Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

5 lira oldu sayılır, yaşasın! :)

REKLAM ALANI
    erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Halk tepkisini ancak demokrasi olan ülkelerde gösterebilir, bizim gibi baskıcı, totaliter, ve halkını polis vasıtası ile yıldıran onları coplayan ülkelerde olmaz öyle tepki falan.. Demekki halkın % 50 si gönülden mikilmeyi kabul etmiş yahu
    cousinecruis, Zippo's ve xawa bunu beğendiler.
    MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam haklı beyler konuyu uzatmanın alemi yok

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Demek gece 4.98 olacak he 97 nin fiyatı. Vay şerefsizler.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Pahalı benzin yoktur, az kazanan erkek vardır
    salcano_7946 bunu beğendi.

just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    arkadaşa benzim zamlanmış dedım banane dedı... sınırlenınce madem daga cık dedı cıkacam zaten dedım.. gel sende cık dedım yıne banane dedı anlayacagınız mıllet alıştı zamlara ,

zamcıklara işte bu yuzden kımsenın sesı cıkmıyor işine gelen bınsın işine gelen bınmesın dıyorlar... ama benzıne zam gelınce butun benzın turevlerınınde, elektırıgınde toplu taşımanında zam gelecegını hesap etmıyor koyun lar ne yapalım bır köprüye ikinci lazım bunlara az bıle
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Benzin ist. önünden geçerken, acaba bi indirim olmuş olabilirmi umuduyla bakardım bir günde son gelen 45 kuruş zamdan sonra. Aldım indirimi. Bayrama yetiştirmeye çalışıyolar herhalde 5 tl yi, toplum olarak ne denli tepkisiz olduğumuzu biliyorlar, ekonomik kalkınma planlarındaki vatandaşa bayram hediyeleri (sürprizleri) bu, biliyolar ki ki kimse gezmesinden geri kalmayacak, kimse (bu bayramda memlekete gitmeyelim, benzin çok pahalı oldu) demeyecek ve geçen bayram olduğu gibi akaryakıt satışlarında rekor kırılmasına sebep olacak. Devletin kasalar dolacak taşacak. Dün gazetede okumuştum, milletvekillerine ultra lüks araçlar alınacakmış yine, ee kim verecek bu paraları dimi..

Suçlu bizleriz, halen ileri seviyede kullanmaya ve tepkisizce talebi arttırarak akaryakıt satın almaya devam ediyoruz, kimse özel hayatında önlem alma, bu konuda ekonomi yapma gereği duymuyor, (Çok arkadaşım ağlıyor bana, ya 300-400 metre bakkala gidiyoruz. bi ekmek bi sigara alıcaz. 1 tl de benzin yakıyoruz her gün, lanet olsun) Be kardeşim, madem bu seviyede ağlıyosun, neden her gün arabanı o yol için kullanmaya devam ediyosun, bisiklet al, motor al, olmadı yürü dimi, ağlayıp sızlayıp, kimse hayatındaki bazı şeylerden kısıtlamaya gitmiyor. Hala motosiklette cc yükseltiyor, lüks araba alma fikri ve kenarda parası olan, çok yaksa da ötv alıp başını gitse de lüks arabalara binme fikrinden ne yazık ki vaz geçmiyor. Suçlu bizleriz, hiç ağlamaca sızlamaca yok, adım gibi eminim, hiç bi tepki olmayacak ve akaryakıt satışları bu bayramda tavan yapacak. Hiç ağlamaca sızlamaca yok.

Bi arkadaşım var, çok sevdiğim bi insandır. Ev aldı, arabasınıda sattı. Ya arabayı neden sattın dedim, çoluk çocuk var, lazım olur falan bana şunu söyledi. Alışcaz müdür, ne yapalım, araba artık bizim için lüks. Hepimiz bunu yapabilsek keşke, ah nerde o günler. Ben yapabileceğimi yaptım, cc yükselmeyeceğim, ve çok uzun süredir, 150 cc motorumu dahi keyfi kullanmaya başladım. Tek başıma şöyle atlıyimde 200-300 km gezeyim demiyorum. Bunu bile yapmıyorum, neyseki benzin daha da ucuzken yakın çevremizdeki 100-300 km içerdeki güzel coğrafyayı bolbol gezdik gördük, artık 150 cc de olsa motoru bile ihtiyaci kullanıp ekonomi yapma zamanı bana kalırsa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

Geçenlerde Hayvan hakları yasasında yapılan ve sokak hayvanlarını madur ettiği düşünülen bi kanun değişikliği sonrasında hayvan severler, İstanbul istiklal caddesinde eylem yaptılar, pankartlar yürüyüşler. Bayada kalabalıktılar. Güzel bişey ama yinede, vay be dedim, bütün sorunlarımızı hallettik te bu kaldı. Şimdi o kanun hükmünü düzeltirler, benzine geçirmeye devam.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    bu zamları yapanları sniperla tek tek indireceksin
    salcano_7946 bunu beğendi.

