Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Polisin Motorcuya Korkunç Müdahalesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Arkadaşlar gün geçmiyor ki polisler ellerindeki yetkilerle kendilerini kral zannetmesin ve orantısız güç kullanmasın, öğrenciliğim Ankara Siyasal'da geçmişti ve polisler sık sık gaz bombası ya da biber gazı ile müdahele ederlerdi bizlere kampüs içerisindeyken hatta bir keresinde okulun içinde bile gaz bombası atmışlardı.

Bu kez de genç bir kardeşimizi etkisiz hale getirmek için biber gazı sıkıyorlar, bence bu saçma gaz elzem olmadıkça, kamu düzeni için ciddi tehlike oluşturmayan bireylere asla sıkılmamalı.

http://www.memurlar.net/haber/295070/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    [Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burnunun dibinden gaz sıkılırmı ya. hadi adam manyak belli ona lafım yok tak kelepçeyi kuzu gibi olucak mecbur. o kadar yakından gaz sıkılırmı

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Plakasız ruhsatsız ehliyetsiz kasksız kullamak tehlike oluşturur...Gülü seven dikenine katlanır, hem suçlu hem güçlü bu motorunu parçalayan adam videodan göründüğü kadar.Herkese biber gazı sıkmazlar durduk yere.

Biber gazı sıkılmış bir hali yok bu kişinin...Yüzüne biber gazı sıkılan adam gidipte motorunu tekmelemez, ne yüzünü siliyor ne ağlıyor ne gözünden yaş geliyor ne bişey yapıyor alkollü gibi tavırları var bu haberede inanmıyorum.
    durango bunu beğendi.
    Aprilia RS 250 GP Nº1

kwsk-boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125r repsol
    polis bu hükümetde o kaununda o ağada o paşada o biber gazıda sıkar gözüne gözüne gerekirse coplar gerekirse çeker vurur. borumu polis o.........

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Alıntı bassturbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plakasız ruhsatsız ehliyetsiz kasksız kullamak tehlike oluşturur...Gülü seven dikenine katlanır, hem suçlu hem güçlü bu motorunu parçalayan adam videodan göründüğü kadar.Herkese biber gazı sıkmazlar durduk yere.

Biber gazı sıkılmış bir hali yok bu kişinin...Yüzüne biber gazı sıkılan adam gidipte motorunu tekmelemez, ne yüzünü siliyor ne ağlıyor ne gözünden yaş geliyor ne bişey yapıyor alkollü gibi tavırları var bu haberede inanmıyorum.
    keşke videonun tamamını izleseydin.
    ferhatkars, Raphae1 ve Arda_Karaca bunu beğendiler.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    polisi bile haklı çıakran şu milli eğitimle yoğrulmuş zihniyetlere birer alkış. oysaki polis kaba deyimle eskinin eşkiyası var ya onun üniformalı hali o kadar. trafik ışıkları da öyle mesela
    MotorKafa, crxforever ve scooboy bunu beğendiler.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    motosiklet plakasız dolayısıyla motosiklet sahibi suçlu...suçlu kişi,polise direnmese zaten polis biber gazını da kullanmaz...bu motoru vermem ben kırarım diyor üstelik direk kanunlara aykırı bir davranış.polisin biber gazı sıkmasına gelince adam zaten çılgına dönmüş ne dediğini sorsan kendide bilmiyordur şu an belkide o şahıs polise küfretti polisde etkisiz hale getirmek için sıktı...her neyse kanunlara uyanların polisle böyle işi olmaz diye düşünüyorum

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bazen çok kızıyorum ... insanlıkmı bu...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polisi bile haklı çıakran şu milli eğitimle yoğrulmuş zihniyetlere birer alkış. oysaki polis kaba deyimle eskinin eşkiyası var ya onun üniformalı hali o kadar. trafik ışıkları da öyle mesela
    eğer dalga geçmiyorsan sırf bir şeyler yazayım diye yazmışsın ...polis olmasa kan gövdeyi götürür...kırmızı ışık olmasa...onu tahmin bile edemiyorum
    kackinen bunu beğendi.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı kwsk-boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polis bu hükümetde o kaununda o ağada o paşada o biber gazıda sıkar gözüne gözüne gerekirse coplar gerekirse çeker vurur. borumu polis o.........
    ben bu olay için söylemiyorum senin gibi düşünenler yüzünden polisleri itin g*tüne sokuyorlar milletvekili bile tokatlıyor
    pkk lı itler bile adamdan saymıyor o pkklılara orantısız güç kullanılsa 1 2 bilemedin 10 tanesi herkesin gözü önünde vurulsa bir daha böyle olaylar oluyormu bak
    sen dersinki şimdi vurulanların günahı ne çoluk çocuk diye ozaman anası babası salmasaymış.
    beyazit60 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba kullanırken telfonla konuşanlara, yolda biz motor kullananlara yamuk yapanlara sıkıştıranlara, yol vermeyenlere tınlamayanlara hergün bol bol küfür etmeyenimiz yoktur sanırım...Ben etmiyorum diyen varsa böyle yapanlar haklıdır motor kullananlar haksızdır diyorsanız yukarıdaki polislerde haksızdır.

