Polisin Motorcuya Korkunç Müdahalesi
Reklamlar
-
Ayıdan post olur, polisten de dost olur! Ama dostluktan anladığın suç ortaklığı veya suçuna göz yummaksa polis dost olmaz! O zaman polis suç işlemiş olur!
''Polisin Motorcuya korkunç müdahalesi''başlığı oldukça provakatif!
Motora binen,motorcu olanın yasa karşısında ayrıcalığı mı var? Aracının evrakları yoksa,plakası yoksa, muayenesi yoksa, ehliyetin yoksa, alkollü isen, trafiği tehlikeye düşürüyorsan, polis müdahale eder. VW Transporter aracımın muayenesi geçmişti. Kontrolde ortaya çıktı. Yine de yaptırmadım. Başka bir kontrolde ortaya çıktı. Otoparka çektiler. 2 gün işimden oldum ama kabahat benimdi. Bir saatlik muayene, bana 2 güne ,otopark ve çekici parasına mal oldu. Polise, devlete küfür mü etmeliydim?
Videoyu izledim! Adam resmen coşmuş, şov yapıyor, şımarmış! 2 polis gayet sabırlı ve araca bindirmeye çalışıyor! 3. polisin eline sağlık!
Evrakları olmadığına göre bu adam bu motoru çalmış da olabilir, yavuz hırsızlık da yapıyor olabilir, sigortası ve muayenesi de olmayabilir. Bir kaza yapsa ne olacaktı?
Lütfen sırf motora biniyor diye kimseyi ayrıcalıklı görmeyin! Yasalar sizi korumak için var!
Reklamlar
-
Son 3 haftada 3 kere trafik polisi durdurup evraklarimi sordu ve her seferinde te§ekkür ederek ugurladi beni.diyecegim odurki insan önce kendine çeki düzen vermeli.
-
yahu güzel arkadaşlarım ben adamı savunmuyorum ki, adam haksız olabilir ama o şekilde müdahaleyi haketmiyordu.
-
bassturbin adlı üyeden alıntı
Plakasız ruhsatsız ehliyetsiz kasksız kullamak tehlike oluşturur...Gülü seven dikenine katlanır, hem suçlu hem güçlü bu motorunu parçalayan adam videodan göründüğü kadar.Herkese biber gazı sıkmazlar durduk yere.
Biber gazı sıkılmış bir hali yok bu kişinin...Yüzüne biber gazı sıkılan adam gidipte motorunu tekmelemez, ne yüzünü siliyor ne ağlıyor ne gözünden yaş geliyor ne bişey yapıyor alkollü gibi tavırları var bu haberede inanmıyorum.
videoyu sonuna kadar izlememişsin heralde. nerde biber gazı sıkıldığını görmediğin belli. izlemeden yorum yapmayın.
2M is my life
Music & Motorcycle
-
kusura bakmayın ama polis elinden gelen nezaketi göstermiş tabi bu kendi düşüncem
-
Bence iyi olmuş çok da güzel olmuş, şöyle her hafta bi sebepden eylem yapıp ortalığı birbirine katan kent mobilyalarını alt geçit korkuluk camlarını kıran sendikacılara da bol bol biber gazı sıkılmasını destekliyorum, hatta son zamanda gaz bombası değil de sıvı olarak basınçlı tüpten biber gazı püskürtüyolar onlar daha güzel, en azından konuyla ilgili şahışlar dışında fazla kimse etkilenmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)