Motosikleti
    mr 150 vulture yolda :)
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gündem meşgul edecek sağlam bir olayın olduğu gün benzin 5tl olur, millet uyanmasın diye.
    aynen abi katılıyorum Ben yaşadığım toplum kadar kafasını kullanamayan ülkesine ne olduğunu göremeyen 2 paket makarna 2 torba kömüre ülkesini satan bir görmedim böyle bir toplum olduğumuz sürece hiç bir şey değişmeyecek...Hiç kimse verdiğimiz şehit sayısını suriye ile olacak savaşı göremiyor,görmek istemiyor veya en kötüsü şehit vermeye alışan bir toplum oluyoruz,toplum olarak gittikçe beyin yaşımız düşüyor gerizekalılaşıyoruz acıyorum ülkeme....

neocasarea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    petrol fiyatlarinin ahu tugbaya etkisi http://www.youtube.com/watch?v=RaPl3CQ_n9M&sns=sms

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Hükümet işçiden memurdan daha maaşını almadan vergisini alıyor üstüne üstlük çoğu dar-orta gelirli bir şekilde vergisinide veriyor. Ancak hiç bir zenginden ve doğudan vergi alınamıyor nezaman adil bir şekilde bu ülkede vergi toplanır ozaman normale döneriz yoksa bizim gibi insanların sırtından ülke yönetilir. Devletin üretim yapacağı para kazanacağı sektör yok tüm fabrikalar kapandı yada özelleştirildi geriye sadece vergi kaldı oda en iyi akaryakıt ve tekelde var onada bindir babam bindir. Durmak yok mikiye devam.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben cc düşürdüm. 150 cc motorumu sattım, 125 cc aldım. Biraz daha zam sonra 100 lük cub, biraz dahada sonra 50 lik today bineceğim

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Arkadaşlar hala mı ses çıkarmayacağız burda klavye başında hiç birşey olmuyor arkaşlar Allah aşkına bi miting birşey düzenleyelim birileri dur demediği sürece hiç mi hiç laf etmeye hakkımız yok yapmayın yaaaa...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    bilerek bisiklete binmiyoruz. Bindiğimiz anda pedal vergisi gelir. Gerenk yok
    [B][I]Honda CBF 150 & Shoei XR-1000[/I][/B]

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Tam da o saatlerde THY ile İsveç'ten geliyorum orta koltuktayım ve aman Allahım o ne kaşıntı öyle anlam veremedim,oturduğum yerden tuvalete zor attım kendimi.
    Tevekkeli zam gelmiş ondan
    iptaluyelik02 bunu beğendi.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Motoru buyutelim diyoduk gelecek sezona
    ama bisiklet alacagim hic olmazsa oda iki teker

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Oylar tayyibe durmak yokkkk yola zama devammm ...
    Hondaaaaaaaa

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Hic bir sey degismedi degismiyecek eskiden diger meclisteki partilerin yakinlari luks ve bolluk ta yasiyordu digerleri aclikta simdi ak parti sempatizanlari mercedeslerde jeeplerde dolasiyor .
    Bizde motorlarimiza binip allaha sukredelim En azindan bir motor kullanicisi olarak cok fazla etkilenmiyoruz . Bugun benzinlikte bir volvo yanasti 340 tl benzin aldi gozumun onunde , sofore dayanamadim sordum kac km gidiyor diye , cesme gidip geliyormus 400 km demezmi

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    20 lıra alıyordum artık 30 30 atmaya basladım hemen bıtıyor ya sozde az yakıyo motor ulen bu 600 lukler nasıl kullanıyor motoru anlamadım ben kullansam herhalde ayda 500 lıra rahat yakıta verırız bunla bıle 120 felan verıyoz
    www.erkakurye.com

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pahalı benzin yoktur, az kazanan erkek vardır
    super bı yaklasım...
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)