
    ls2 ile tanışmak nasip olmadığı için bilemiyorum mağazada inceleme şansın varsa bir karşılaştır. parasına göre gayet iyi bence. ama ben çene kısmını açıp kapatmıyorum artık direk full face kask al güvenlik için daha uygun diye düşünüyorum.
    35 ZUS 73

Motosikleti
    Yamaha Fz1 Fazer Exup
    Hocam haklısınız birde bir arkadaş bu kaskı paylasmıs sizce daha güvenlimidir ? http://www.hudsonderi.com/?urun-1079...SK-LINEUP.html

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    kaskta kalite arayacaksın arkadaşım. durumunun el verdiğinin en iyisini alacaksın.. belli başlı markalar vardır. onların içinden kullanıma uygun olanı alacaksın.
    ben sürekli şehir içi kullanıyorum o yüzden çene açılır tercih ediyorum. sürekli uzun yol yapıyor olsam ya da sürekli otoban gibi yerlerde sürüyor olsam full face'i tercih ederim.
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    bir kaskin guvenli olup olmadigini dis gorunusune bakarak anliyamiyorsun , Belli sertifikasyonlara sahip olmasi gerekir . Shart Test bunlardan biridir. Benim sana tavsiyem kaski git bir dukkanda dene sonra ayni kaski ayni bedende daha ucuz bulursan internettten al . Disindaki resim veya suslerini begenip kask alma .
    Dukkana git kaski kafana tak en az 15 20 dakika cikarmaki satin almadan kafani rahatsiz edicekse orda etsin . Basini agritacaksa orda belli etsin
    LS2 uygun fiyatli kasklar arasinda bence iyi bir kask . Daha iyisi yokmu tabiki var. Mototasin indirimlerine bir bak internetten motomax e gir bak .
    Acele etme . Ama lutfen dis sticker i guzel diye kaskda siparis verme .

Benim sahsi fikrim en guzel kask Duz beyaz kask ! Nedenmi ?
    Gorunebilirlik acisindan . Gece Beyaz her zaman seni arabalara ve diger araclara gorunur yapar .

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Bu eldiveni (eğer pro-biker ise) ben bütün yaz kullandım. Yaz için mükemmel bir eldiven ancak bu havalardan sonra uygun olmaz diye düşünüyorum.
    Nisan ayından beri her gün aktif olarak kullandım ve sonunda cırtlı bağlantı yerleri dağıldı ama gayet normal bir durum. Eldiven kesinlikle kaliteli. Tavsiye ediyorum ama bu havalar için değil.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Herkez e değil...

Herkes. LÜTFEN !!!

(Z yi görünce gerisini okumadım)
    007mac bunu beğendi.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    arkadaşlar sağlam korumalı şık kışlık bir eldiven tavsiye edebilecek olan varmı en fazla 80 90 tl gibi...

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    bu beyaz kaskın aynısını arkadaşım 1 ay önce aldı kaskı aldıktan sonra arkadaşımın arkadaşı motor kazasında vefat etti olaydan çok etkilendi motorunu felan sattı kaskı kaldı ama kaskıda benim bildiğim bir kez kullandı yalnızca uzun yolda takardı zaten...eğer istersen aklında bir fiyat varsa söyle onu da sen al.bizde netten almıştıkk feyizoğlundan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)