Benzine 8 kuruş daha zam geliyormuş gece yarısı, 4.92'ye yükselecek. Norveç'te 4.77 ama milli gelir 100.000 dolar Norveç'te, bizdeki milli gelir ise 10.000. Saçma bir kıyaslama yani.
Benzine 8 kuruş daha zam geliyormuş gece yarısı, 4.92'ye yükselecek. Norveç'te 4.77 ama milli gelir 100.000 dolar Norveç'te, bizdeki milli gelir ise 10.000. Saçma bir kıyaslama yani.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
ohh ohhh yaşasın artık motoru vitrine kaldırır üstünde boza pişirir, kaskta çiçek yetiştirir, lastikleride bayramlarda ateşe verip etrafında halay çekerim.. 5 mi? Oh ohh
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
çık çık çık ....... artık acımıyoki ....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ali Babacan, zamanında tedbir almanın çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu kararları vermek, uygulamak kolay değil. Kısa dönemde rahatsızlık ve hoşnutsuzluk olabilir ama ülkenin uzun vadeli istikrarı için gerçekçi olmak, dengeleri mutlaka dikkatli yürütmek zorundayız'' dedi BENZİN ZAMLARI İÇİN.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
az az az daha çok daha çok isteriz 8 kuruş falan nedir ki
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
İktidarın başarısını çekemeyenler nasıl da hemen belli oluyor... Demokrasi düşmanları sizi!
Ağır metal insanı...
peki 5 TL olacakmı yoksa hep ucundamı tutacaklar,minik dokunuşlar hafif ittirmelerle bir geri bir ileri mi yapacaklar? Bizi bu şekildemi keyifle yönetecekler.
Eğer 5 TL olursa ne olacak, halk mı ayaklanacak, yoksa ona da 2 günde alışıp neredeyse 6 TL mi demeye başlıyacağız.
yeni hedefimiz 2023 ile birlikte 10 TL mi olacak yoksa?
Haftasonu yapacağım karadeniz gezisi öncesi moral oldu
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Bu kadar kuzu varken adam niye zam yapmasın kimsenin gıkı çıkmıyor
millet cc - güç düşürecek.
alt sınıfların fiyatı artacak :D
O zaman Servise devam
http://www.motosiklet.net/forum/moto...llanmak-2.html
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Sen misin zamlara hayır yürüyüşü yapacak olan..Hükümette alın size yürüyüş bam bam bammmm beyinden yoksun milletim benim
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Zam, terör, savaş her türlü aksiyon var üçüncü sezonda! Harbi ustalık dönemiymiş.
Ağır metal insanı...
5 mi ? Memleketteki tarlara tahıl ekip metenol damıtmayı düşünmeye başladım artık :9
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bize müstehak 5 lira oldu sayılır bir eylem bir örgütlenme bir b*k göremiyorum istanbullu motorcular değil sadece herkes bir gün yol kesse eylem yapılsa
bütün millet 1 2 hafta arabaya binmese
en ufak şeyde eylem yapılıyor bunlara neden ses çıkaramıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)