Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Polisin Motorcuya Korkunç Müdahalesi

REKLAM ALANI
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Lan arkadaş nasıl bir toplum olmuşuz.
    Düşünme yetimizi kaybetmişiz resmen.
    Düşünmeyi geçtim, insanlığımızı kaybetmişiz !
    Burada o vatandaşı savunanlar plakasız, kasksız olmasını savunmuyorlar.
    Oradaki sivil canlının yaptığı harekete tepki gösteriyorlar.
    3 tane polis 1 cılız adamı arabaya bindiremesin, kelepçeyi takamasın, sonra biber gazını gözünün bebeğine sıkınca haklı olsun !
    Al haklı !!!
    İtin gtüne sokuluyormuş birde polisler.
    İtin her yerine sokulmayı hak ediyorlar !
    Daha iki gün önce vatandaşın gözüne biber gazını sıkarken, pişmiş kelle gibi sırıtan adam saygıyı hak etmez arkadaş.
    Tabi yine de sözüm tüm polislere değil.
    Az da olsa, görevini hakkıyla yerine getiren polisler yok değil...
    Thracian ve blamir bunu beğendiler.
    Motosikletli Kaplumbağa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    o kadar polis bir adamı kontrol edemiyorsa bıraksınlar bu işi.

işin diğer yönü ise motorun bağlanması konusunda kanunen polis haklı ama bu kadar gayreti milletin canına malına kastedenler için harcasalar kimse böyle durumlarda ses çıkarmaz.
    hepimiz hergün birsürü dallama ile karşılaşıyoruz trafikte. polis nerede? hangisine ceza yazıyor? anca egzoz sesiyle, topcase ile uğraşıp vatandaşı mağdur etsinler.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu olay için söylemiyorum senin gibi düşünenler yüzünden polisleri itin g*tüne sokuyorlar milletvekili bile tokatlıyor
    pkk lı itler bile adamdan saymıyor o pkklılara orantısız güç kullanılsa 1 2 bilemedin 10 tanesi herkesin gözü önünde vurulsa bir daha böyle olaylar oluyormu bak
    sen dersinki şimdi vurulanların günahı ne çoluk çocuk diye ozaman anası babası salmasaymış.
    Sorun burda zaten polis,teröristlere PKK lılara dokunmuyor ama karşısında masum bir vatandaş oldu mu Allah ne verdiyse dalıyor,her türlü pisliği yapıyor.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Alıntı Nexagon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gün geçmiyor ki polisler ellerindeki yetkilerle kendilerini kral zannetmesin ve orantısız güç kullanmasın, öğrenciliğim Ankara Siyasal'da geçmişti ve polisler sık sık gaz bombası ya da biber gazı ile müdahele ederlerdi bizlere kampüs içerisindeyken hatta bir keresinde okulun içinde bile gaz bombası atmışlardı.

Bu kez de genç bir kardeşimizi etkisiz hale getirmek için biber gazı sıkıyorlar, bence bu saçma gaz elzem olmadıkça, kamu düzeni için ciddi tehlike oluşturmayan bireylere asla sıkılmamalı.

http://www.memurlar.net/haber/295070/
    Dostum neden ankara gazi üniversitesi öğrencilerine yada bilkent üniversitesi öğrencilerine biber gazı sıkılmıyor da özellikle "Ankara Siyasal" okulundaki öğrencilere biber gazı ile müdehale ediliyor bunu izah edebilir misin bana? Ayrıca plaka yok fatura yok polisin tebrik mi etmesi lazımdı. Efendi usulu motoru çekmelerine razı olacağı yerde insanların içinde motoru parçalamaya çalışıyor adam. Yanlış anlaşılmak istemem ama kesinlikle polisten yana değilim hatta aranızda polis olan varsa alınmasın polisleri de hiç sevmem. Vatandaş bi an sinir krizi geçirmiş polise başka çare bırakmamış. Emin ol o an yoldan geçen biri olsaydın içinden "vay be polisin gözü önünde adam motoru parçalıyor kimseyi totosuna takmıyor" derdin. Saygılar.
    Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu olay için söylemiyorum senin gibi düşünenler yüzünden polisleri itin g*tüne sokuyorlar milletvekili bile tokatlıyor
    pkk lı itler bile adamdan saymıyor o pkklılara orantısız güç kullanılsa 1 2 bilemedin 10 tanesi herkesin gözü önünde vurulsa bir daha böyle olaylar oluyormu bak
    sen dersinki şimdi vurulanların günahı ne çoluk çocuk diye ozaman anası babası salmasaymış.
    düşüncelerine katılıyorum fakat şerefsiz bir emniyet müdürü çıkıp ben dağda öldürülen teroriste aglarım ağlamayanda insan değildir dedikten sonra polis memuru ne yapsın..polis yönetimden,devletten destek alamazsa nasıl yapacak o işi.konuşulacak çok şey var bu konu hakkında ama insanın konuştukca morali bozuluyor....