phradrel siz bana dediniz sanırım, bu adama ne yapılması gerekir siz olsanız polis veya görevli ne yapardınız söyleyin ona göre bende sizi üstün zekanız ve çözüm bulmanızdan dolayı alkışlayayım elinizi öpüp başıma koyayım...
    Aprilia RS 250 GP Nº1

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ülke ne hale gelmiş İt olmuş ağa .. bu görüntülerdeki sahte kabadayı amerikada yapsaya o showu bak napıyolar..

sen plakasız muhtemelen evraksız motora binecen polis seni yakalayınca .. gariban edebiyatı yapacan ..

az bile yapmışlar .. laleye bak vermezmiş motoru .. bu gariban edebiyatını bırakın.. motoa plaka alan evrak alan salakmı.. polis napacaktı el koymuş motoru bağlamış .. adam motoru tekmeliyor polis belli süre ses çıkarmıyor adam coşuyor..poliste coşkuyu dindiriyor..

harcı protesto eden öğrenciye jop vurulmasına .. asgari ücretle geçinemeyen vatandaşın yaptığı eyleme biber gazı sıkılmasına hepimiz karşıyız .. ancak tüm dünyada uygulama 3 aşağı 5 yukarı böyle .. ama hem haksız olucan hemde show yapacan orda duracaksın.. sırf motosiklet kullanıyo olması savunulmasını gerektirmiyor.
    bassturbin, SonpoL, okan001 ve 7 diğerleri bunu beğendiler..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09

bidaha izle adamın ağzının içine sıkıyor resmen
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Gülü seven, dikenine katlanır. Evraksız trafiğe karışıyorsa, olacaklara da katlanacak. Bu şahsiyet plakasız şekilde birine vurup da kaçabilir ve tespit edilemiyebilirdi. Olması gereken olmuş. Ben de motosikletlerimi yeni aldığım da dayanamayıp, turladığım zamanlar oldu. Yakanlansaydım, gerekli cezai işlemleri seve seve uygulatırdım. Hem suçlu, hem güçlü olup, orada geçmekte olan insanların da huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok...
    okan001 bunu beğendi.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bidaha izle adamın ağzının içine sıkıyor resmen
    Tamam özür dileyip geri alıyorum gaz ile ilgili yazdıklarımı, ben önceden sıkılmış sonra motoru parçalamış gibi anladım.
    Aprilia RS 250 GP Nº1

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Tamam özür dileyip geri alıyorum gaz ile ilgili yazdıklarımı, ben önceden sıkılmış sonra motoru parçalamış gibi anladım.
    estafurullah özür dileyecek bişey yok
    ama bi söz vardır ayıdan pos polisten dost olmaz
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    az bile yapmış polis sen polisin yanında öyle motoru parçalayacaksın bi nevi küfür etmiş gibi sonra ekip otosuna binmeyeceksin temiz dayaklık..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    biber gazı hayati tehlike önem arz eden durumlar için kullanılır mesela kaçan bir suçlunun etkisiz hale getirilmesi, kavga eden insanların ayrılması vs. ancak sakinleştirmek maksatlı ve çevreye zarraı olmayan birisine bu denli gaz sıkılması abesle iştigaldir.

bunu yapan geçmişte numune hastanesi'ne kaçan eylemcilere de biber gazı sıkmıştı ve hastanenin acil servisinde tedavi gören hastalar zor durumda kalmıştı.

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    acaba o begenmediğimiz polısler olmasa çoluk çocuk eşimiz yaşlı anamız babamız ne yapar iti uğursuzu sapığı gaspçsı daha ne diyeyim illaki arada sırada bazi terslikler olur hemen saldırmak niye?
    başınıza gelmesinde anlamayın
    rahmi34 bunu beğendi.
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bence o motoru tekmeleyen adam kendini kaybetmiş polis de adamı kendine getirmeye çalışıyor, polis adama tokat atsaydı kulağını çekseydi de adamı darp etmişler derdiniz, kameraya alındığını bildiği için sıkıntıya girmemek için bolca gaz sıkıyor polis, neticede fiziksel temas yok

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)