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum neden ankara gazi üniversitesi öğrencilerine yada bilkent üniversitesi öğrencilerine biber gazı sıkılmıyor da özellikle "Ankara Siyasal" okulundaki öğrencilere biber gazı ile müdehale ediliyor bunu izah edebilir misin bana? Ayrıca plaka yok fatura yok polisin tebrik mi etmesi lazımdı. Efendi usulu motoru çekmelerine razı olacağı yerde insanların içinde motoru parçalamaya çalışıyor adam. Yanlış anlaşılmak istemem ama kesinlikle polisten yana değilim hatta aranızda polis olan varsa alınmasın polisleri de hiç sevmem. Vatandaş bi an sinir krizi geçirmiş polise başka çare bırakmamış. Emin ol o an yoldan geçen biri olsaydın içinden "vay be polisin gözü önünde adam motoru parçalıyor kimseyi totosuna takmıyor" derdin. Saygılar.
    Polisin başka çaresi yok çünkü adam 120 kilo ağır siklet boksör ve 3 polis adama gerekli müdahaleyi yapacak güce sahip değiller. O sıktıklarıda biber gazı değil sakinleştirici.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı roadmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba o begenmediğimiz polısler olmasa çoluk çocuk eşimiz yaşlı anamız babamız ne yapar iti uğursuzu sapığı gaspçsı daha ne diyeyim illaki arada sırada bazi terslikler olur hemen saldırmak niye?
    başınıza gelmesinde anlamayın
    Bu ülkede biber gazı ve copun sadece masum vatandaşa kullanıldığını bilmiyor musun?
    astorojna ve maxi97 bunu beğendiler.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    gençler bu forumda yazmak komik ama bir yerden başlamak lazım. polis sizi değil devlet düzenini (bu aygıta sahip olan sınıfın bekaası) korumak için görev yapar. polisin her hak isteyişinizde tepenizde olması ile hes şantiyelerini sürekli korumaları arasında bir ilişki olmalı değil mi? trafik kuralları da sizin hayatınız için değil bu düzenin devamı için var yoksa bu motosiklet sürücüsünün ölmesinin 35 kişiyi 2 f16 ile bombalayan devletin çok da umrunda olmadığını düşünüyorum.

bu arada polisinin bizi korumak için gecesini gündüzüne kattığı devlet bu düşüncelerim yüzünden beni içeride yıllarca sürttürebilir
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Haberde iki günlük motorunun bağlandığı yazıyor. Yav arkadaş niye biniyorsun plakasız faturası bile kesilmemiş motora. Zira iki günlük motora beyaz yanak takmayı ihmal etmemiş delikanlı. Malesef sabretmeyi başaramıyoruz. Polisin yaptığıda biraz orantısız olmuş. Delikanlıda saçmalamış ama.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 250r
    Gariban memura, hakkını sorgulayan öğrenciye gaz sıkılmasına herkes karşı.

Gelgelelim bu adam hem suçlu hem güçlü, haketmiş. Kanunlara 4-4lük uyarmıyım uymam, ama polis yakalarsada boynumu öne eğerim. Cezası ne ise razı olurum, zaten bir kanunsuzluğu yapıyorsak, cezasınıda baştan kabullenmek gerek.Onlarda işini yapmakla mesul sonuçta...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    begenen akpye oy vermeye devam etsin.
    Akp'yi hiç sevmem ama bu olayla Akp'yi nasıl bağladın

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı bassturbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plakasız ruhsatsız ehliyetsiz kasksız kullamak tehlike oluşturur...Gülü seven dikenine katlanır, hem suçlu hem güçlü bu motorunu parçalayan adam videodan göründüğü kadar.Herkese biber gazı sıkmazlar durduk yere.

Biber gazı sıkılmış bir hali yok bu kişinin...Yüzüne biber gazı sıkılan adam gidipte motorunu tekmelemez, ne yüzünü siliyor ne ağlıyor ne gözünden yaş geliyor ne bişey yapıyor alkollü gibi tavırları var bu haberede inanmıyorum.
    dostum keske vıdeoyu sonuna kadar ızleseydın polıs bıber gazını vıdeonun son dakıkalarında sıkıyor zaten.

Motosikleti
    ( yok mlsf : (
    üniformalı olanlar ne güzel işini yapıo alıolar ekip otosuna öbür 'şey' gelip niye biber gazı sıkıyo? nedir yani adam suçlu eywallah da biber gazina ne gerek..

Bi de haklı bulmuşsunuz adamı polise laf etmiyorum ama böyle ileri gidenin de o jobu alınmalı ve ......

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya herkez polise mana buluyor tamam memur bey haklısın dese motoru verse ne olur sizin polise karşı gelmeye kanunlara karşı gelmeye yetkiniz varmı karşı gelemessiniz vereceksiniz motoru hem vermez araca binmez artislik yaparsanız sonuç iyi olmaz savunulucak bir yeri yok
    biber gazı yememek çocuğun elinde araca girseydi efendi efendi biber gazını yemezdi

Motosikleti
    cbr 125 R
    motosiklet sürücüsüne suç bulmayın adam ne kadar suçlu olsada o biber gazını öyle sıkmaya kimsenin hakkı yok adam belliki gariban 2 tane motor verdim diyor parası yok adamın nevri dönmüş ne yaptıgını bilmiyor. polis memuruda ondan dengesiz gelip biber gazı sıkıyor.
    motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    beyazıt60:
    bir gün Ankara'ya yolun düşerse haber et, sana okulda bir çay ısmarlayım zaten 15-20 dk. içerisinde anlarsın polislerin bizi neden sevmediğini.

bak "phradrel" çok güzel anlatmış, polis seni beni değil de muktedirleri korumak için var ve Mülkiyeliler de muktedirlere direnen onurlu gençlerdir.

arkadaşlar yaklaşık alt yıldır forumdayım, birkaç kişi dışında herkes çok düz yorumlarda bulunmuş, motosikletin anaakıma ters bir tutum içinde algılandığı ülkemde daha fazla muhalif yorum beklerdim.

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Alıntı Nexagon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyazıt60:
    bir gün Ankara'ya yolun düşerse haber et, sana okulda bir çay ısmarlayım zaten 15-20 dk. içerisinde anlarsın polislerin bizi neden sevmediğini.

bak "phradrel" çok güzel anlatmış, polis seni beni değil de muktedirleri korumak için var ve Mülkiyeliler de muktedirlere direnen onurlu gençlerdir.

arkadaşlar yaklaşık alt yıldır forumdayım, birkaç kişi dışında herkes çok düz yorumlarda bulunmuş, motosikletin anaakıma ters bir tutum içinde algılandığı ülkemde daha fazla muhalif yorum beklerdim.
    Çay içmeme gerek yok polisin size neden öyle davrandığını anlamak için. Neyse konu siyasete dönsün istemem iyi forumlar. Saygılar.
    Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede biber gazı ve copun sadece masum vatandaşa kullanıldığını bilmiyor musun?
    sen biliyorsun ya yeterrrr
    beyazit60 bunu beğendi.
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Adam katiksiz ..... ....., fakat polisler nasil bu kadar amator olabilir? Bizi nasil koruyacaklar? Sucluyu araca bindirmeyi bile basaramayan polise nasil guvenicez? Yahu bunun tutus sekli kitleme noktalari vardir. Bu adamlar polis okulunda ne egitim goruyor?

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Motosiklet sahibine iyi olmuş, polisler de beceriksiz.

Adam hırlı mıdır, hırsız mıdır, katil midir, terörist midir belli değil. Plaka yok, ruhsat yok. Polis durdurunca da olay çıkartıyor. Ciddi bir ceza alması gerekli.

İki polisin bir tane zibidiyi ekip aracına bindirememesi de ayrı bir beceriksizlik.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    demek polis bizi koruyor? öyle mi? 26 senedir koruyamadı beni, siz haberde mi izlemiyorsunuz? kadın kocasından dayak yiyor polis evine geri gönderiyor koruma istiyor vermiyorlar ve sonunda kocası kadını öldürüyor. sürekli tekrarlayan sahnelerden biri bu.

çek sene tişi yapan,uyuşturucu satan bir sürü kişi var etrafta,elbette sizinde etrafınızda gördüğünüz ve bu işleri yaptığını bildiğiniz&tahmin ettiğiniz kişiler var. hiç polisin onlara bu şekilde davrandığını gördünüz mü? lütfen beyinlerinizin bi kısmının marşına basıverin,karıncalanacak sonunda.

bu arada adamın motorunun bağlanmasına sevindim.hiçte 2 günlük bir motora benzemiyor. ama biber gazı olayı tam bir rezillik
    Karadeniz - Giresun.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)